Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 16
adinag spune:
Ce fain!!! Ma bucur pentru voi!
No, eu ma duc la culcare, sau sa citesc ceva, ca de altfel golesc frigiderul asta! 
Nu prea reusesc sa intru, gradinita Jasminei e mai scurta aici, si cu program mai aiurea, am inca multa treaba si Floris nu prea doarme! Dar e asa de dulce in rest, toti suntem indragostiti de el, si Jasmina! 
No, ca sa-l laud si eu putin :-))
Deci, noapte buna si o seara/noapte placuta!
bb_yasmi spune:
adina, somnic pufos!!!!! apropos stii ca si pe mine ma cheama si adina??? 

somnic pufos!!!!!!!!!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ram0nica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag RamOnica, si noi ne trezim mereu noaptea :-) |
Ce sa mai! Ma simt din ce in ce mai "consolata"
Acu' pe bune: organismul meu s-a obisnuit atat de mult cu trezirile asteala fiecare 2-3 ore, incat atunci ca mai "greseste" si doarme mai mult, ma surprind trezindu-ma si cautand febril ceasul intrebandu-ma "ce-o fi patit de dorme 4 ore neintrerupt?!!"
Ank83 spune:
Mai fetelor azi noapte la ora 1 am crezut ca ajung la maternitate...M-au luat niste dureri de burta ..doar ca erau continue ca la ciclu.Am luat un no-sa si scobutil si mi-a trecut de abea in vreo 45 de minute
... Si totul s-a datorat cred unei tampenii de lapte cumparat ieri ...care avea gust ca si cutia in care era ambalat
.Dupa ce ca nu imi place laptele deloccccc... si m-am chinuit si eu sa beau..uite ce patesc ..si am luat doar 2 guri.Si de la problema cu stomacul m-au luat si durerile de burta.Sotul a baut si el jumatate de pahar ..si la fel dureri de stomac.. si Raul a tras si el cateva guri si s-a smiorcait toata noapte
.
Era un lapte importat de la Unguri... Nu mai cumpar cat traiesc eu lapte de vaci ungurite
.
Acum ma bucur ca am scapat ...ca nu as fi vrut sa nasc prematur.. Chiar daca sunt 33 de saptamani ..
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine 
ellis spune:
Am luat si noi un fel de geanta postasului - e cea de la chicco(premergator se cheama la ei), am cumparat-o de la alti parinti, Alessia e incantata, eu nu; nu prea poate sa o carmeasca si aluneca destul de greu pe covoare, iar copilul meu e smucit vrea sa mearga repede; se desprinde de ea si vrea sa mearga in lateral si se impiedica de picioarele alea; cel mai tare e cand trece Alessia in fatza si se chinuie sa traga de ea
; pt ea e frumos, dar eu tot cocosata dupa ea sunt!
MIHUTA- ce turta dulce, mai, ca ar fi fost buni asa....pai a mea are 9 kile neimplinite, 78 cm, asa ca merg fainoasele; si ma bucur ca ii plac;
ROXX - 1 -1.5 ML de 2-3 ori pe zi;
ADINA -
; HAI IESI DIN PASA REA SI GANDESTE POZITIV! in alta ordine de idei, chiar m-ai facut sa rad cu mancatul functiei ficatului "sa mananci un organ cu functia lui!"...
BB - inca mai crezi ca ies intr-o anume ordine dintii la copiii nostri? cu astia ai nostri nimic nu e-n ordine
; si ce-ti veni sa te cantaresti seara dupa ce ai mancat...asa cum ai zis tu? dimineata te cantaresti...mai tarziu, dupa cola, pardon, laptic...
RAMO - si eu zic ca-s alimente nedigerate;
ANK - stai potolita, mama, ca nu e pregatit Raul s-o primeasca pe surioara; mai vrea sa fie el seful, inca! dar tu inca nu ei no-spa zilnic,preventiv, ca tot ai avut problemute??? bine , eu aveam pb mari si luam 4 no-spa pe zi si 4 magne b6 pt contractii, dar macar no-spa cred ca ai putea lua!
O ZI FRUMOASA VA DORESC!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
Ank83 spune:
pai nu prea iau... ca probleme nu au fost decat atunci cand m-au internat ...in rest m-am simtit ok si am luat doar la dureri de burtica.. Acum o sa iau 3 zile no-spa ..ca aseara chiar m-a durut.. Dar cu Raul nu stiu daca am luat 10 no-spa toata sarcina ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine 
bb_yasmi spune:
neata
da mah ellis ai dreptate mare....hai ca fug acu sa ma cantaresc......

ank, ai grija de voi!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adinag spune:
Buna dimineata,
Lavi, asa deci, tot o Adina esti!

Ram0nica, da, asa e, te obisnuiesti si chiar cand ai putea, nu mai dormi... Culmea, nu???
Ellis, na, ce vrei... fiecare cu preferintele lui!
Cand eram mica mancam si creier pane si tot felul de alte dracovenii, acuma, stiind ce contin, mi-e groaza de asa ceva! Oricum, aici nu se recomanda asa ceva la bb, si nici la copii mici. Stii tu, cate bordeie...
Ank, a propos de cum e aici, nimeni nu ia No Spa, doar sa ajungi la probleme, atunci ti se dau medicamente special pentru ce ai. Dar asa, sa iei dupa ureche no spa, nu exista si nu face nimeni! Asa ca fii linistita, eu nu am luat inca in viata mea si am doua sarcini la activ! 
Noaptea asta a fost ok, numai vreo 4 treziri (cel putin cele de care imi aduc aminte). Sa vedem cum va fi dupa ce-i iese dintele nr 5! Ah, si in ce priveste ordinea la iesitul dintilor, ea nu exista decat orientativ, nu sunt decat rari copiii carora le iese in ordinea aia, deci, de fapt, este o exceptie! ![]()
Ma duc ca mi se u rca prichindeii in cap!
adinag spune:
Ank, dar de ce bei lapte daca nu iti place? Ca nici mie nu imi place, in schimb cascaval, iaurt... SI astea au suficient calciu! Iar cascavalul chiar fff mult, mai usor iti acoperi necesarul de calciu cu el!
edit: de ex.: 100 ml lapte contine 120mg calciu iar 100g emmentaler 1100mg calciu (cascavalul in general intre 700-1200mg)
Vasari spune:
Iris, Sara, La multi ani si felicitari pentru primul anisor!
Creem, Gill, La multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Gill, voi aveti o aniversare dubla si foarte frumoasa!!
Adina, spor la eliberatul/amenajatul podului.
Si casei, bineinteles.:)) Imi pare rau ca Floris trece printr-o perioada grea. Nu bea destule lichide, de-asta esti ingrijorata? Si eu imi amintesc doar unele treziri :)... din pacate si ziua e ca si noaptea: un somnic, rar 2, de cate o jumatate de ora.
Eu acum o "pictez" pe Maria (fara culori) si e foarte amuzata, mai ales cand ii trec pensula peste degetele si palme.
Ia uitati ce am vazut eu pe net aseara.
Noi azi aniversam 5 ani fericiti de casatorie. :) Din pacate nu cred ca vom reusi sa serbam cumva, avem unele probleme si o sa fim mai mult pe drumuri astazi. Cu toate astea am un sentiment de sarbatoare.
Weekend placut tuturor!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice