Puiuti de Randunici 2008!! (119)
Raspunsuri - Pagina 13
ccris_ccris spune:
Liana sa te faci bine la rinichi,
si
lui Gecko pentru 4 mesaje consecutiv. Plec la rufele mele 
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ariel_7000 spune:
liana, acu' e momentu'! hai pe mess in 5 min sa-ti dau ce pot din Baby E.!
pucca, eu as chema dr.! dr. care l-au vazut pe teo s-au "legat" de raguseala...semn de laringita!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
ccris_ccris spune:
Ariel,
Teutzu sa se faca bine 
P.S. C-am auzit-o pe Iris cu tatata si aiai, Andreea zice aide (haide) cand se plictisesete sau cand vrea papa. Tot spunandu-i haide, papa, haide sus etc. a invatat si ea.
Acu' chiar ca plec.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Nicoleta spune:
Ariel, vreau si eu!! PLease??
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
luny spune:

esti criminala! DA' NICI NOI NU SUNTEM DEPARTE, DUPA CE A AVUT PROGRAM SPORTIV(ridicat in picioare la marginea patului si chitait) DE LA 2,30 LA 3,40 am, am zis ca-l dam imprumut la tigani, sa vada cum e!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ariel iar la spital?...mie mi s-a parut ok la gomoiu cand am fost cu Mufa fata de G.Al...si aproape..si mie mi-a zis dr tot de 2, max 3 /zi aspirat nasul..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko tocmai vroiam sa iti atrag atentia ca m-ai lasat fara chilotii cadou... SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() ![]() |
...geko, ete iti daruiesc si chilotii fini de duamna......te-am lasat nitel fara, poate lansai vreo moda acolo si deveneai "bisniseritza" 
Liana, mami de Teo
gecko spune:
zau acum...care mi-ati vrajit mai copchilu cu praf de Mufa si esenta de Duracell? e aproape ora 6pm si e treaz de la 11 si nu arata ca va dormi in viitorul apropiat...plus ca de ieri a devenit tare miscoros...cand e pe spate...cand cu picioarele in aer...cand pe-o parte...pe burta Doamne feri nu e fraier sa se puna ca stie ca nu ii place...se invarte in loc ca acele de la ceasornic...gata cu domnia...ochii si copchilu' ca parca ma vad ca il machez ca pe portelanul Kyei...si daca nu l-am scos eu aseara in strada pe copil o sa ma scoata husbandul pe mine daca isi gaseste fecioru ranit.
gecko spune:
ete na...ca pana sa trimit eu mesajul a adormit...bun, bun si acum ce fac? ca il asteptam pe taicasu sa mergem la cumparaturi...stiti voi...la Fetesti...dar nu il mai trezesc...asta e, ramanem fara de-ale gurii....ca baiul e ca aici magazinele se inchid la 5...doar joia sunt deschise in suburbii pana la 9 asa ca daca nu fac azi cumparaturi astept pana saptamana viitoare.
ariel, nici nu indraznesc sa ma uit pe mesajele tale de frica de ceva bolesnitza...sanatate ti-am urat, pumnii ti i-am tinut stransi, o vorba buna la Doamne Doamne am incercat sa iti pun...zi-mi tu ce sa mai fac...sa dansez goala in gurul unei gaini spanzurate incantand fortele sa omoare carcaiashii? spune daca asta vrei ca promit ca o si fac...
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Noua ne-au dat caldura acum cateva zile, sa vedem cum e, dupa care au inchis-o! ![]() Raluca mamica de Sanziana mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |
Idem ca doar traim in acelasi cartier.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

...numa bine ca pe viitor voi avea cu ce ii scoate ochii