Aspirante optimiste > 20 (361)
Raspunsuri - Pagina 7
Rallu spune:
Pai sunt consecventa...sa zicem...in fiecare dimineata o luam intai axilar...pana imi faceam curaj ... si apoi intravaginal.
De-aia am mereu 2 temperaturi de prezentat ![]()
Cand trebuie sa-mi vina? Oficial martea viitoare dar neoficial nu stiu pt. ca organismul meu n-a fost niciodata ceas elvetian...chiar e foarte departe de a fi.
Astazi nu stiu ce mama naibii am ca ma simt cam rau.
De fapt de aseara m-a apucat...era sa lesin la Cora si alta nu. Mi se parea ca e groaznic de cald si ca nu e aer. Lipsa de aer a confirmat-o si barbata-miu...caldura insa nu.
Azi la cel mai mic efort ma ia cu calduri, ametesc daca ma uit in jos sau in sus, am o vaga durere de cap si senzatia naspa ca ai capul cat o "banita" specifica mahmurelii (cu exceptia ca n-am baut nimic).
Incep sa ma suspectez de o cadere de tensiune asa ca cred ca o sa bag o cafeluta poate imi revin.
Nu de alta dar in curand trebuie sa plec la serviciu.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta
lalala13 spune:
Scumpa simptomeala.................she's baaaaaaaaack![]()
rallu mama daca vrei sa iti ziceam ca nu-s simptoame de gravida....e uite iti zic opusu'
acum intrebare..cand ai avut ovulatia?
dana
my somebody.... 
Rallu spune:
Lalala, undeva in jurul zilei de 14 a fost ovulatia.
Am avut mai multe ovule si pe 14 mi-a zis ca incepuse iar durerile de ovare au disparut cam pe 15 dimineata.
As cam fi in a 10-a zi dupa.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta
amber_onyx spune:
Fetelor sper ca ma primiti si pe mine sa-mi spun of-ul, ca sotiorul e plecat,si oricum nu am cum sa vorbesc.
Deci azi dimineata m-am trezit tarziu asa ca nu am avut timp sa trec pe la munca sa-mi las laptopul, si m-am dus direct la dentist.In metrou si autobuz, o aglomeratie de m-a luat cu lesin (mai ales ca nu mancasem).La dentist, anestezie, extractie, cusut= jumatate de fata amortita + falca umflata.Ajung la birou la 11,si cand deschid geanta, ia mobilul de unde nu-i.Este pentru prima data in viata mea cand sunt furata.E mobilul personal ca cel de la munca il aveam in buzunar.Problema e cand mi l-au luat, ca eu tin tot timpul geanta in fata si mana pe ea.In fine, imi sun sotul si incerc sa ii explic, el nu intelegea nimic ca normal cu jumate de fata + limba amortita ce sa intelegi.Inchid, ma apuca plansul. Mai stau putin si ma duc la generalist sa imi dea trimitere pentru analize.Cu mare chin incep sa ii explic ca vreau bebe .Se uita peste dosarul meu ( ca de vreo 3 ani am abonament la medicover) imi scrie trimiterea si ma trimite la recoltare( ca si-asa nu mancasem nimic)Fetele sunt amabile imi iau sange, ma intreaba ce vreau fata sau baiat.Eu zic mandra baiat, ca simt cum incepe anestezia sa se duca.imi ureaza succes, ies, ma duc la receptie si le zic ca peste 2 ore o sa vin sa imi dea si mie copii dupa toate analizele facute la ei.Ajung la birou, in lift e oglinda, ma uit la fata mea umflata si ma sperii, si cum ajung la birou cum incepe durerea ca deh a trecut efectul anesteziei. Mmmm, cobor iar, ma duc, caut o farmacie , imi iau aulin si nurofen, si ma intorc la munca.Acum de-abia am luat aulinul si astept sa isi faca efectul, dar tot nu pot vb de durereeeeee...ehh, cu ocazia asta nici nu ma mai gandesc la tel furat. la toate pozele, si sms-urile frumoase pe care mi le-a trimis sotul.Ca nu regret furtul aparatului, ci al amintirilor....
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
lalala13 spune:
eu zic sa mai astepti cu testul!
pe duminica-luni zic ca ar fi cazul daca temperatura ramne la fel!
nah ca m-ai ambitionat si cred ca incep din nou sa imi iau temperatura..
eu in schimb simt numai ciudatenii pe acolo...sunt in presupusa z7 si ma simt de parca as avea gaze la ovare

stiti voi..cand iti forfoteste stomacul...asa simt eu jos si parca o jena destul de permanenta.
bine eu zic acum ca sa zic ca nah ...nici nu stiu in ce perioada dunt, cand o sa-mi vina, cum o sa-mi vina si tot asa ..
my somebody.... 
Rallu spune:
Lalooo...vorba Ancai, da' nici nu ma gandesc mama la testare.
Ma plangeam si eu la voi ca nu ma simt bine.
Parca as fi beata...sau mahmura...
De testat nu ma testez decat daca intarzie.
Am promis ca astept cuminte si asta si fac.
Luna asta
Rallu spune:
Amber imi pare rau pt. pierderea ta.
Nu te mai intreba cum ti l-au luat ca astia-s ultra-mega specializati.
Te fura si pe tine si nu te prinzi.
Asta e, nu te supara ca nu merita.
Cat despre umflatura urmata extractiei, ia un anti-inflamator :Aulin/Ketonal/Ketorol, etc (e cu sau nu cu si), in caz de durere mare un analgezic (algocalmin/algozone...etc) si pune pungi cu gheata pe falca umflata.
Daca durerea persista si dupa 1-2 zile la fel de rau (sau mai rau), daca simti ca incepi sa faci febra, trebuie sa te duci inapoi la dentist si sa-ti prescrie antibiotice.
Luna asta
lalala13 spune:
laloooooooooo ![]()
taree
deci...ff bine faci!!
amber
sa treaca la fata toate supararile. dar sincer eu nici nu m-as fi gandit sa ma duc dupa faza cu anestezia and stuff la servici. acas' mamica....sa dorm!
my somebody.... 
anne`mary spune:
amber...asta da zi naspa. Dar ca sa nu invoc o lege a lui Murphy, iti spun "lasa, ca maine o sa fie mai bine". pupici
rallu am o intrebare. Eu mi-am luat un termometru digital. Imi iau temperatura de sub axila dar si de sub limba. Imi da o diferenta de cel putin 2 grade. Asa pateai si tu? sau e din cauza termometrului?