Puiuti de Randunici 2008!! (120)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
La multe lunisoare Radu de Rox-Dox si Diana de Kitzy!
Rox-Dox, ce faci mamai? tot mai inveti, ca s-a terminat sesiunea de mult...n-ai mai zis si tu nimic pe la noi...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ccris_ccris ... ![]() ![]() ![]() ![]() "asa ca e bine sa ai si un baiat pe langa tine...nu de alta dar sa iti ocupi cu ceva noptile...intrebandu-te daca sa intinzi masa sau nu" "ma duc sa iau un furazolidon sa imi opresc limbarnita...ca de nu oi vorbi si in somn si ma da afara din patul conjugal prapaditul" ![]() ![]() ![]() Ma incriu si eu in club, dar nu-l dau pe-al meu pe 10 de la 1,80. "si daca e prapadit nici nu e asa rau...ca barem nu o bate..." ![]() Gecko, nota 10 cu , esti mortala!Aoleu, deci tre' s-onvat pe Andreea "poale-n brau", , ce ma fac ca nici eu nu stiu sa fac.Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune! POZELE MELE |
He, he...Crisule, nici eu nu stiu sa fac poale-n brau!!!! asa ca e salvata nora-mea!

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Nicolnici un meci, nimic? |
Nici un meci nimik,Mimo, ca e un frig pe stadion de-ti ingheata dintii..
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)Antonia
luny spune:
Bubu, nu-s sanse de soare azi...si noi vrem afara...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Am vazut pozici frumoase cu Ursulet in cracii goi, cu Tero mica si ranjita si cu nora-mea care sta in fund foarte bineee! Bravoo!
Stela, hai ma, ca nu sunt rea deloc...io mai stiu cum oi fi soacra...sper sa nu o iau pe aratura! si baietii mei o sa cresca asa cum ii invat eu, sa pastreze ordinea si curatenia, sa si faca si apoi sa-i laude nurorile ca asa au vazut la mamica lor! asa vreau eu! si apoi daca ei vad intr-un fel acasa or sa vrea si la ei acasa sa fie la fel...
Ursuleata vad ca e viteaza si vrea 3,4 copilasi
. Doamne Ajuta sa-ti iasa! si al meu mai vrea un baiat, as vrea si eu, dar numai sa nu mai fiu iar gravida si sa nasc 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Noi ne imbracam si iesim la o plimbareala scurta...cu caciuli in cap, Ursulico, ca azi e fliiig!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
lianam spune:
brrr, ce urat e afara....si eu care vroiam sa scot iepurelu' afara ca de 2 zile am dat pas....si azi nu mai fac pipi la 5 minute..... fac la 20
....ei , cred ca totusi dau o tura rapida asa...
a aparut si cami, deci n-a sechestrat-o nimeni in parc
...ma pregateam de rascumparari ![]()
mimo incerc si eu ce pot: ma gandesc sa scutesc banii de masina de spalat vase, asa ca ii dau stratu' lu' teo de acum
...fieru' de calcat e nitel cam greu, mai astept pana pe la 10-11 luni sa o obisnuiesc cu el 
ursu mie mi se pare combinatie intre tine si randunoi puiu vostru...ce mai conteaza e frumos raaaaau
...si lasa, poate mos craciun iti aduce inca un bebe "la purtator"
....eu traiesc din plin urletele infernale si interminabile ale teodorei, ca pana si dr de ieri mi-a zis ca nu cumva sa mai incerc sa fac alt bebe (din motive de posibila "decedeala" eu
)...dar, om trai si om vedea ![]()
luny...e experta la evadari; a invatat sa iasa din centuri cand nu e strans legata cu ele (urla rau daca e legata cu centura, si i le las un pic mai slabe asa incat sa ajunga la masuta sa dea cu pumnul
- se pricepe tare la asta - sa se joace cu jucarele); e crimaaaa, gaseste imediat metode sa scape si sa ajunga unde nu are voie 
bubu ce copii cuminti ai tu
...nu stiu ce le pui in mancare (la mine cred ca doar diazepam ar functiona
)...teo nu vrea sa mai pape fructe de aproape 2 saptamani...i-am comandat borcanele, poate alea sunt mai descantate...bine ca papa macar legume si iaurt cu cereale...
gekoooooo, nu te fa ca n-ai citit ce am scris azi noapte
...ia si un dulcolax daca ai luat prea mult furazolidon si treci la
ca mi-esti datoare o pereche de chiloti , doar am castigat premiul, nu? ![]()
eu nu stiu povestea micutului bogdan-matteo, dar daca are nevoie de o rugaciune, si de la mine una din tot sufletul 
merge asa greu forumul......
Liana, mami de Teo
Olgutzika spune:
Hello!!!!
Ce bine ca e vineri
!
Ursuleee, ce dulci suuunt
!!!! Si ce-a mai crescut China!!! Sa va traiasca, sunt tare scumpici! Si da, io zic ca Ursuletul mic seamana cu Ursonu' mare...daca asa vede okiu meu...ce!?!?
Liana, asa face si fii-mea, cum prinde ceva de care sa agatza, poc in picioare si se apuca de tras ( si ea are o afinitate catre pungi
). A! Mie mi-a trecut infectia urinara cu Norfloxacin, luat exact cand am ramas insarcinata...de am fost paralizata cand am vazut testul pozitiv, cand eu facusem tratamentul ala. Norocul nostru a fost ca l-am luat in perioada pre-nidarii..si e Sophie bine...da' n-o sa uit toata viata tratamentul de infectie urinara.
Cris, la pozele tale recunosc ca dupa ce ma uit la Andreea, ma uit la casa ta...Vreau si io balansoooooaaaar
!
Luny, super tare Meme al tau cu sticla
. Cum o jumigaia el pe toate partile, si cand sa se sprijine in ea sa se ridice si el...pleca sticla...mama ei de sticla!!!!
Ce poze am mai vazut si am uitat
?
Gecko, esti criminala 

...
Mimo, m-am mai linistit cu aspiratul...ce sa zic!?!? Ce-ti fac kinderii? Sunt mai bine?
Stela, foarte tare drumul tau inutil de azi 
Ce-o fi cu Ariel si Teo al ei?! Tuchi a plecat cu vopseaua pe cap la Barlad...Sovi!!?!? Cristina?
Si strig timid...Aliiice?? Giani?
Ma duc sa mananc si eu un fursecel de la Pidana si revin...
PS Gudinde, stau foarte bine cu rapoartele, in sensul ca le astept p-alea de luna urmatoare
.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
ccris_ccris spune:
'Neata si de la noi! Am avut o noapte excelenta, linistita, Doamne-ajuta! A dormit Andreea de la 10.15 aseara pana azi dimi la 9. Numai ca o sa-i scot aparatorile de la pat, ca si-a bagat capul sub cea de la capul patutului de era sa fac infarct
. Mi-e sa nu se sugrume cu ele, Doamne fereste!
Spun si eu 
puiutilor nascuti pe 24, sa creasca mari si frumosi si sanatosi!
Azi e ziua lu' bunica-mea, face 79 de ani!
Spun si eu o
pt. micutul ingeras Bogdan Matteo.
, Mimo m-ai prins! Si
, imi creste inima!
Liana, tare scumpa Duracella ta!
Dar nu cade ma din carucior?!
Cand o s-o vad si eu asa pe Andreiuta mea?
Aa, multumim pt. info
. Sper sa iau si eu un tzarc ca lumea.
Adriutza,
, multumim.![]()
Pidana,
pt. sambata si multumim de cinste.
Stelutza, sper ca pana luni sa nu infloreasca morcovul mai tare
.
Luny,
, ma bate gandul sa va reunesc pe la mine odata si-odata, dar cred ca la primavara cand or merge in picioare toti puii si-om putea pune de-un gratar. Visez la o chestie interactiva, daca nu cu toate cu majoritatea
.
Bubu, cum ii faci avocado lui Stefanutz, il cureti si-l dai pe razatoare sau piure, asa crud?
Ca i-am luat si eu Andreei si nu stiu cum sa i-l dau. Uraa am scapat de poale-n brau 

Liana, iti dau PM.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
lianam spune:
stela
lasa, nu fi suparici, inseamna ca nu era bine sa ii extermini azi
....bine bre, facusi un copil, te taie la burtica, nu ti-a fost frica, si acu iti e frica de niste amarati de negi
? ia, atitudine pozitiva, capu' sus, pieptu-n fata...![]()
pidana
in avans si noi uram LA MAI MULTE LUNISOARE dragalasei tale, sa fie sanatoasa...si multam de tratatie ![]()
......si chiar asa, unde plecati
?
Liana, mami de Teo