Aspirante optimiste > 20 (361)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

rallu sanatate tatalui tau

eu acum am vazut ca faci calculul cu ciclu de 21 zile, dar daca ai ovulat in z14, nu corespunde la un ciclu de 28..nu stiu intreb si eu...pun paie pe foc

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

gata, m-am intors.mi-am luat si struguri si mere si banane :D.Vrea cineva???
Rallu tinem pumnii

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png

viitoare de ,deocamdata visand la statutul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu vreau struguri ptr ca restul le am

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Da Lalala sunt foarte matinala. Eu lucrez de la ora 6 dimineata. Si de obicei asa dimineata pot intra mai usor ca nu sunt multi aici la birouri.
Rallu imi pare rau ca tatal tau se simte rau. II doresc insanatosire grabnica. Sper ca macar saptamana viitoare sa auzi o veste buna, o veste care o astepti de mult.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Laluta draga mea, sa dea naiba daca am inteles ceva.

Stai s-o luam pe rand: ultimul CM sambata, pe 27 septembrie, ovulatia marti, pe 14 octombrie (deci z18)...la un calcul logic, urmatorul CM ar trebui sa vina marti, pe 28 octombrie.

Gresesc eu undeva?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele

iau cafeluta cu voi!Andreea mersi mult pentru ajutor, nu miroase nimic poate putina scurgere cremoasa alba , si da atunci cand calatoresc stau cam mult pe toaleta dar chiestia cu durerea inspre anus e foarte ciudata ca vine dintr-o data ca un junghi,care, cateodata tine mult si e foarte dureros trebuie sa raman intr-o pozitie nemiscata! Am fost la medic mai demult pentru asta si mi-a facut o vizualizare completa a stomacului si intestinului si nu mi-a gasit nimic decat o bacterie pe care o luasem din mancare si pe care am tratat-o!
ultima temperatura a fost 37!
Titi multumesc!
Rallu tinem pumnii, ai dreptate sa nu te stresezi !!!!
Amber sa ai o zi mai buna azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Ralu, nu gresesti, doar ca de multe ori poate fi si o zi mai devreme sau mai tarziu, nu uita ca ovulul nu are picioare si poate sa ajunga mai repejor sau mai tarziu depinde de lichid!
Sanatate tatalui!
Lala ce noutati am pierdut?

Mergi la inceput

Aaaa....asa-i...uitasem sa zic de temperatura: 37,2 grade.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla78 spune:

Salutare fetele !

Deci la mine e cam asa.... prima zi a ultimului ciclu a fost pe 25 septembrie si am calculat eu cu 2 luni inainte si tot la 28 zile mi-a venit ca ma speriasem in august pt. ca imi venise de 2 ori adica pe 1 aug. si pe 28 aug. si am crezut ca's dereglata DAR ACUM? SPER sa fie cu ochi

Mergi la inceput

Ala, un test ceva?

Luna asta

Mergi la inceput