Aspirante optimiste > 20 (361)
Raspunsuri - Pagina 5
Rallu spune:
Si eu tot la Giulesti am facut HSG si n-am nimic sa ma plang.
Erau acolo 2 grupuri: unele paciente care erau internate din ziua precedenta (nu stiu la ce doctor erau) si altele (ca mine) care atunci venisera (ni s-a facut fisa de internare de zi).
Procedura nu a durat mult, nici nu a fost excesiv de neplacuta (desi o trompa nu era tocmai permeabila) si rezultatul l-am luat cam intr-un sfert de ora (maxim jumatate de ora).
Ce sa-ti spun, doctorii (erau 2, un barbat si o femeie) au fost foarte amabili, in sala respectiva era curat (desi auster ca deh...e spital de stat) si n-am ramas cu nici o sechela emotionala dupa procedura.
M-am dus la spital pe la ora 9 de dimineata si am plecat de acolo pe la 11 si ceva, maxim 12, pe picioarele mele, singurica, fara nici o problema.
Eu zic ca n-ai de ce sa te sperii.
Multa bafta.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta
ruxandrab spune:
Anca
sunt la Dr. Cocei
Rallu
Sarumana de incurajare!
Am sunat si mi-au zis sa revin intre 10.30 si 12.00
Secretii... bla bla...alea mi-au iesit bine...
VSH mi-a iesit 20, pe buletinul de analize zice ca e in limite...
Dar la HLG, sunt unele chestii iesite din limite... nu stiu ce sa zic ca sunt zeci de indicatori acolo....
1+ ![]()
alla78 spune:
Buna dimineata fetelor ! Nu am mai intrat de mult, dar am citit tot.
Felicitari fetelor care sunt gravidute!!!!!!!! 

Declar prima zi de intarziere, adica azi trebuia sa-mi vina si inca nimic
! Sper sa nu mai vina 9 luni, cu toate ca am facut un test de sarcina aseara (Barza) si nu mi-a iesit decat 1 linuta, poate ca e prea devreme, cu toate ca e prima data in viata mea cand fac un test de sarcina
. Accept sfaturi de la voi ca sunteti mai experimentate decat mine.
POOOOOOPICICI! 
dasalina spune:
Alla ia exemplul lui Nico care a facut cateva teste pana i-ai iesit 2 liniute. Nu te descuraja. Repeta-l si azi si asteapta mai mult pana la citire. Se poate pozitiviza mai greu, a doua liniuta sa apara dar mai greu.
Bafta!
http://tt.lilypie.com/Vkxhp3.png
http://alinadrvet.hi5.com
dasalina spune:
Eu am o intrebare intrebatoare:
Cam in a cata zi de la ciclu a iesit un test de sarcina pozitiv?
Cea mai scurta perioada ma refer pt ca am citit de de 22 zile si de 29 deci.....
Poate sunt cu experiente dintr-astea fericite.
http://tt.lilypie.com/Vkxhp3.png
http://alinadrvet.hi5.com
ancadragoman spune:
Roxana ea te externeaza in acesi zi ,eu cred ca in jur de ora 12 ai terminat cu tot .Rallu mie dupa HSG asistentul ala de acolo mi-a zis "doamna duceti-va acasa si faceti copii " si na ca a avut dreptate,nu am mai ajuns eu pe acolo sa ii spun ca a avut dreptate![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
unboticutz spune:
dasalina, eu cred ca un test de sarcina iese pozitiv mai devreme (inainte de prima zi de intarziere) daca ovulatia a avut loc mai devreme. am auzit si eu de cazuri in care s-a pozitivat cu 2-3 zile inainte de prima zi de intarziere dar majoritatea se pozitiveaza mai tarziu. la 7-8 zile de la conceptie se detecteaza bhcg in sange, iar in urina ceva mai tarziu. oricum nu toate femeile secreta aceeasi cantitate de hormon, deci depinde de organism.
alla, facem galerie 

oricum, pentru o acuratete mai mare, fa testele dimineata cand e concentratia de hormon mai mare in urina, sau cu urina acumulata in 4 ore.
sa nu-i uitam!
Rallu spune:
Anca...mie nu mi-a iesit figura...inca ![]()
HSG l-am facut prin iulie si iata ca suntem in octombrie.
Acu am si eu o nedumerire cu temperatura mea bazala ...
De ovulat am ovulat sigur (ecografic vazut), de crescut a crescut (se vede clar in grafic) numa ca acu, in dimineata asta, am o mare dilema.
Mi-am luat temperatura intai axilar ...35,8...zic clar...nu e nici luna asta, asteptam rusii dar totusi mi-o iau si intravaginal si acolo surpriza...37,3 (alaltaieri era 37) deci in crestere.
Ce mama naibii...sus scade si jos creste?
Pe mien ma apuca in continuare caldurile din cand in cand si simt ca-mi arde fata dar se pare ca temperatura asta ma contrazice...sau nu...ca nu mai inteleg.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta