Aspirante optimiste > 20 (361)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rallu nu mai luat temp la axila ...ce are scula cu prefectura?...si e bine daca ramane crescuta ,in momentul in care o sa scada inseamna ca in 2 zile max se instaleaza menstruatia

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxandrab

Sunat, programat 30 oct.

Roxana
1+

f bine,vezi inainte de asta sa faci un test de sarcina ca nu se stie .In ce zi o sa fi?

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Anca...am asa o mare "problema" sa bag termometrul ala "undevaaaa", n-ai idee.

Si cand eram mica si mi-l bagau in poponet il detestam. Trebuia sa ma tina ca sa stau.
Stiu ca e bine sa fie crescuta...singurul lucru pe care nu-l intelegeam e: de ce sus a scazut si jos a crescut.
Mi se parea normal sa mearga amandoua in aceeasi directie.

Recunsoc ca aia axilara e mult mai subiectiva si influentabila.
Astept cuminte pana saptamana viitoare.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Rallu tie cand ar trebui sa iti vina? Poate ca ai mai spus dar nu mai tin minte.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna dimineata....Am venit si eu cu cafeluta. Daca mai vrea cineva am multa si e calda....Si e de aia la filtru cu lapte cu spuma. Ce mai ca la cafenea e facuta.
Eu eram sigura ca am ovulat in ziua 18 dar site-ul de la ferilityfriend ma contrazic si imi spun ca am ovulat in ziua 17. Pai unde se grabeste organismul meu. Ca e cam rapid pt mine Eu sunt mai domoala asa de felul meu
Rallu TB nu se ia sub brat ca poate fi influentata de o mie de lucruri. Se ia vaginal sau oral. Poate preferi oral, se pune termometru sub limba. Dar trebuie sa fii consistenta, adica te-ai hotarat oral pai oral sa fie, ca organismul are temp putin diferita in diferite locuri

Fetelor pe mine ma dor sanii de mor....Si nu nu e un semn de sarcina ci un semn ca am ovulat. Dar ce durere....Nici maieul nu-l suport

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Rallu pai ce te deranjeaza draga termometrul ala acolo ptr 5 minute?
Mai fetelor eu mi-am luat temp vaginal mult timp si de fff multe ori am si adormit cu dansul in dansa.(la termometru ma refera da?)

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Anca o sa fiu in z9
Rallu ... una peste alta e de bine... sa o tina tot asa... temperatura....

1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

da da.....rallu

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Buna fetelor, astazi si eu declar z1, (la naiba) si trebuie sa sun sa ma programez la HSG. Rudxandra, asa tarziu ti-a facut programare la HSG? Mie mi-a spus ca trebuie sa fiu in a 3-a zi a CM doctorul de la Medlife. Am mai citit cateceva pe forum din experientele voastre de HSG si parca mi-a mai venit curajul ca imi lipsea cu desavarsire + ca mi-ra o frica....... pot sa inainte? sa prind mai mult curaj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

pai am sunat azi si m-au programat peste 1 saptamana.

http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png

Mergi la inceput