Puiuti de Randunici 2008!! (120)
Raspunsuri - Pagina 7
clauclau spune:
Ursuleata, pozele de familie sunt superbe, cei 3 copii in pat sunt minunati!
Sa-ti raspund si la intrebarea cu tigarile, randunoiul NU S-A LASAT! Minunea a durat doar 3 zile...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mimonix spune:
Gata, ufff am vazut toate pozele din capitolul asta si daca e liniste poate ajung sa recuperez toate restantele
Stelabine ca ai scapat azi, luni e departe ![]()
Camisi pe la noi sta sa ploua 
Clau buna dimineata...hello? alt bebe? nooooo, cred ca dormi "pe tine" ![]()
Adriuta credeam ca ai si pus planul "a ruginit frunza in vii" in aplicare ...si ai de gand sa croitoresti tu? Him....cand s-a impartit energia eu am ajuns mai la coada asa ![]()
Pidana
pt samabata! Dar unde pleci?
Nicolnici un meci, nimic? ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Mimo, nooooo, nu dorm pe mine, m-am invatat fara somn!
Da, mi-as mai dori un bebe, dar asta nu inseamna ca o sa-l si fac! Nuuuu, categoric nu! Pentru ca nu as putea sa-i cresc pe toti 3 asa cum imi doresc, nu le-as oferi conditiile necesare. Asa, cu 2 ne descurcam!
Nicol, LA MULTI ANIcu intarziere pentru printesa Antonia. Sa-ti traiasca fata sanatoasa si fericita 100 de ani!
POZE
POVESTEA NASTERII
nicol_conte spune:
Neata stol!
Iau si o gura de cafea si trec la treaba ca am cate de pregatit pt maine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam nicol, in profil personal, mergi in editeaza profil si acolo jos de tot ai "optiuni despre mine" sau asa ceva, cu un + si un - ; dai clic pe plus si iti apare chenarul cu semnatura unde poti modifica ![]() |
Sarumana

Clau
si tuturor fetelor care ne-au urat de bine 

Eu am una bucata Antonie maraita, manca-o-ar mama, toata noaptea a gemut si s-a vaitat asa in somn, cred ca o dor gingiile. Am vazut ca dintisorii de jos sunt gata gata sa iasa.D-aia nici nu prea se omoara cu mancarea, doar lapte bea. De azi am trecut si noi la NAN 2 si la Pampers nr 4(cu elastec), ca cei nr 3 ne strangeau la copanele.
Fug la treaba acum cat doarme ea.
..revin..
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)Antonia
ursuleata spune:
multumim de aprecieri
, creste pipota mareeeee!
Am vazut-o si eu pe Andreea de Criss,,,e o scumpa iar Teo de Liana este leita maica-sa, mai ales ca e si gospodina.
Clau, poate in curand o sa faci si bebe 3
, sa ne gandim intotdeauna ca o sa fie mai bine.
Mimo, toata lumea zice ca seamana cu mine, mai putin Olgutza care a zis ca e leit ta-su![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Ce faceam noi azi-noapte:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119853&whichpage=18
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Ursuleata, nuuu, nici gand de bebe 3, e doar o dorinta care nu o sa se implineasca ever! As fi egoista sa-l fac doar pentru ca il doresc eu...
Am vazut ce faceai azi noapte! ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
luny spune:

La multe lunite bebeilor aniversati intr-o zi de 24!
ccris am vazut pozele, ce curte frumoasa aveti!![]()
Si Ursu cu familia plina de copii frumosi!
liana
ce tare e mica Te(r)o!! cum s-a scurs frate, prin scaunul de masa??..

bine asa, Roxyc!!
Fetelor, astazi sa spunem o rugaciune si pentru ingerasul nostru Bogdan-Matteo..

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:

Pentru Bogdan!
Diana, cum mai esti?
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
bubu05 spune:
Buna dimineataaaaa, soareeee!
De fapt, soare nu prea e...astept si eu sa rasara sa ies afara...
Mai fetelor, aseara la ora 10 fix m-am culcat
, ma luase un somn cand ii dadeam lapticul lui Stefanoi, dupa ce i-a facut tati baita...era intuneric si bine...si m-am culcat
. Dimineata m-am trezit fresh la 9 jumate!
Stefanoiu s-a trezit la 7 sa bea lapticul si apoi la 10 
M-am trezit, insa, pe la 3 dimineata, ca visa Vlad ceva si plangea in somn 
Stefanoi a papat acum avocado, banana, mar si branzica si din restul de avocado am facut pt. noi o crema cu branza de vaci si rosii
si am papat cu paine prajita.
Ma duc sa citesc ce-ati mai ciripit!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare