Puiuti de Randunici 2008!! (119)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ei, acum ca a dat Dumnezeu si s-a dus Gecko la culcare pot si eu sa vin sa servesc in liniste un fursec de la Ancka si sa va povestesc despre noi...
Doua motive de mare bucurie unu ca inca mai avem caldura si doi ca am descoperit dupa 8 luni ca daca tin receiverul peste firul de la laptop nu mai paraie Dar ce liniste e in casa ,Doamneee...astia cu santierul vad ca nu mai lucreaza deloc, au sapat si au plecat foarte ciudat
Apoi sa va spun ca fata mea azi s-a rimelat, s-a creionat , s-a rujat, s-a parfumat ...si intr-un final a plecat la scoala O Doamne, ce frumoasa era Ma tem sa nu mi-o rapeasca cineva
Despre bebeu...cum va spuneam, satula de Eurespal si BB si colargol am catadicsit totusi ca inainte sa-i schimb eu insami tratamentul sa sun la celalalt doctor (f urat, dar asa sunt eu nesuferita ) si sa-l intreb ce parere are...ce mi-a zis ? Eusrespal, colargol,BB (cat se poate de des , deci Olgutza nu mai esti singura "aspiranta" si sar'na pt raspunsul prompt)Cica Eurespalul e de neinlocuit , ca nu e numai pt tuse ci un antiinflamator bun al cailor respiratorii...aceeasi poezie asa ca m-am resemnat si am insfacat bebeul fortos si recalcitrant si l-am aspirat la greu , deci se poate Am fost afara (am primit voie de la doctor) , am venit, am gatit, am citit si am raportat...pfu, gata
Gecko pentru ca esti mortala cand te pui pe povestit!Sper ca nu faci constipatie iar mai ia o pauza !
Arielimi pare rau sa aud asa ceva, cum iti spuneam...dar si eu sunt de parere ca trebuie sa aveti un doctor care vine acasa...asa,ori rezolvati problema fara coada la spital si balamuc ori se sperie carcaiasii de nenea doctorul si nu mai vin

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Apoi sa va spun ca fata mea azi s-a rimelat, s-a creionat , s-a rujat, s-a parfumat ...si intr-un final a plecat la scoala O Doamne, ce frumoasa era Ma tem sa nu mi-o rapeasca cineva

nu te stresa...ca daca o rapeste prapaditul de Laur pe ala il biruim usor si o aducem inapoi la mama.

Mergi la inceput

Mda, n-am inteles eu cum sta treaba cu alea 4 mesaje la rand dar poate ma luminez daca dobor chiar eu recordul
Bubunici mie nu-mi plac necalcate,dar nici sa calc nu-mi place asa ca am o mare dilema
Valentinaai primit flori si ne dai si noua? ce dragutz din partea ta
Tuchigata vopseala aia sau ti-a crescut asa tare pleata de cand inveti?
Si mai am un singur dor: Sovi
urmeaza mesajul 3

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

nu te stresa...ca daca o rapeste prapaditul de Laur pe ala il biruim usor si o aducem inapoi la mama.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Auzi ce-mi zice...ca Laur s-a inscris la Mr. Boboc ...eu hahha Ea mirata Eu incurcata Pan' la urma mi-a iesit porumbelul...e cam prapadit...si ce aud? Auziti lumeee ce avantaj are prapaditul : are parul ondulat zice ea, care si-l intinde cu placa intr-o frenezie ...Apoi, daca si castiga ala concursul, e clar ca s-a intors lumea cu sus'n jos....pe vremea mea, altfel aratau misterii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

bubule numa juma de ora de calcat?...pai mie nu imi sunt suficiente 30 de minute nici sa ma hotarasc ce calc si ce nu...d-apoi sa mai si muncesc...istovitor frate...

luny, baiatul ala al tau are buton de ON/OFF? ca am facut febra musculara la ochi doar uitandu-ma cum se fataie sus jos pe langa taicasu

ancka, daca zici ca sunt proaspete bucatele ma bag si eu la una mica...La Multe Lunisoare pentru Mihai care este si Bogdan

acestea fiind spuse...orele sunt inaintate 10:44pm...va doresc o seara relaxanta

Mergi la inceput

Mesajul urmator...baietul executa in patut urmatoarele:
1.miscare de pendul: cade in stanga, se ridica repede singurel, si cade in dreapta si de la cap ...
2.ridicarea cu ascensorul ...din pozitie sezand, se agata cu ambele maini de inelul jucariei cantatoare si se ridica tras de inel in genunchi Oare daca ii ridic nitel jucaria se ridica si in picioare?

poze

Mergi la inceput

Haha..noapte buna Gecko...vad ca ai emigrat din Aruba in Australia tare-ti mai place sa calatoresti

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gecko, hai ma, ca am calcat o ora!! noapte buna!

Mimo, hai ca biruiti voi mucozaurii! da-i si un septilin, de control
Hai ca mi-a placut cu Laur-Balaur
Dar ce ma, au voie sa plece machiate la scoala? ...ca pe vremea mea...nu era voie

Intre timp s-au trezit si puii mei . Vlad are muci, bineinteles ...lui ii dau deocamdata Aerius, apa de mare in nas si apoi olinth si un panadol la culcare...sper sa-i treaca repede si sa nu dea si la altii

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

http://www.trilulilu.ro/dedate/6d1eb03f04e318

Stef e in extaz!

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

http://www.trilulilu.ro/klaud30/733e5173200791

E superb! daca va place genul asta!!!

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput