Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 18
adinag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 La multi ani, Sara Ioana! si pentru mamica ei Gill ![]() La multi ani Eva Isabelle si Bianca MAria ![]() Cristina si Radu 3.12.2007 |
LA Multi ANi si de a noi!
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui adinag Buna dimineata, Lavi, asa deci, tot o Adina esti! ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Vasari Iris, Sara, La multi ani si felicitari pentru primul anisor! Creem, Gill, La multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! Gill, voi aveti o aniversare dubla si foarte frumoasa!! ![]() Noi azi aniversam 5 ani fericiti de casatorie. :) Din pacate nu cred ca vom reusi sa serbam cumva, avem unele probleme si o sa fim mai mult pe drumuri astazi. Cu toate astea am un sentiment de sarbatoare. Weekend placut tuturor! Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
la cat mai multi ani inainte!!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
Ank83 spune:
BB cum a fost aseara ??![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine 
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui adinag A propos, nu stiu daca am povestit, in concediu, cand ne-am intors de afara inainte de masa de seara, l-am lasat pe Floris scurt in pielea goala in camera (era gresie pe jos). Noi prin camera, baie etc., pus costumele de baie la uscat... Floris - liniste deplina! Ni s-a parut cam ciudat, cand mergem sa vedem ce face, facuse kk si o imprastiase deja prin camera, era uns si pe fata si IN GURA!!! Asta da ![]() ![]() ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |

mami Lavi
si bubulina
Ank83 spune:
Vasari .... Multi ani fericiti inainte
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
citat din mesajul lui adinag A propos, nu stiu daca am povestit, in concediu, cand ne-am intors de afara inainte de masa de seara, l-am lasat pe Floris scurt in pielea goala in camera (era gresie pe jos). Noi prin camera, baie etc., pus costumele de baie la uscat... Floris - liniste deplina! Ni s-a parut cam ciudat, cand mergem sa vedem ce face, facuse kk si o imprastiase deja prin camera, era uns si pe fata si IN GURA!!! Asta da ![]() ![]() ![]() |
uite unde e norocosul!!!!

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito

bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Ank83 BB cum a fost aseara ?? Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 7 saptamani pana vine ![]() |
frumos, linistitor....relaxant...mai spun...????
mami Lavi
si bubulina
bb_yasmi spune:
de abia astept sa treaca si saptamana asta si sa vina sambata....ziua iasminei......de abia astept sa vad tortul cum a iesit, sa vad ce alege de pe tava.....cred ca o ma emotionez si o sa "pish" ochii...![]()
![]()
![]()
mami Lavi
si bubulina
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi de abia astept sa treaca si saptamana asta si sa vina sambata....ziua iasminei......de abia astept sa vad tortul cum a iesit, sa vad ce alege de pe tava.....cred ca o ma emotionez si o sa "pish" ochii... |
chiar e emotionant...
Raul era asa mirat de tort... si se uita cum cantau toti la multi ani Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito