Puiuti de Randunici 2008!! (120)
Raspunsuri - Pagina 11
pucca spune:
Oricum am vazut ca nu prea se da in vant dupa iaurt. Sau poate nu stiu eu sa i-l combin ca sa-i placa.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
cami33 spune:
Diana
Radu
Pucca si eu vreau sa-i dau de maine iaurtel lui Luca si pediatra ne-a recomandat Bucovina si Campina.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
luny spune:
Tuchiii ce faci? nu ne-ai aratat noul look, nu ne-ai pove cum fuse, cum ai sarbatorit..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Am dus mandra la scoala ...tot mascarita, tot frumoasa
ofof mai mai!
Gecko
bravo pt Patrick invartecush! 
Pucami-a mai venit inima la loc , ca si Vladutz e ragusit ...Noi continuam cu Eurespalu' in biberon
si cu aspiratul la greu...parca s-a mai calmat, nu se mai zbate asa de rau ...
Bubusomn si plimbare...trai nene 
Olgutzauite asa facem...o fata mumoasa si un baiat mucios
un tata cam chiulangiu si o mama varza
Mare noroc ca ma mai tineti voi de vorba pe aici ...
Crisia-ti un suport d-ala de haine din carpa sau un stativ din ala pt umerase, nu mai stiu cum se cheama...poate iti imprumuta Butucica de la ea de la servici ![]()
Gata, a venit piticea si trage de calculator
Je revien !
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
pucca spune:
Mimo si Bianca s-a mai obisnuit cu aspiratul, isi tine singurica la nara BB, e asa dulce!!!!
gecko spune:
so....husbandul intarzie grosolan...pulpele sunt gata...legumele se bronzeaza uniform in cuptor...Patrick se zvarcoleste pe mocheta in living...ma bag la ciripeala.
HIP HIP HORAYYY!!!! pentru Diana de Kitzy!!!
Pucca, ma bucur ca nu e nimic grav cu Biencutza. Cu iaurtul sunt multe pareri pe aici...care cu Tnuva...care cu Campina...
Liana, pai asa iti castigi tu chilotii duamna? Trimiti pe toata lumea la culcare ca sa poti face recital?...eu faceam recital cu o gramada de randunici online si vorbeam de una singura...dar nu i-am castigat...m-am dus la culcare goala. Si ce harnicuta e Duracell...Cami buna nora ti-ai gasit.
Bubu, la cum te stiu virtual...si la 80 de ani ai sa fii cu detergentul in mana si ai sa calci si hainele nurorilor...
Olgutzica, am vrut sa iti zic ca nici adresa aia de mail nu a functionat...sper ca pana face Patrick 18 ani sa ajung sa ii multumesc fetei pentru amabilitate si disponibilitate...
Ariel unde esti? cum esti? cum e Teo? va tin pumnii.
trimit ca mi se ard legumele...
lianam spune:
...geko
...pai tre' sa ma descurc si eu mai, ca acu' cu largita cinstita, eu nu pot sa merg goala la culcare Liana, mami de Teo
mstela spune:
Salutari!Se pare ca azi nu e de plimbare!In casa avem 21 grade si am inghetat!
Ei,cum e cu zodia,mama Omida?
Ia zi!Sunt bre mimo, meticuloasa,chiar prea,si tare strica treaba asta ca nu prea are importanta in lumea asta cu susu-n jos,cu E-uri,noxe,jeg,gluten etc...

Adriuta
Liana,kya,nasol de voi cu durerea..
Si da,liana,n-a fost sa fie azi cu negii
...vroiau sa se mai vada si ei o data in w-e!
Si,am mai spus,eram senina inainte de cezariana si azi noapte am dormit ca pe ghimpi de frik
...cred ca mi se trage de la anestezia generala..s-a produs ceva pe acolo in creierash.

Ursu,am uitat bre ca a terminat Relu concediul,asa ca un snop
pt curaj.Ai noroc ca ai copii perfecti.
Eu nu am curajul asta.
Inca nu am vazut pozici...am strans si eu ca mimo la favorite.
bubu[flo

]multe.
Ia zi,tu cum procedezi cu carnitza daca faci piure pt 2 zile,iar carnita se da din 2 in 2 zile?
Cate zile pe sapt dati carnitza la bbi?
Iar branzik dati zilnic?
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
luny spune:
stela am inteles ca de 3/sapt carne..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Stelami-am facut-o cu mana mea
m-am uitat in sfarsit la zodia dumitale
si-mi dau seama ca daca suflu ceva imi sare in cap toata randunimea
Nu mai fi fato asa suparata, obisnuieste-te cu jegul si cu noxele ca si ele s-au obisnuit cu noi
Se poate?![]()
O zi carne , o zi galbenus de ou...daca nu-i dai inca ou , eu cred, ca poti sa-i dai in fiecare zi carne....ideea e sa nu-i dai si carne si ou in aceeasi zi, pentru ca ar fi prea mult ...dar asta trebuie verificat, ca-i doar un biet rationament ingineresc ![]()
Si mi-am adus aminte...i-am zis doctoritei ca nu am cand sa-i dau iaurt bebeului si a zis ca daca mananca 500 ml lapte/zi si branza din 250 ml lapte nici n-are nevoie SI de iaurt...adica, sa-i dau dar in zilele in care nu mananca branza de exemplu...sau nu bea asa mult lapte....eu i-am dat iaurt campina pe care l-a primit bine si de la care se si kkleste bine ...am scos avocado din meniu de o vreme ...
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze