Puiuti de Randunici 2008!! (120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

eeeeeee, ma roade ...nu pot sa merg la culcare fara sa zic: gekoooo ete ca asta e mesaju' 4 consecutiv ....chilotii fini de duamna ce ii voi primi cadou sa fie bej sau negrii si marime serioasa

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

neatza! ca ma apuca dimineatza in curand.

Salut tot stolu', sanatate maxima urez tuturor, mamici, puiuti, etc ca vaz ca umbla neste virusi pe creanga.
Am terminat de scris "instructiuni de folosire copil" soramii, pe motiv ca 2 zile il expediez de acasa... ce nu stie sormea e ca daca n-ar fi si mama acasa cu ea nu le-as da fata. Deja mi-e groaza cand ma gandesc, sambata vom fi nasi si trebuie sa scap de ea, n-o pot atarna de tzatza desi tare mi-ar placea s-o am mereu langa mine.

sarbatoritilor de maine si poimaine!
Nicol pt Antonia si anticipat pt tine! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de tot ce e mai frumos in jurul vostru!

Dam de baut si de mancat anticipat pt sambata.

Mie mi-a recomandat doctora (telefonic) pt tuse uscata Paxeladine, dar pe prospect scrie ca se da de la 30 luni si 15 kg asa ca am renuntat din start sa i-l dau. A mai primit cineva asa recomandare?

Dau send ca mai am de citit 2 pag din cap asta si nani...

Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

si la cererea telespectatoarelor

motto nou!
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Buna dimineata!
Mersic de cafea, Roxana
Am vazut pozici suuuuper de ursuleti si Andreea, filmulete de Mufarin nazdravan si bineinteles ca am admirat noile activitati ale nora-mii
Gecko si Mimo, ati fost bestiale, vrem un bissss
Astazi ploua si cred ca stam pe langa casa, asa ca sunt cu ochii pe voi

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am revenit,dar tot cu negi pe maini.N-am avut noroc,fiindca tanti care trebuia sa ma execute si-a luat concediu azi!Asa ca luni!
Pacat ca m-am sculat cu noaptea in cap.Ma duc sa ma culc la loc,ca tot doarme Tea de gat cu bunica-sa.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

si la cererea telespectatoarelor

motto nou!
va

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil

KOREKT O zi usoara iti doresc!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

activitati de azi

Liana, mami de Teo

Acu', daca stau bine si ma gandesc, stiu si cu cine seamana TeRo...adica ea sta catarata in picioare in carut si "spala vase" si mami ei face poze Buuuun asa Mai are de invatat sa calce rufe si Liana e libera sa stea pe forum

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, neata, ce vorbarie pe aici , am avut de recuperat toata ziua de ieri...
DAr m-am distrat bine cu Gecko si Mimo, aveti un mare talent in a povesti, e o placere sa va citeasca omu'. Dar acu' sa nu luati taxa pentru asta!

Ursuleata, da mai , e normal sa-ti doresti al doilea bebe, imi aduc aminte ca si eu simteam la fel cand il aveam pe Razvanel. Dar el era exact ca Vladut al tau. O minune de bebelus, super cuminte si mancacios! Mi-am dorit mult de tot alt bebe si rebe a iesit greu, dupa multe, multe incercari cand deja credeam ca n-o sa mai reusesc... Dar, minune, intr-o zi a iesit a doua liniuta pe test! Care acum este REBECCA! Dar pe de alta parte eu nu mai dorm de cand avea 4 luni si acum are 8! Si este total opusul lui Razvan, zvapaiata, agitata, nervoasa, insomniaca, fitoasa, sclifosita la mancare! Asta nu inseamna ca nu sunt cea mai fericita mamica pentru ca o am! E super sa ai mai multi copii, daca si eu imi mai doresc unul, iti dai seama!!!! Ei sunt minunile noastre!

Liana, am vazut-o pe Teo mica in actiune! Hai ma n-o mai reclama atata ca am vazut ca lucreaza cot la cot cu tine fata!

Luny, si pe Muffy l-am vazut, este atat de agil! Rebe nu stie de-a busilea, se pune in cap si se tranteste apoi pe burta. Cred ca o sa sara peste asta si o s-o ia direct in picioare. Oricum altfel nu mai vrea sa stea, pozitia ei e IN PICIOARE.

Ariel, cum mai sunteti? M-am tot gandit la voi...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Ce mare s-a facut Irina ce frumosi sunt toti 3 ....Ursuletul seamana mai nou si cu tine si s-a facut blond iar pozele cu ursuletul in wrap sunt de revista

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ccris_ccris

Mi-am adus aminte ca mai aveam si pe telefon cateva nedescarcate si nu puteam dormi daca nu vi le aratam .
De aici incolo!

[/url]

Chocolate therapy is, oh, so good!

Cum sta ea in fundulet cu colaceii eu cu tot Sa musc din monitor nu alta

poze

Mergi la inceput