Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 20
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 ..si acum vreau sa expun o "problema" care ma framanta pe mine .. Ma gandeam zilele astea la Craciun... frumos cu 2 copilasi ... si apoi imi vin in minte ..scene de genul.. brad trantit la pamant .. tras de crengi .. rupt decoratiuni... ![]() Mamicile cu experienta ...voi cum ati protejat bradutul in anul in care trasul si trantitul a fost o mare pasiune ??? ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 8 saptamani pana vine ![]() |
Ank, in caz ca nu ti s-a raspuns, desi cred ca da: impodobesti un brad mic pe care il cocoti pe vreo mobila, gen servanta, comoda, etc...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
popbianca spune:
buna ziua !
pai cine mai poate cu voi...cand,cum sa mai recuperez...nu mai am timp...![]()
asa ca ....nasol...
azi s-a zugravit camera unde va locui piticuta mea, la bunici...![]()
ma bucur tare tare ca pana acum avea patutul in mijlocul sufrageriei...si faceam un deranjjj,cu scutece, creme, jucarii, medicamente, siropuri...
aflandu-ne in aceasta situatie chiar nu pot sa zic, totusi cand se va muta copila cu noi, parintii , la bloc...ma simt putin dezorientata, dar asta e solutia cea mai comoda si benefica pt. amandoua,mai putin pt. bunica care nu va avea timp pt. altceva si pt sotul care o sa vada copila de la ora 18,30-22,30....dar asta nu mai conteaza....Ana sa fie fericita(si eu)![]()
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Trebuie sa o spun si pe-asta, ca rad de una singura! Maria a prins cheile mele (sunt vreo 4) si le ia pe rand si le probeaza la un spatiu de la usita biroului meu. Ba cu inelul, brelocul, rar nimereste cum trebuie. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
... Copiii astia sunt geniali, nenika... ma tot intreb:de unde le scot?Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
popbianca spune:
starea de sanatate a Anei lasa de dorit...are puroi in gat si inceput de otita asa ca suntem pe antibiotic, picaturi pt. urechi...febra nu a mai facut dar o tin sub supraveghere....de mancat mai nimic...ca deja imi vine sa-i pun mancarea in cap....pt. de jucat si manevrat toata ziua buna-ziua e sanatoasa, dar cand e vb de mancare e bolnava
,nici macar lapte nu mai vrea
adinag spune:
Bianca, imi pare tare rau ca ai asa mari probleme cu sanatatea Anei, si ca papa asa de prost :-( 
Dar iarta-ma daca intreb, ca nu am prins: de ce nu sta la voi Ana?
popbianca spune:
acum tre sa ies...urgent...sa o pun pe Ana la culcare(mai are un somn pana pe la 19,30)sa punem lucrurile inapoi in camera....
atat despre noi la ora asta
si we placut! tuturor....
mariussimiuc spune:
Helau! 
Azi am auzit primul clantanit pe lingurita! 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Azi am auzit primul clantanit pe lingurita! ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
felicitari pt primul dintisor!!!!!!!!!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Dar cu Raul nu stiu daca am luat 10 no-spa toata sarcina |
Fetele is mai fitoase...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
felicitari pt primul dintisor!!!!!!!!!!! |
Multumim!

Poate recuperam si noi diferenta,sa nu mai fim codase.

.. Ma gandeam zilele astea la Craciun... frumos cu 2 copilasi
.. rupt decoratiuni... 

17.10.2007
de
care