Puiuti de Randunici 2008!! (119)
Raspunsuri - Pagina 18
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicol_conte Ies un pic din butoi sa dau de baut si de mancat ca azi implinim 6 lunisoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)Antonia |
La multi ani, sa fie sanatoasa si fericita Antonia

Am servit si de la voi un fursecut, sar'naaaa

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Pot sa-mi pi pofta in cui, barbati-miu a zis ca sub nicio forma nu facem bebe acum. peste 2 ani!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
| citat din mesajul lui luny Mufarin de 7 luni:)) LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |

Vezi mai Luny ca pasiunea asta entru snururi m-a lasat pe mine in sutien la magazin

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
| citat din mesajul lui mstela Maine dimi ma duc sa-mi cauterizeze negii de pe maini aparuti in sarcina si care vad ca se inmultesc..mama lor ![]() ![]() ..asta imi trebuia acum...mi-e o frica...a mai trecut cineva prin asta?![]() Cica imi face anestezie locala cu xilina care nu ar dauna in alaptare.Dar googalind pe aici cica nu ar fi bine sa alaptez cateva ore dupa ...mai bine nu..cred ca o tinem pe piure cateva ore..![]() ![]() Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora |
brrrrrr, bafta maine si pupici pt fata curajoasa

Stela, tre' sa marturisesc ca de cate ori spal tubul ala de la BB mi-aduc aminte de tine pe la inceputul mamicelii cand intrebai cum se scoate mucul din compartimentul 2 si atasai schita BB
remember? Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
mimonix spune:
Ursuleata lasa mami ca nu-i dupa el ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Stela eu mi-am cauterizat niste negi (dintre care unul pe interiorul narii). E cu anestezie locala, nu doare. Cel mai mult m-a durut injectia in nara.
Ce m-am mai distrat cu discutia voastra despre soacre... ![]()
Mimo deci putem sa cantam "Teo and Laur, sitting in a tree, k-i-s-s-i-n-g"? ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
![]() nu ma pot abtineam tot vrut sa iti spun...ca eu chiar simpatizez cu prapaditul (si implicit cu Teo )...nu de alta dar intra in aceeasi categorie cu sotul.sesiunea de vara din anul I, ma inamorez lulea de un coleg ... saptamani de dragoste nebuna...examene varza...floricele pe campii ...ma duc in vacanta acasa si ii fac mamei capul calendar...ca ii asa si pe dincolo...cel mai minunat si mai neauzit...intr-o dimineata vine mama in camera si ma intreaba franc...auzi draga, prietenul asta al tau ce inaltime are?...eu ma codesc stiind ca in standardele ei barbatii incep de la 1.80...zic pai e asa cam aproape de 1.80...mama continua...esti sigura?...eu DAAA...rasufla usurata si recunoaste ca mi-a cotrobait prin lucruri si a dat peste o poza cu un tip in atlasul de anatomie...si ala arata cam prapadit...eu o tin pe a mea...vai mama, Nu e ala Fat Frumos al meu...e alt coleg (mare minciuna).De revelion imi vine dragutul la Bacau...dau sa plec sa il astept la gara...mama ma mai intreaba o data din usa...esti sigura ca nu e paganelu din poza?...eu NUUUU ca doar ti-am zis...ma intorc cu el...mama in usa...se uita la mine...se uita la el...se uita in lungul scarilor si ma intreaba..."Dar prietenul de 1.80 nu a mai venit? "...si acum dupa 11 ani asteapta sarmana mama sa imi aduc prietenul ala inalt si bine facut sa imi cunoasca familia...eu intre timp m-am maritat cu prapaditul...i-am facut un nepot cu el...si m-am mutat la capatul pamantului...asta ca sa stii ce te asteapta ...asa ca e bine sa ai si un baiat pe langa tine...nu de alta dar sa iti ocupi cu ceva noptile...intrebandu-te daca sa intinzi masa sau nuSUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() ![]() |
fata, ai un har la povestit...!!!parca o vad acum pe sor-mea cu boyfriendul, identica situatia cu a ta!LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
![]() ![]() Vezi mai Luny ca pasiunea asta entru snururi m-a lasat pe mine in sutien la magazin ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
as rade sa mor, nu alta!!

LUNY
Kya spune:
Luny saru'mana de pontul cu Cistenal. Uitasem de ele.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
kya sper sa treaca repede, stiu cat de groaznic e..
LUNY

Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

)...nu de alta dar intra in aceeasi categorie cu sotul.