Aspirante optimiste > 20 (361)
Raspunsuri - Pagina 10
monna3 spune:
Carmen, sincer nu stiu care ar fi problema...mai am si eu uneori dureri de ovare si intepaturi in vagin dar in preajma ovulatiei, deci...nu stiu, dar poate iti raspunde Andreea ca ea e experta in asta 

Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
CarmenAlbu spune:
Mersi Mona si succes cu declaratia!
Eu am profitat azi in avion si am avut o discutie cu Doamne Doamne pe toate temee, desi nu ar fi rau sa sfintesc casuta!
Noapte buna fetele!
Andreea nu ma uiti cand te trezesti?

monna3 spune:
eu am plecat la
asa ca va 

sa aveti o zi usoara maine!!
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
doula spune:
Buna seara fetelor si noapte buna
. Eu maine am o zi grea si lunga, sper sa treaca repede.
Amber vad ca te simti mai bine draga de tine. Ca ai avut o zi...
Sper ca ati papat ciorba aia cu placere
.
Beatrice continua sa fiti harnicuti pana cand incepe sa iti creasca temp
Ca luna asta trebuie sa fie cu ochisori 
Carmen chiar ma gandeam la tine, uitasem ca nu ai calculator
. Ma bucur ca ai revenit. In legatura cu temp, doar una singura mare nu iti spune nimic, trebuie sa ai trei temp consecutive marite ca sa iti confirmeze ovulatia. Deci... Cum a fost temp ieri si azi? Daca iti faci un graf poti sa mi-l trimiti sa ma uit la el, daca nu trimite-mi doar temp din ultima temp.
In legatura cu durerile pot fi multe cauze. Pot fi mici contractii ale uterului dupa ovulatie, din cauza lichidului care se elimina impreuna cu ovulul. Poate esti constipata? Ai stat pe scaun mult in ultimile zile? Vad ca ai zburat.... Poate este vreo infectie, ai racit? Scurgeri ciudate mirositoare? Sau poate dansei i-a fost dor de dansul
?
Imi pare rau ca nu pot fi mai specifica ![]()

Noapte buna si sa aveti un sfarsit de saptamana placut. Sper sa vin suficient de devreme maine si sa va citesc. Daca nu sambata recuperez eu. 
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
doula spune:
Carmen acum ma gandesc ca daca ai fost pe drumuri sigur nu ti-ai luat temp ....Vezi cum e maine si poimaine....
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
Rallu spune:
Buna seara,
Aparui si eu de la scarbici, am trecut pe acasa sa vad ce a mai facut zugravul s acum mi-am luat o pauza de forumeala.
Eu tot ametita am fost azi, cu exceptia catorva ore dupa ce am baut o cafeluta cu lapte.
Acu tot capie sunt.
De abia astept sa ma culc si sa ma scol maine mai zdravana ca azi prea am fost lesinata.
Temperaturi va mai spun maine.
Astept sa treaca week-endul sa ma lamuresc si eu.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor. O cafeluta de la mine sau o ciocolata calda, cine vrea?
Amber imi pare rau de ziua care ai avut-o. 

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
lalala13 spune:
neaaaatzzzaa fetele
titi da matinala esti!!!
carmen bine ai revenit!
azi sunt bucuroasa ca o sa ma vad cu o prietena de a mea care e gravidutza si azi o sa-i vad prima oara burtica
my somebody.... 
amber_onyx spune:
neatza fetelor

iau si eu o
si va spun ca deja ma simt mult mai bine.Sotiorul meu a reusit sa stearga cu buretele ziua de ieri.Dragul de el

Eu fug acum pana la medicover sa duc si proba de urina si revin.
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
Rallu spune:
Neata fetele...si eu pe aici.
Cica mai am 3 zile si aflu...ce oi afla.
In rest sunt cam suparata ca taticul meu tot bolnav este.
Merge maine la spital.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta