Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
chiar e emotionant... Raul era asa mirat de tort... si se uita cum cantau toti la multi ani Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 7 saptamani pana vine ![]() |
ce frumos!! de abia astept si eu!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
daca nu mai e nimeni....ma retrag si eu la un nani!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
abramburika spune:
Si eu pe-aici ... da' pt. putin timp ca am de calcat un munte de rufe!
bb - si eu abia astept ziua fetei ... peste 2 sapt. Ce emotii ... cateodata mai raman blocata uitandu-ma la ea cum se joaca, cat de mare e, ce minuni face ...
adina - se vede ca nu locuieste intr-o tara mediterana
... aici pestele e la mare pret in alim. adultilor si a copiilor ... dr. recomanda de 2-3 ori pe sapt. peste. Eu ii dau insa 1/sapt. pt. ca nici eu nu sunt mare amatoare. Dar, oricum, face bine pestele. Cu ficatul ... da, daca nu iti place ... mie imi place. Si incerc si Silviei sa-i dau, tot 1/sapt. sau ou in loc de ficat. Vad insa ca nu prefera nici unul dintre alim. mentionate. Le mananca, dar nu cu pofta. Mananca bine in schimb lactatele, brazeturile, mamaliguta si pastele. In rest ... carnita, legume, fructe, verdeturi, paste ... asta-i alimentatia ei.
abramburika nazdravana
adinag spune:
Petro, stiu ca la voi e altfel ![]()
Si aici pestele e recomandat parca de 2 ori pe saptamana, dar nu la bb sub un an! SI apoi, in tarile scandinave, Spania, Italia, unde pestele e recomandat copiilor asa devreme, sunt tarile cu o frecventa mult mai ridicata a alergiilor la peste si/sau fructe de mare.
ram0nica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Ram0nica, da, asa e, te obisnuiesti si chiar cand ai putea, nu mai dormi... Culmea, nu??? |
Daaaaa, dar la noapte ii dau eu trezirea!! Pai m-a dresat el pe mine sa dorm iepureste si de cateva zile sa nu am pt cine sta treaza!! Pai se poate una ca asta?!!
ram0nica spune:
apropos pe povesti... maronii: nu mai retin daca v-am zis ca l-am lasat (iar) o juma de ora fara pampers si lipsesc 5 minutele sa intind rufe... il aud razand si eram curioasa: ma intorc la timp sa vad cu Vlad avea in mana o maslinuta de kk pe care incerca sa o miroase, dar stramba din nas si radea. Si iar ducea "maslinuta" la nas, iar nu-i placea cum miroase si chicotea!!!! 
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
chiar e emotionant... Raul era asa mirat de tort... si se uita cum cantau toti la multi ani Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 7 saptamani pana vine ![]() |
a mea de atatea aniversari, stie si ea sa cante La multi ani!, zice "aaaani, aaaaani"
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ellis spune:
ADINA - Floris a fost si mai tare, na , el a stiut ce sa faca cu kk!![]()
LA MULTI ANI, ALINA!
Maaai, ce de copii preocupati de ce produc ei in pampers!!!!!![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
bb_yasmi spune:
gata nani!! am dormit vreo 2 ore!! iasmi are 4 ore de cand doarme!!!!
de stefania mai stiti ceva???
mami Lavi
si bubulina
adinag spune:
Mamaaa, ce mai doarme fata! Pai daca Floris doarme o ora jumate, e sarbatoare. Super e 40-50 de minute. Restul e... restul, na, normal ![]()
Dar cum ziceam, nu am eu copii asa somnorosi ![]()

Raul era asa mirat de tort... si se uita cum cantau toti la multi ani
17.10.2007
de
care