Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Nu imi poate trimite nimeni parola si user-ul de pe webshoots pe PM? sa pun si eu niste poze? Ca le-am pierdut si nu pot pune poze in albumul albinutelor si bondareilor.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Trimis PM, sper ca ai primit.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

M-ati innebunit cu papuseleele alea tre sa-i iau si eu una la Winnie......
Chiar acuma am cautat la toys'r us pe site ca vineri mergem la Viena si am gasit dar au doar www.toysrus.com/search/index.jsp?categoryId=2269728&f=PAD%2FCharacter Theme%2FAnne Geddes&fbc=1&fbn=Character Theme%7CAnne Geddes" target="_blank">astea 3 modelepoat acolo se gasesc mai mult feluri....doamne ce-mi plac...cred ca-mi iau mie nu ei.....
De Craciu si Mos nicolae o sa vrau sa ii mai iau www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265260" target="_blank">astasau www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2945323" target="_blank">asa cevasauwww.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2452296" target="_blank">o masinuta ca asta.
Acuma sa vad ce zice si tati ca noi doau nu am chelyuit banutii d la stat pe vro cateva luni bune si avm totul pe card...acuma mai ramane sa=-l convingem pe tata sa vedm ce zice.....Una din alea tot ii luam...da nu stim care sa vedm cand ajung acolo...

MArtutza si Winnie o cazut din maiile mele de pe o hinta si am crz ca innebunsc plangeam si eu langa ea...da o cazut pe nisip si nu am dus-o la RMN ca nu a avut nici un simptom...oare ar terbui dusa?

gata ca mi-a scos toate hainele dintr-un dulap......morerrrrrrrrrrrrr.ma duc sa vad c face!!!!!!!!!!!!!!!!!

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

August 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Edit
Scuzati literele mancate dar ieri mi-am facuit unghiile ascutite dupa ce 2 ani le-am avut patrate si sunt si mai lungi si abia scriu la tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Papa bun pentru Thea azi, la pranz a fost ou cu sare, patrunjel, praf de usturoi, marar, oregano, cimbru, marar, batut bine si presarat cu pesmet (asta pt ca n-am avut cascaval ) , batut bine, udat cu un picut de lapte si turnat in tigaia de teflon unsa cu un pic de ulei. A iesit o chestie ca o clatita. A papat bine.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui karra80

M-ati innebunit cu papuseleele alea tre sa-i iau si eu una la Winnie......
Chiar acuma am cautat la toys'r us pe site ca vineri mergem la Viena si am gasit dar au doar www.toysrus.com/search/index.jsp?categoryId=2269728&f=PAD%2FCharacter Theme%2FAnne Geddes&fbc=1&fbn=Character Theme%7CAnne Geddes" target="_blank">astea 3 modelepoat acolo se gasesc mai mult feluri....doamne ce-mi plac...cred ca-mi iau mie nu ei.....
De Craciu si Mos nicolae o sa vrau sa ii mai iau www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265260" target="_blank">astasau www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2945323" target="_blank">asa cevasauwww.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2452296" target="_blank">o masinuta ca asta.
Acuma sa vad ce zice si tati ca noi doau nu am chelyuit banutii d la stat pe vro cateva luni bune si avm totul pe card...acuma mai ramane sa=-l convingem pe tata sa vedm ce zice.....Una din alea tot ii luam...da nu stim care sa vedm cand ajung acolo...

MArtutza si Winnie o cazut din maiile mele de pe o hinta si am crz ca innebunsc plangeam si eu langa ea...da o cazut pe nisip si nu am dus-o la RMN ca nu a avut nici un simptom...oare ar terbui dusa?

gata ca mi-a scos toate hainele dintr-un dulap......morerrrrrrrrrrrrr.ma duc sa vad c face!!!!!!!!!!!!!!!!!

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

August 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Edit
Scuzati literele mancate dar ieri mi-am facuit unghiile ascutite dupa ce 2 ani le-am avut patrate si sunt si mai lungi si abia scriu la tastatura

bai m-ati innebunit cu papuselele alea mititele. Va dati seama ca is faine pt noi, nu pt ei, nu?! ca la cat is de mici si gingase nu cred ca pricep prichindeii astia mici ceva din ele.
Vreau si io una....daca tot e in trend.....da pt mine :D

Si la bucatarie pt rares m-am gandit si io da ii cam scumpa si NU MAI AM LOC de inca una asa mare. O sa ii iau aqua doodle de craciun sau alte jucarele....nu sofisticate neaparat. Sau daca vine zapada numa atunci s-ar putea sa ii iau cizmulite ca saracu inca umbla in adidasi

Marta chiar nu stiu ce sa zic....tu stii cat de tare s-a lovit si cred ca instinctul si simptomele pe care le-ar avea ti-ar zice mai bine decat noi ce e de facut. Eu sunt din cele care se panicheaza mai greu asa ca nu m-as gandi la RMN inca. Consulta si un pediatru, poate el zice ca trebe un RMN.
Si cumpara gardut la scara aia....mama ei de scara.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Multumesc Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Hai sa va zic ca masina de paine am avut eu. E tare utila. Pui faina apa si drojdia si in 3 ore ai painea calda pe masa. Plus ca ar trebui sa aiba in manual si mai multe retete de paine pentru fiecare ciclu de framantat. Eu mai faceam si aluaturi cu ea. Tare buna a fost. Am fost nevoita sa o arunc pentru ca ne-am mutat si nu am luat cu noi decat lucruri noi. Saraca , eu o aveam de vreo 3 ani si o mostenisem de la un prieten care a plecat. Cred ca el o avea tot asa de vreo 2-3 ani.
Acum imi pare rau ca am lasat-o de caruta, ca al meu nu mai vrea sa luam alta.

Cadouri de Craciun... pai s-a schimbat treaba, ca o sa mergem in Ro si o sa primim noi . Deja i-am anuntat ca pe noi nu ne mai tin buzunarele si de cadouri, sper sa inteleaga toti, stiu ca parintii vor intelege. Mama mi-a zis ca noi si Amalia acasa vom fi cadoul lor de Craciun.

Amalia mea iar e mucioasa, de data asta a luat de la Ovi.
Gata ca a venit maimutica...

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Petrisor a primit o albinuta Ann Geddes, foarte draguta de altfel, dar are dezavantajul ca e umpluta cu bilute de plastic mici, de dimensiunea unor alice. Tot gaseam prin casa si pana m-am prins ca el ii facuse o gaurica si mai ieseau, probabil le-a si gustat.
Asa ca vedeti cu ce sunt umplute.

Mergi la inceput

VA rog sa nu mi-o luati in nume de rau!!!
Verificati inainte sa cumparati jucariile pentru copii, daca zice ca e pentru 3+ nu le luati acum, mai asteptati un an. Astia mici au un talent grozav la dezmembrat jucariile, stiti si voi. Aduceti-va aminte ce ne-a povestit Iunia odata despre Iarina care inghitise o bucatica de plastic....
Pupicesc

Mergi la inceput

Tot eu...
Spuneti-mi si mie daca credeti ca e necesar sa aduc pentru Amalia scutece mai mult decat pt o saptamana... Care sunt mai bune acasa, si mai ieftine si calitatea buna? Deja am inceput sa ma gandesc la bagaje...Amalia cred ca o sa aiba o valiza mare sigur.
MA duc sa mai ivart in mancare. Azi fasole pastai cu sos de rosii. Pentru maine am in plan niste piept de pui cu sos de rosii peste niste paste. Eu nu mai fac mancare separat pentru Amalia de vreo 4 luni. Mi-e mai usor asa.

Mergi la inceput