Puiuti de Randunici 2008!! (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gecko, chiar ca ai limbarita! esti mortala!

L-am vazut si pe Mufarin scumpic!

Cuscra-mea, ai vazut ca ti-am scris de branzica? harnicuta ca o furnicuta

Vali, . Doar atat?

Sovi, tu chiar nu vrei s amai vorbesti cu noi??

La multe lunisoare Antonia de Nicol, Robert de Frumussik si Anais de Raluk!

Eu ma duc sa ma mai incalzesc cu aburii de la fierul de calcat , ca in rest flori de gheata lipsesc la geamuri

...sunt cu ochii pe voi...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Mufarin de 7 luni:))

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Ce baietel maaaare am vazut! Are nistre mutrite asa de expresive

A inceput si Sanziana sa partie din gura asa cum facea Mufarina... Sa va zic ce para mi-am luat intre ochi? I se pare mai distractiv daca face asta cu mancarea in gura...

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya ce iei, neoxazol? incearca picaturile Cistenal, la mine au mers dupa ce Neoxazolul nu mai avea efect!!..stii ca dupa un timp, isi pierde sensibilitatea la antibioticul respectiv..am mai luat ceva, dar nu-mi amintesc acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

inca una si ma duc...

credeti ca a tinut minunea?...NUUUU...doar 20 de minute a tacut...s-a trezit fresh ca dupa un somn de 3 zile si 3 nopti...a venit taicasu rupt de oboseala asa ca am lasat-o balta cu cumparaturile. Ne-am pus la masa, fasole pe ciolan afumat, pe Patrick l-am pus in scaunul de masa sa se joace...credeti ca s-a jucat?...NUUUU...a stat chitic cu ochii cat cepele si gura larg deschisa de i se scurgeau balele si s-a uitat cand intre cariile lui maicasa cand intre ale lui taicasu...ne-a numarat fiecare bob de fasole inghitit...m-am gandit sa ii dau cerealele la care renuntasem pe ziua de azi...l-am pus in balansoar si am inceput sa ii imping la lingurite...totul pe fond muzical...azi grivei e manios/sade ratza pe butoi etc si a terminat tot castronasul...vreo 40ml nu mai mult ca cica e criza economica in lume si sa nu facem risipa...dupa aia fuga, fuga la baitza ca m-am gandit eu ca e rupt de oboseala si sa nu devina marait...a pedalat de zor in cada...a stropit tot peisajul...hai fuga sa il pregatim de nani...uscat, imbracat, atarnat in tzatza si cand colo el....EEEE si IIII face bairam...il las in patut povestind cu jucariile...taicasu si el in pat ca e lesinat...ma mai invart juma de ora prin casa si zic hai sa ma duc sa il linistesc ca tot il auzeam chitaind...intru in dormitor si cand colo bursucul in al noualea cer in picioare in patul nostru atarnat de barele de la capul patului...chitaielile le scotea doar cand incerca taicasu sa il desprinda de bare si vroia sa il puna la culcare...ma ratzoiesc la amandoi...le dau stingerea...bag o lupta corp la corp cu Patrick sa il lamuresc ca ii trebuie niste sedativ din tzatza...mai riposteaza de doua ori si cade lat...Doamne ajuta sa nu fi baut si cocktail cu insomnie de la Rebeccutza ca eu imi dau demisia si il trimit la bunici in tara sa il creasca pana la 18 ani.
Ati obosit citind aventurile mele de mai sus? atunci intelegeti ce rupta sunt si eu.

si inainte de dus, nani etc
HIP HIP HORAYYY!!! pentru Antonia 6 lunisoare, are mama fata mare!!!!

si spor bubulinei la incalzit casa...eu m-am lasat de sportul asta ca nu se stie ce misuna prin stiva de haine

si gata cu limbarnita de maine constipatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Luati ca e proaspat, de azi , desi ieri am implinit 7 luni!

Mergi la inceput

Hi, hi, am citit cu sufletul la gura, Gecko! chiar ca ati avut film cu aventuri! Iar m-am zbarlit cand mi-ai zis ca e posibil sa fie in stiva de haine
Somn usor! la voi e nuapte, nu?

Mda...eu am incalzit cat de cat casa si eu m-am incalzit si e bine . Am terminat stiva si mai am 3 tricouri de randunoi si gata . Si frateeee, am calcat din hainutele lui Stef, cele capatate de la nepotica, plus de la Vladut , vreo 6 pijamale, 8 bluze, 8 pantaloni de casa, 10 bluze de strada...body-uri , nu se mai terminau

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bubu, sincer, nu stiu cum ai atata rabdare cu calcatul asta...eu nu calc defel..doar camasi sau chestii ce-s musai, si asta se intampla ff rar..hainute de Mufy-Goofy nu mai calc de la 3 luni..mult mai simpla viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05
Si frateeee, am calcat din hainutele lui Stef, cele capatate de la nepotica, plus de la Vladut , vreo 6 pijamale, 8 bluze, 8 pantaloni de casa, 10 bluze de strada...body-uri , nu se mai terminau

Pana pleaca Patrick la prima intalnire hainele lui nu vor fi atinse de fierul de calcat...vor fi doar asa...naturale...si sper ca la vremea respectiva sa fiu ultra super extra bogata si sa am menajera

Mergi la inceput

Da maaa, dar mie nu-mi place sa fie necalcate...nici alea de casa, nici pijamale...ce sa fac??

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Ancuta, multumim pt. tratatie! bun, bun Sa creasca mare flacaul si cuminte!

Gata, domne, am calcat! ma dor rau picioarele si acum stau si eu nitel la ciripeala!

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput