Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (123)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Trebuie sa o spun si pe-asta, ca rad de una singura! Maria a prins cheile mele (sunt vreo 4) si le ia pe rand si le probeaza la un spatiu de la usita biroului meu. Ba cu inelul, brelocul, rar nimereste cum trebuie.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

eu stiam ca nu prea se asimileaza la adulti calciul din laptele de vaca, ci din iaurt, branza de vaci si cascaval, eu am avut mari pb cu Ca si asa imi recomandase medicul;

ADINA - m-am referit la exprimare, ca mi-a venit sa rad prima data citind ca nu mananci ficatul cu FUNCTIA lui, nu ca nu mananci, nici eu nu ma dau in vant - decat dupa cei facuti la tigaie sau cei in lipie cum facea Radu Anton Roman(daca stii), dar ei ii dau ca dr imi zisese sa ii dau de 3 ori/sapt, asa ca ii dau o data /sapt. De celelalte organe...nu mai zic, ca mi-e si mie greata mai ales dupa ce sapt trecuta trecuta am facut tochitura de porc si am jurat ca nici nu mai fac, da' nici la restaurant nu mananc, ca-s convinsa ca la restaurant nu curata nimeni organele cum le-am curatat eu.

FII-MEA A BAGAT MANA IN OLITA SI STRANGEA IN MAINI CE A LUAT DE ACOLO; NORMAL CA ERA PAZITA DE TATI! ACU' MA GANDEAM CA DACA SI GUSTA POATE SE UMPLEA DE NOROC! DAR, NOROC CA NU E POFTICIOASA DIN FIRE!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Alina , La Multi Ani!!! Va doresc sa rezolvati repede problemele si poate reusiti sa mai serbati cumva azi, in trei! Haioasa tare Maria cu cheile tale! Iar calutul e minunat, Jasmina cica vrea si ea

[b]Ellis[b], asta cu calciul asa stiam si eu...
Nu mai rade de mine mai, cu ficatul asta! Din cand in cand insa nu ma pot abtine de la un pate fin, belgian! Numaio sa nu citesc eticheta, ca nu mai mananc... Aici, cum ziceam, chiar se zice sa nu dai la bb ficat.
A propos, nu stiu daca am povestit, in concediu, cand ne-am intors de afara inainte de masa de seara, l-am lasat pe Floris scurt in pielea goala in camera (era gresie pe jos). Noi prin camera, baie etc., pus costumele de baie la uscat... Floris - liniste deplina! Ni s-a parut cam ciudat, cand mergem sa vedem ce face, facuse kk si o imprastiase deja prin camera, era uns si pe fata si IN GURA!!! Asta da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adina, multumesc! Am ras cand ai povestit de Floris, imi dau seama ca nu e asa amuzant sa ti se si intample! Calutul balansoar e hand-made, as vrea sa trec si eu pe la magazinul acela, dar nu cred ca mai au asa ceva. Mai mult obiecte mici, decorative.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani, Sara Ioana! si pentru mamica ei Gill

La multi ani Eva Isabelle si Bianca MAria

Adina si spor la curatenie....cred ca ai!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Ank, a propos de cum e aici, nimeni nu ia No Spa, doar sa ajungi la probleme, atunci ti se dau medicamente special pentru ce ai. Dar asa, sa iei dupa ureche no spa, nu exista si nu face nimeni! Asa ca fii linistita, eu nu am luat inca in viata mea si am doua sarcini la activ!

Asa stiu si eu... si asa mi s-a si zis ..sa iau nospa doar daca am dureri de burta sau spate mari si daca nu trec atunci sa fug la spital.

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Ank, dar de ce bei lapte daca nu iti place? Ca nici mie nu imi place, in schimb cascaval, iaurt... SI astea au suficient calciu! Iar cascavalul chiar fff mult, mai usor iti acoperi necesarul de calciu cu el!

edit: de ex.: 100 ml lapte contine 120mg calciu iar 100g emmentaler 1100mg calciu (cascavalul in general intre 700-1200mg)

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

pai tocmai de lipsa de calciu si am zis sa beau si eu niste lapte cu nesquick ca asa nu il beau ...doamne fereste ...
Dar ai dreptate mai bine ma bag la cascaval si branzeturi decat sa imi fie greata

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

FII-MEA A BAGAT MANA IN OLITA SI STRANGEA IN MAINI CE A LUAT DE ACOLO; NORMAL CA ERA PAZITA DE TATI! ACU' MA GANDEAM CA DACA SI GUSTA POATE SE UMPLEA DE NOROC! DAR, NOROC CA NU E POFTICIOASA DIN FIRE!

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

ellis...lasa fata sa aibe noroc

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cristina, inapoi! Din pacate de vreo saptamana nu am DELOC spor :-((
Alina, sincer, dupa stresul curatarii am ras si noi, in acelasi timp ne simteam prost, ca suntem parinti asa neglijenti!

Mergi la inceput