Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 18
rein spune:
Bianca, eu zic ca poti sa iei si de aici, macar scutece avem si noi. Cele mai bune mi s-au parut clar Libero, dar ne impacam si cu Pampers.
roxanici spune:
Bianca, ia-ti numai strictul necesar pt drum si ce mai consideri tu ca trebe, dar nu lua sa ai pt o sapt sau 2 sau 3; avem di tati, bani sa ai la tine (cred ca is mai scumpe ca la voi, nu is sigura)
io am folosit de la inceput pampers dar acu vo 2-3 sapta a tb sa ii shimb lu raresu scutecele si am incercat Libero si Diapers Air. Mi-au placut ambele dar le prefer pe Daipers ca is mai ieftine.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
carmen94 spune:
Kitty.....................

...cred ca nu mai e nevoie sa spun ptr.ce......despre masina de paine....i-am raspuns tzunei....am pus si un link
ioana..........................tinem pumnii lui Matei la gradi!!!!cand am citit ,,am si vesti noi,,......deja mi-am zis in minte ,,alta graviduta!,,
.......
diana69.............uf!cat mai trage si albinuta ta!
tzuna...............multumesc si eu de joculet.inca nu am inceput sa-l descarc,dar sigur o voi face azi........masina de paine avem noi.....o folosim zilnic.pe mine ma ajuta mult,mai ales ca aici gustul painii nu este ca cel de acasa.....am facut la inceput paine alba simpla,apoi am incercat si cu secara.....cea cu secara ne place mai mult.nutritionista ne-a recomandat sa punem si o lingurita de lin(chiar nu stiu cum se traduce in romana.am sa caut sa vad daca il gasesc in dictionarul vizual)macinat cica e bun ptr.colesterol....azi am facut prima data cu lin....inca nu e gata painea.si nu e greu de folosit....pui ce trebuie in ea si o programezi....noi am plecat si de acasa si cand ne-am intors painea era gata......mai sunt fete pe aici care fac painea in masina,dar o coc in cuptorul aragazului.eu o fac si o coc in masina.
uite un link de pe forum cu retete si discutii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68934&whichpage=1&SearchTerms=paine%2Cde
Crina_mio.............mey,poate comunica telepatic cu Alex
..vazut poze......o papusa intre papusi,albinuta ta
martutza.................zic si eu ca nu esti exagerata,dar se intampla.....darius a cazut si din pat si de pe scaun.....si intotdeauna a fost cineva in preajma lui.....cu scarile nu a patit-o pana acum si coboara si urca singur......din cate inteleg eu nu a cazut o treapta ,doua.......bondarelul tau a cazut si s-a rostogolit mai multe trepte......noi ne rugam sa nu fie ceva grav
karra80...............lasa mey,nu muri! ce sa faca?!?! face si ea parada modei,sau poate face fata curat in sifonier
eu azi am facut un orez bulgaresc.....altceva nu mi-a venit in minte
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmen94 Kitty..................... ![]() ![]() ...cred ca nu mai e nevoie sa spun ptr.ce......despre masina de paine....i-am raspuns tzunei....am pus si un linkioana..........................tinem pumnii lui Matei la gradi!!!!cand am citit ,,am si vesti noi,,......deja mi-am zis in minte ,,alta graviduta!,, diana69.............uf!cat mai trage si albinuta ta! tzuna...............multumesc si eu de joculet.inca nu am inceput sa-l descarc,dar sigur o voi face azi........masina de paine avem noi.....o folosim zilnic.pe mine ma ajuta mult,mai ales ca aici gustul painii nu este ca cel de acasa.....am facut la inceput paine alba simpla,apoi am incercat si cu secara.....cea cu secara ne place mai mult.nutritionista ne-a recomandat sa punem si o lingurita de lin(chiar nu stiu cum se traduce in romana.am sa caut sa vad daca il gasesc in dictionarul vizual)macinat cica e bun ptr.colesterol....azi am facut prima data cu lin....inca nu e gata painea.si nu e greu de folosit....pui ce trebuie in ea si o programezi....noi am plecat si de acasa si cand ne-am intors painea era gata......mai sunt fete pe aici care fac painea in masina,dar o coc in cuptorul aragazului.eu o fac si o coc in masina. uite un link de pe forum cu retete si discutii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68934&whichpage=1&SearchTerms=paine%2Cde Crina_mio.............mey,poate comunica telepatic cu Alex martutza.................zic si eu ca nu esti exagerata,dar se intampla.....darius a cazut si din pat si de pe scaun.....si intotdeauna a fost cineva in preajma lui.....cu scarile nu a patit-o pana acum si coboara si urca singur......din cate inteleg eu nu a cazut o treapta ,doua.......bondarelul tau a cazut si s-a rostogolit mai multe trepte......noi ne rugam sa nu fie ceva grav karra80...............lasa mey,nu muri! ce sa faca?!?! face si ea parada modei,sau poate face fata curat in sifonier ![]() eu azi am facut un orez bulgaresc.....altceva nu mi-a venit in minte Carmen si Darius am crescut cand eram mai mic |
oo, daa, mai gasiti muuuulte retete de paine si pe forumul de la culinar.ro, e un intreg subiect numai despre paine facuta la masina de facut paine
BiancaM spune:
Roxi tu te-ai pus pe gatit serios
, ca vad ca tot pe culinar esti
.
Multumesc de informatii, daca e asa nu o sa imi incarc gentile cu scutece.
Ah, ca mi-am adus aminte de copii cazuti, pai a mea cade cam o data pe sapt asa de ma sperie. M-am obisnuit deja, ca nu sta o secunda locului. Acu vreo luna a cazut in cap de pe platforma topoganului. S-au speriat toate alea de stateau cu copiii pe acolo, m-am speriat si eu de am inceput sa plang cu ea. Norocul nostru ca pe langa topogan astia pun niste cauciuc gros de ti se afunda picioarele in el. A plans bine, si dupa 5 minute era inapoi pe platforma.
Martutza sper ca Victor e bine, poate n-ar strica sa cumparati voi un gardulet si de cate ori mergeti la socri sa-i pui garduletul si o sa stai si tu linistita.
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
ane2200 spune:
Seara buna. Ia sa mai raspund si eu, la ce-mi amintesc.
Marta - nu esti exagerata, decat in masura in care este orice mamica. Sper ca e totul ok cu Victor. 
Tzuna - multumim pentru joculet. Raul e incantat de el, dar nu mai mult de 5 minute. De fapt, cama tat dureaza la el pasiunea pentru orice, mai putin pentru construit. M-a terminat. In fiecare dupa-amiaza cand se trezeste ma tine cate 2 ore cu mama, stai jos, Raul construieste
Masina de paine - chiar zilele trecute ma gandeam ca nu ar strica sa-mi iau si eu una, ca a devenit un chin sa gasesti o paine comestibila aici. Intr-o periaoda gaseam paine de la Bongrana, dar nu am mai gasit de mult. SI restul, sunt groaznice la gust. Nu mai zic, daca ai si proasta inspiratie de a citi ingredientele, iti vine sa fugi. Asa macar cu masina de paine stiu ce bag in ea. Trebuie sa prospectez piata. Poate imi fac cadou de Craciun.
Papusile Anne - le-am vazut si eu in Kaufland. Sunt intr-adevar dragute - pentru noi, nu pentru ei. Mie mi s-a parut ca ar avea si capul din portelan. Rein, asa e?
Si, ca sa nu ne uitati de tot, aici sunt niste filmulete: numaram ; dansam
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
rein spune:
Fetisoara la papusa noastra e din plastic, e tare draguta. Poate sunt si din portelan, nu stiu.
rein spune:
M-ati facut sa citesc si eu despre 'Masina de Paine' si nu pot sa nu remarc dupa vreo ora de prins urechile ce bogatie de subiect este. Retetele si parerile curg valuri iar eu nu am citit niciodata despre asta. Ma simt chiar usor depasita. Cum adica, atata lume face paine in casa si eu nu stiam? Tot caut painea ideala?
So, daca aveti pe acasa asa minune, spuneti va rog despre ea, parca ma tenteaza si pe mine.
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rein M-ati facut sa citesc si eu despre 'Masina de Paine' si nu pot sa nu remarc dupa vreo ora de prins urechile ce bogatie de subiect este. Retetele si parerile curg valuri iar eu nu am citit niciodata despre asta. Ma simt chiar usor depasita. Cum adica, atata lume face paine in casa si eu nu stiam? Tot caut painea ideala? So, daca aveti pe acasa asa minune, spuneti va rog despre ea, parca ma tenteaza si pe mine. rein |
daca te duci unde am zis, adica pe forumul de la culinar si cauti subectu cu masina de paine.... (dai pe gugal search cu masina de facut paine si alegi linkul cu forumul culinar) gasesti doar 45 de pagini cu retete si opinii si probleme si laude despre masinile de facut paine....mai multe marci, mai multe opinii, mai multe retete....
rein spune:
Pana nasc, am ce citi... dar cand ma gandesc ce pierd in alea 3 zile de stat in maternitate...