Aspirante optimiste > 20 (361)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

salutate, fetele
am intrat sa va salut, ca am iesit mai repede de la lucru (de necrezut)
bea, iti multumesc de raspuns. m-ai linistit complet.eram ffffff mirata de ce imi da metformin, cand in prospect scrie clar ca e pt. diabet. eu intradevar am PCOS, dar nu mi-e rau de la ele. inca le iau cu placere, gandindu-ma ca poate slabesc putin.....ca scrie pe prospect ca provoaca greata si lipsa poftei de mancare.......macar vreo 10 kg
bea, dar daca nu am gasit metformin si mi-a dat farmacista MEGUAN, un inlocuitor, ca cica nu se mai fac deocamdata metformin, oare are ceva?

si sa va mai spun ceva.......poate ca mai sunt printre noi fete care nu pot sa duca sotii la analize (cred ca pe adina am auzit-o)....dr. meu a zis sa ma duc in intervalul z12-16 in maxim 2-3 ore dupa un contact sexual, fara sa ma spal. cica imi recolteaza din vagin sperma...............si...............gata spermograma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

hehe, miha hai ca m-ai inveselit la faza cu sotii
Al meu a zis ca merge oriunde cu conditia sa il ajut eu la recoltare, si sa il rasfat dupa, sa ii treaca trauma
Nu inteleg ce au frica barbatii astia de spitale, analize etc.
Oricum al meu e ascultator, ca mi se parea mie ceva suspect la el acum cateva luni si am cautat pe net, am facut din tantar armasar si l-am trimis la urolog.
Bineinteles ca nu avea nimic, dar deh, nu putea sa ma linisteasca altfel.Si cica i-a zis doctorului ce si cum, si doctorul a zis sa ii zica nevestii ca poate sa ii faca urmasi.

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png

viitoare de ,deocamdata visand la statutul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

amber, al meu sotior e cat un munte de mare, dar pe cat e de mare, pe atat e de fricos. noroc cu mine, ca tot eu ii car recolta la analizat, ca altfel, puteam sa stau mult si bine, pana isi facea el astfel de analize. cand i-am spus ca mi-am schimbat dr. si acesta mi-a zis ca trebuie neaparat facuta si spermograma lui, a inceput sa bombaneasca........sa se agite......ca el de-alea nu face......ca e perfect sanatos........ca numai eu nu am rabdare.........ca trebuie sa vina de la sine bb.....bla....bla...bla
cand i-am spus ca nu trebuie sa mearga el la dr., ci eu......a inceput sa zambeasca cu gura pana la urechi......nu-i venea sa creada ca a scapat

Mergi la inceput

hehe Miha si al meu e destul de mare , si si el zice la fel, ca nu are nevoie de analize, ca si acum daca vrea imi arata ca imi face nu unul ci 3 bebei..hehhe , lasa ca o sa vedem noi din ianuarie daca e asa sau nu.

Fug si eu de la munca, dar sa stiti ca intru de acasa.
Vb in maxim o ora, daca mai e cineva pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

saluti

ce faceti?

tb ul meu azi dimin era 36.26...deci a crescut o tzara de la 36.18...................
na

voi?????????????
mie tare mi-e greataaaaa................

mihapet daca e inlocuitor e ok....cred..incearca

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

buna din nou fetelor. Eu am ajuns acasa si m-am apucat sa fac ciorba de vacutza ca e preferata sotului. Felul 2 nu am chef sa fac, asa ca sper sa nu vina infometat.Acum stau si il astept, si nu mai am rabdareeee, vreau sa ajunga mai repedeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna monna ce faci?

oare carmen cum e?????????????
cev a bebe peste vreo 2 sapt????????mhm????????????????

aaaaaaaaaaaaa...........nu mai stiu ce am vrut sa scriu..........
doamne fereste!!!!!!!!!!nu mai sunt intreaga la minte........

oare eu sa mai prestez azi????????????????
am de dimin un barza gold.......destul de slabutz si acum seara un oview......ngativ......................
nu stiu...............

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna fetele! Am ajuns acasa mi-a venit si noul laptop, l-am configurat si direct pe forum! Nico felicitari!!! Ralu pastrez si pentru tine felicitari si ti le dau intr-o satamana!!!
Bea sunt bine dar confuza! Conform graficului am ovulat duminica, dar luni TB era de 36,1 si marti de 37,1!
Sa nu mai zic ca si duminica era de 36,9!
Amber pofta buna, vreau si eu! eu mananc ciorba o data pe an cand imi aduce cineva si mie bors!
Fetele sa-mi spun si eu baiul, poate ma ajuta cineva!
De 2 zile ma dor putin ovarele, si vaginul ! In vagin am o durere generala ca si cum coboara, nu este intr-un loc anume parca se lasa in jos, si merge spre anus! scuze de detalii!
Andreea, Mona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

eu...acum ma gandesc ce mancaruri sa fac saptamana viitoare ca vom sfinti garsoniera si... caut pe net o declaratie ca mi-a venit plic de la finante ca nu stiu ce neconcordante sunt intre ce am depus eu si ce au ei si faza tare e ca nu mai stiu ce declaratie am depus . o sa dau maine un tel acolo sa vad care-i treaba

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput