Puiuti de Randunici 2008!! (119)
Raspunsuri - Pagina 17
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Auzi ce-mi zice...ca Laur s-a inscris la Mr. Boboc ...eu hahha Ea mirata zice ea, care si-l intinde cu placa intr-o frenezie ...Apoi, daca si castiga ala concursul, e clar ca s-a intors lumea cu sus'n jos....pe vremea mea, altfel aratau misterii Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

nu ma pot abtineam tot vrut sa iti spun...ca eu chiar simpatizez cu prapaditul (si implicit cu Teo
)...nu de alta dar intra in aceeasi categorie cu sotul.sesiunea de vara din anul I, ma inamorez lulea de un coleg ... saptamani de dragoste nebuna...examene varza...floricele pe campii
...ma duc in vacanta acasa si ii fac mamei capul calendar...ca ii asa si pe dincolo...cel mai minunat si mai neauzit...intr-o dimineata vine mama in camera si ma intreaba franc...auzi draga, prietenul asta al tau ce inaltime are?...eu ma codesc stiind ca in standardele ei barbatii incep de la 1.80...zic pai e asa cam aproape de 1.80...mama continua...esti sigura?...eu DAAA...rasufla usurata si recunoaste ca mi-a cotrobait prin lucruri si a dat peste o poza cu un tip in atlasul de anatomie...si ala arata cam prapadit...eu o tin pe a mea...vai mama, Nu e ala Fat Frumos al meu...e alt coleg (mare minciuna).De revelion imi vine dragutul la Bacau...dau sa plec sa il astept la gara...mama ma mai intreaba o data din usa...esti sigura ca nu e paganelu din poza?...eu NUUUU ca doar ti-am zis...ma intorc cu el...mama in usa...se uita la mine...se uita la el...se uita in lungul scarilor si ma intreaba..."Dar prietenul de 1.80 nu a mai venit?
"...si acum dupa 11 ani asteapta sarmana mama sa imi aduc prietenul ala inalt si bine facut sa imi cunoasca familia...eu intre timp m-am maritat cu prapaditul...i-am facut un nepot cu el...si m-am mutat la capatul pamantului...asta ca sa stii ce te asteapta
...asa ca e bine sa ai si un baiat pe langa tine...nu de alta dar sa iti ocupi cu ceva noptile...intrebandu-te daca sa intinzi masa sau nu
mimonix spune:

Gecko, haide du-tela culcare
ca prea seamana povestea ta cu a mea
Ca nici la noi in casa nu domneste inaltimea
si din cauza asta eu nu pot sa port tocuri NICIODATA si ma intreb : chiar trebuie sa se prinda si de fata mea toate relele mele, alea bune de la altii (
) nu le poate copia? 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:

Mimo, rad si eu cu tine, dar nu prea e rasul tau!!!!
Gecko, nuapte buna, fata! e a treia oara cand iti zic 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
gecko spune:
| Gecko, nuapte buna, fata! e a treia oara cand iti zic |
nu stiu daca va fi buna...stiu sigur ca va fi scurta...ca la 5 canta cocosu (aka Patrick).
ma duc sa iau un furazolidon sa imi opresc limbarnita...ca de nu oi vorbi si in somn si ma da afara din patul conjugal prapaditul

gecko spune:
citat din mesajul lui bubu05![]() ![]() ![]() Mimo, rad si eu cu tine, dar nu prea e rasul tau!!!! Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare |
pai razi bubule...ce iti pasa tie..ca o sa fii soacra mare si o sa stai in varful patului si o sa strambi din nas...asta-i prea grasa...asta-i prea slaba...asta nu stie calca chilotii...asta nu stie face poale'n brau... ca daca primul pui pleaca de la cuib la 40 de ani nu-i bai...ca asa ii sta bine barbatului sa fie copt si rascopt cand se insoara...dar daca ai avea fata atunci ai vedea ce ti-ai roade unghiile intrebandu-te...oare sa ma opun?...oare sa o dau dupa asta?...si daca nu se mai marita si ramane fata mare la mama acasa eu ce ma fac?
mama a gandit realist...nu avea fata rupta din soare...gospodina e o zi da si 3 ba...gura-i mare cat o sura...apoi mai bine cu prapaditul decat sa o vorbeasca targul...si daca e prapadit nici nu e asa rau...ca barem nu o bate...
mimonix spune:
Gecko cred ca a adormit si vorbeste in somn , ca vad ca a apucat-o modestia pe final
Si OH NU! nici eu n-as vrea sa fiu nora lu' Bubu, pacatele mele 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Aoleo...nu mai pot de ras! pai ce-am, as fi eu o soacra rea?? noooo
taca-taca-taca 
Hai ca mi s-a facut foame cu voi, ma duc sa pregatesc ceva buun!
Vad ca restul randunimii nu se arata...Gecko vorbeste in somn...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:
gecko asta nu era forma lui maxima, e numa pe ON piciul
![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:

Ce soacre!!!!
Nu prea se potriveste atmosfera, eu ascult Moazart de la Bubu si rad de soacra de Mimo:)))) si povestile lui gecko sunt f tari. Gecko, fi-miu numai pe burta mananca daca nu il pun un scaun, si se descurca f bine, nici eu nu stiu cum,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet