Aspirante optimiste > 20 (361)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

noapte buna fetelorne vedem maine dar dupa 12 o sa intru, ca tre sa merg si la dentist si la medicover.pana atunci la cat mai multe 2 liniutze

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png

viitoare de ,deocamdata visand la statutul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

normal ca nu m-am putut pune la pana sa citesc ce ati scris..............si........

mihapet.si eu am luat metformin...se da la ovare micropolichistice sau polichistice...........da e pt diabetici si cica PCOS-ul e o boala la ovar ca si diabetul la om..............si da metformin pt scaderea chisturilor alea mici..ca din cauza la ele nu ovulezii...asa zic ei./apoi eu nu stiu...........
dar mi-a fost fffffffffffffffffff rau de la ele
mi-a dat siofor 850 dar numai un sfert am putu lua din el.................
sa vezi cat suporti, dar neaparat sa mananci inainte si sa manci ppaine si zahar daca simti ca nu ti-e bine,,,,,,,,
ca aia iti scade glicemia, kiar daca nu e mare....stiii?
bafta!!!!!!!!!!

na eu ma bag la nani....................
va tzuc pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avetii grija de voi@!!!!!!!!!!!!!!!!

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

anidaz, nu cunosc povestea ta, ai luat cumva anticonceptionale mai mult timp? ac scad nivelul testosteronului. un nivel scazut de testosteron e asociat cu apetit sexual scazut si predispozitie la ingrasare.

sa nu-i uitam!

AC nu am luat decat vreo patru luni in urma cu 10 ani si alea pentru resorbirea unui chist la ovarul drept.Deci nu este de la ele,in schimb cu predispozita la ingrasare si apetitul ...corect.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata la toate fetele. Va invit la o sau un . Eu mi-am facut programare la un alt doctor din Cluj. Ma duc maine. Sper sa poata sa imi zica ceva de analize. Totusi poate ma ajuta cineva, poate se pricepe mai bine ca mine. Am cautat pe net la interpretare analize si am introdus rezultatul de la DHEA-S care este mai mare adica limita mai mare normala este de 340 si eu am 344,5. Am mai introdus si valorile de la testosteron care eu cred ca sunt normale adica valorile ar trebui sa fie intre 0,22 si 2,9 iar eu am 2. Acolo mia raspuns ca am exces de androgeni. Nu stie nimeni ce inseamna asta si cum se manifesta?

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Nico FELICITATI. Sa creasca mare si sa ai o sarcina fara probleme si o nastere foarte usoara.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Neata!

titi androgenii sunt hormonii barbatesti, mai mult de atat nu stiu ce sa iti spun... asteapta sa mergi la medic si nu te consuma in a cauta pe net ce inseamna rezultatul... te poti speria degeaba...
Supun votarii urmatoarea decizie:
HSG la Giulesti - cost mai mic/ aspect deplorabil/experienta
Medsana - cost fix/particular/ ei zic ca sunt full, adica isi face multa lume acolo...

Trebuie sa iau o decizie astazi pana la 11-12... pls HELP!!!

1+

Citat:
citat din mesajul lui cristiama

Fetelor,

Sunt si eu din cele care citesc pe forum si porma nu dorm noaptea de grija unei analize!

Zau fetelor, dureaza 5 minute analiza, eu am facut-o de 2 ori, evident a 2-a oara muuult mai relaxata!
Mi-ar fi facut f bine sa nu citesc de fete carora:
- nu le-au prins "n" anestezii, eu nu am facut DELOC anestezie la nici una si nu a fost decat sa zicem ca o durere de ciclu, dar de cateva secunde cand introduce lichidul de contrast dupa face 2 poze si GATA!
- NU trebuie sa iei pe cineva cu tine, eu la prima l-am pus pe sot sa-si ia zi libera, sa ma astepte pe holuri....HA! Asa ca sa-ti dai importanta, poti face asta!
- si-mi spunea o fata despre histeroscopie, un moft de analiza: sa te astept la ce-i mai rau de aproape ma hotarasem sa n-o mai fac veci!
- recomand SERIOS sa mergeti la o clinica privata, cota 3 mil, DAR: mie la Giulesti mi-au iesit trompe permeabile si una din ele NU era, mi-a fost rau de la substanta de contrast vre-o saptamana si la cealalta DELOC! Si nu e ca n-ar avea importanta ca o trompa e obturata, am facut 3 inseminari pe ovulatie drepta, asa ca defapt costul a fost mai mare!
A si la privat am ajuns la 6 seara, deci dupa servici si la ora 6.30 facusem analiza, platisem si eram inapoi la masina!LA Giulesti am sta juma de zi: nemancata, nebauta... prostii, evident ca nu era cazul!

cristiama

Am rezolvat-o... la medsana mai trebuie si papanicolau si nu il am...
asa ca.. Giulesti scrie pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui monna3

fetelor am si eu o intrebare...iau acid folic de 1 mg, 1/zi de vreo doua luni. am citit pe net pe undeva (nu mai stiu exact unde) ca cica se ia 3 luni si apoi se face pauza. voi stiti ceva de genul asta? ar trebui sa fac pauza? daca da cat timp?

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

nu se face pauza pentru ca surplusul se elimina

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxana eu am facut la Giulesti si totul a fost f bine ,acum ce nu mi-a placut a fost ca am stat internata o noapte ca Niculescu asa procedeaza .La ce dr esti?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Mai este cafeluta?
Ca as vrea si eu

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Buna dimineata!

Felicitari Nico!
Ti-am zis eu sa schimbi testul ca nu e bun....oricum tu erai increzatoare in rezultat si bine ai facut.

http://tt.lilypie.com/Vkxhp3.png

http://alinadrvet.hi5.com

Mergi la inceput