Puiuti de Randunici 2008!! (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

sa imi continui monologul ca poate de tura asta reusesc sa trimit 4 mesaje si imi castig chilotii...

luny, sunt periculosi rau de tot paianjenii aia...nu in sensul ca otravitori sau chestii de genul asta...ci atunci cand ii descoperi din intamplare dupa parasolarele de la masina...sau cand ti se plimba agale pe bord si tu esti cu 110km/h pe autostrada...posibil sa faci infarct/accident rutier...sau baremi un puseu hipertensiv de sa ti se bulbuce ochii

criss...vedese treaba ca Andreea e sudista...la voi se foloseste tare des "haide". Am aici niste amici din Ploiesti iar conversatiile telefonice se incheie cu "Haide Pa!!!" usor debusolant pentru mine...adica un fel de vino/dute...dar nu conteaza motivul pentru care spune Andreea AIDE...important e ca spune si noi pupam fatuca povestitoare ca si pe mandra lui Lyvy (sper ca i-a plesnit ficatul (la figurat) lu' taticu ca ala a fost TATATATA mare si clar sa auda toata lumea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salut..Ce greu mere dc-ul asta!
Maine dimi ma duc sa-mi cauterizeze negii de pe maini aparuti in sarcina si care vad ca se inmultesc..mama lor..asta imi trebuia acum...mi-e o frica...a mai trecut cineva prin asta?
Cica imi face anestezie locala cu xilina care nu ar dauna in alaptare.Dar googalind pe aici cica nu ar fi bine sa alaptez cateva ore dupa...mai bine nu..cred ca o tinem pe piure cateva ore..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

no, ca nu i-am castigat...s-a bagat stela pe fir si m-a lasat cu fofo in soare...sa nu fac eu cinstita largita ca si kya?

nico, ai dreptate cu limbarnita mea...sunt ca tranzitul intestinal al lui Patrick...2-3 zile constipatie...dupa care imi golesc tot ce am de spus. Si eu ii dau in balansoar cum ai si tu....imi convine ca sta bine pe spate si nu reuseste pe cat ar vrea sa scoata mancarea afara. Scaun de masa am unul de la Ikea mostenit...ala nu are nici o functie, e rigid, e doar scaun inalt atata tot...dar nu pot sa ii dau de mancare in ala ca trebuie sa aiba capul mai pe spate cand il hranesc...iar cu pipeta stai linistita ca nu ii mai dau...deja am tehnica...dupa cum am zis sunt cu experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ariel, incredibil!!! Sanatate multa...sanatate multa si putere...si somn mult si linistit...

Vad ca sunt singura careia i s-a spus sa aspire cupilul in permanenta...poate pentru ca eu nu folosesc BB, ci asta:

http://www.ciao.fr/Bebe_Confort_mouche_bebe_par_aspirationAvis_985929

in detaliu :
http://pan4.fotovista.com/dev/4/0/97130004/l_97130004.jpg

din care tragi cu gura...deci nu e atat de puternic ca BB? Incep sa ma intreb . Nu-s eu pe aceeasi lungime de unda cu pediatra, dar la tratamente a nimerit-o pana la urma...

Ariel, nu pot gasi o pediatra in toate mintile, pe care sa o poti suna la nevoie, sa eviti nenorocirile din spitalele de copii? Zic si io...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ies un pic din butoi sa dau de baut si de mancat ca azi implinim 6 lunisoare

Am citit postari mortale de duamnaGecko , vazut pozici si filmuletze mortale de Livi si Mihutza si nu mai stiu ca ma chinuie rau neuronii...

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LMA Antonia,sa fii sanatoasa si cuminte!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helau!
Ce ma bucur s-o vad pe Geckoooo . Sar'na pt. informatiunile cu dezvoltarea bebeilor! Aoleo, si am parum maciuca numai citind despre paienjozaurii aia, iar cand l-am vazut si pe-ala in poza...brrrrr...

Am vazut-o pe Andruta- Hanah Montana

Mimo, pt. nasuc mai poti incerca picaturi Pivalone, Vibrocil, cum a zis Olguta...Karvol pe pernuta si baga Prospan...pup un Vladut micut

Am fierul de calcat in priza si ma asteapta , dar mai am putin de citit

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gecko, am vazut ca n-ai cu cine sa te pupi sunb vasc...pai te pupi cu bursucelul tau drag, ca doar e primul lui Revelion

Liana, sa te faci repede bine! si apoi sa te prefaci ca te mai doare, ca vad ca sta cumintica Tero

Ariel, bine ca n-are puiul nimic la plamani...lasa, ca o sa treaca! pup si eu un Teo scump

Nico, pai gulii vrei sa dai la copil? eu nu stiu cand se dau dar stiu ca baloneaza, cel putin pe mine...cred ca pe la 1 an...zic si eu...eu nu le-am dat la nici unul pana acum.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mufarin de 7 luni:))

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Imi vine sa ma urc pe pereti de durere si usturime.
Mama ei de infectie! Dintr-un motiv necunoscut mie, antibioticul nu-si mai face efectul atat de bine,
Maine ma duc la doctor, fac si o ecografie la rinichi, sa vedem ce si cum.
Si apoi ma duc la un homeopat, sa ma caut si acolo. O infectie la 3-4 luni cred ca e un pic cam des...

Liana tie cum iti mai e?

Ariel vad ca suferiti si voi. Of!

Gecko sper ca pentru binele lui, Patrick s-a cumintit, da? Stai linistita ca nici eu nu am cu cine sa ma pup sub vasc, ca si al meu e plecat...

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput