Puiuti de Randunici 2008!! (119)
Raspunsuri - Pagina 12
lianam spune:
neatza! mai scriu si eu vreo 2 randuri din butoiul cu ...cu ceva ![]()
durerea de rinichi drept a trecut aseara in stanga, si azi dimineata la amandoi si abdomen, asa, in centura, ca sa stiu o treaba si sa nu mai am dubii unde ma doare
....soprana mea a fost mai cumintica ieri, parca stia ca ma simt rau, insa azi isi ia revansa...domne n-am mai auzit copil ca asta sa nu ii convina nicio activitate...va invidiez (in sensul bun
)...si doarme asa putiiiin...de dimineata de pe la 8 si pana seara la 22-23 maxim o ora....ei, om vedea,om gasi un leac in final ![]()
sunt cam restanta la vazut poze si filmulete, recunosc...am vazut asa din 2 in 2...
mihutza ce draguta e andra in filmulet 
mimo
vladutul mucos....sa stii ca teo de cand am iesit cu ea din spital are nasucul mai mereu infundat (cum nu i-a depistat nici un brontozaut la exsudat, si dr se stramba cand le zic, banui eu sa nu fie vreo alergie; mai cercetez
); acum cu raceala asta era mucoasa raaaau, si i-a facut bine ser fiz in nas si aspirat, aerosoli cu amestecul de l-am mai zis si apoi ophtamesone-N (eu i-am mai pus si altele, insa ambii pediatrii mi-au recomandat asta); da' sa stii ca tre sa il aspiri neaparat, sa nu ramana mucozaurii acolo; si teo facea urat tare la aspirat, si cand auzea aspiratorul se oracaia, si dupa vreo 3-4 zile de imobilizare, s-a obisnuit si acum nu zice nici pas (ca si la aerosoli; numai sa nu aiba ea bazdaci
, altfel ....)...mai spuneam eu ca acum se joaca cu furtunelul ala si am prins-o cu el in gura pana sa ma intorc eu (dadusem drumu la aspirator)...ii tragea saliva de zor si ea se uita la mine taaare mandra
..
gata, send ca nici nu mai stiu ce vroiam sa scriu...de o ora scriu la mesajul asta, intre timp i-am facut si aerosolii....mai revin cu cate o vorbulita...sper...
Liana, mami de Teo
gecko spune:
oare daca un user trimite 4 mesaje consecutiv primeste ceva? o atentie, o maslina, un chilot de duamna fina??????....
sa va spun ce bucurie pe capul meu
...sotul face urmatoarea rotatie pe urgenta...oh, joy!!!...uite asa o sa ma pup cu ciuciu sub vasc de sarbatori
...noroc ca vin socrii ca de nu ma gasea sotul vorbind de una singura la terminarea rotatiei.
lianam spune:
duamna primiti de la mine pentru cele 4 msg consecutive 

si...va pupam noi virtual de sarbatori 
...cu vasc atarnat de calculatoare ![]()
Liana, mami de Teo
ccris_ccris spune:
'Neata si de la mine!
Sunt pe-aici da' grabita ca mi-i casa neingrijita...
Of, of nu se mai termina treburile astea 
. Acu' trebuie sa golesc uscatoria de lucruri, nu doar de rufele de pe sarma, ca vine maine un nene sa-mi puna gresia. Si am si-o gramada de rufe de calcat
.
Puiul meu a dormit toata noaptea
, de la 10,30 aseara pana azi dimi la 8,30. Tine-o Doamne tot asa!
Am vazut printese de Lyvy si Mihutza,

, scumpe foc in recital!
Am vazut din nou ochisorii de azur, am citit ce-a scris Gecko despre bb-i si m-am ingrozit de spiderii ei, brr si cu salutari de la Andreea care scrie si ea cu mine dau send sa nu pierd mesajul.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
luny spune:
gecko banui ca-s si periculosi paianjenii aia..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Gecko, ai fost tu tacuta o vreme, dar si cand ti-ai dat drumul...
Cat despre diversificare, Stefan, cel mare, dupa ce o saptamana mi.a facut capul tandari ca nu vroia legume neam, a inceput sa mance frumos si chiar manca bine! A mancat cam tot ce i.am dat, pana pe la un 1 an si ceva si, culmea, cel mai bine manca de la mine! Insa el saracutul a supt doar 3 saptamani, ca asta a fost (eu cu mari probleme si dureri... muma-mea ma speria ca moare de foame... de aici indarjirea si frica sa nu patesc nepatite...), o fi fost infometat!!
La Matei... el nu este decat pe lapte de cand muma-sa l-a facut, insa a lins cu pofta degetul meu pe care se afla strivit cartof copt... o picatura, fireste... Saliveaza intens daca vede pe cineva mancand... Sper sa am rabdarea necesara sa il alimentez fara stres! Numai maine nu e poimaine... nu am decat lingurita... mi-ar trebui o cana gradata si transparenta... bavetele am si de-alea... nu am scaun, dar voi folosi balansoarul (daca nu mai vrea apoi in el sau se va astepta sa manance de cate ori il pun in el??). Sa stii ca daca nu merge cu lingurita eu cu pipeta nu-i dau! Si sincer m-as bucura sa nu fie chiar mancau, ca mi se cam umplu sanii si ce ma fac eu cu atata lapte?? Sa ii vina pofta treptat. Apropo, gulie cand ii pot da? Si daca vad si vad ca nu vrea legume, ii dau si eu cereale, ce-am sa fac?? Iti multumesc pentru suportul moral. M.am distrat cu ceaiul de musetel :O).
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
ariel_7000 spune:
ziua buna fete! iar nu am mai citit de 100 de ani...habar nu am ce s-a mai scris, insa am vazut pe olga ca o felicita pe catalina, asa ca zic si eu FELICITARI, caci am o banuiala pt ce ![]()
noi nu suntem prea ok. teo a facut iar febra ieri si a avut o tuse ciudata, latratoare, care s-a agravat la amiaza, asa ca seara am ajuns iar la spital, la gomoiu, unde au constatat ca nu are nimic la plamani, insa viroza tindea sa evolueze spre laringita. deja toate mucoasele le avea foarte inflamate...au intrebat daca ne internam pt 2 zile sa-i faca aerosoli cu adrenalina, insa, tot la sugestia dr. am refuzat, pt ca mediul este infestat cu toate "minunile" pamantului, plus ca pacientii internati erau...ciudatei...
voiau internarea mai mult, cica pt menajarea mea, ca m-au vazut super epuizata, a zis tanti dr. ca daca mai continui asa, ma bag ala glucoza, ca sunt nealimentata si neodihnita
...lui teo i-a dat tratament cu augmentin, eurespal, prednison (in locul adrenalinei pe care i-ar fi facut-o la spital), ser fiziologic de 5 ori pe zi/5 ml in fiecare nara, aspirat cu BB DOAR de 2 ori pe zi!!!! sa-i dam stodal si prospan in continuare, NU ambroxol, care a a fost bun pana acum, insa acum duce la hipersecretie...
, ophtamesone (de 3 ori pe zi 2 pic) si vibrocil in nasuc (1 data pe zi, 1 pic)...
cert e ca a dormit mai bine azi noapte, fara tuse, fara muci, insa de dimineata iar era plin de mucisori, iar a inceput cu tusea din cauza lor, nu vrea sa ia medicamentele, le scuipa, i le-am dat si cu lapte si refuza, ufffff si uite asa chinul de pe lume!
mi s-a facut si rau aseara, ca au adus de urgenta pe un pusti de 14 ani, care bause un pahar de alcool, in care-i puseseara unii ceva... (droguri) si era in coma si cu spume la gura! am crezut ca mor! cred ca d-aia aratam si in halul ala, de s-a speriat dr. de mine!!!
send, ca iar am 1 ora de cand am inceput mesajul!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam duamna primiti de la mine pentru cele 4 msg consecutive ![]() ![]() si...va pupam noi virtual de sarbatori ![]() ...cu vasc atarnat de calculatoare |
tocmai vroiam sa iti atrag atentia ca m-ai lasat fara chilotii cadou...dar te iert ca esti rupta si de boala si de Bin Ladenul tau...aproape ca iti inteleg suferinta...zic aproape caci ieri pentru prima data Patrick m-a onorat cu zi de nesomn...daca la ora 5 dupamasa nu adormea il scoteam in intersectie intr-un cos de paie sa il ia cine o vrea...dar a stiu ca a facut-o groasa asa ca a adormit si pana la 5 dimineata nu i-am mai auzit pliscul...ca sa nu mai zic ca ieri trebuia sa mergem la restaurant cu colegii sotului...dar am renuntat cand am realizat ca nu a dormit deloc peste zi...asa ca s-a dus sotul singur
...numa bine ca pe viitor voi avea cu ce ii scoate ochii
lianam spune:
fetelor, dragelor
...are careva descarcate cantecelele baby einstein si isi face mila si de mine sa mi le dea pe mess 
? ca eu cu chiu cu vai am descarcat vreo 8 melodii (mi se tot deschid tot felul de ferestre in timp ce descarca
)...incerc sa o bag la terapie pe duracell, poate o calmez, ca n-as vrea sa-i dau peridol
(glumesc
)...desi ce i-am pus sa asculte pana acum n-a impresionat-o prea tare....macar mie poate imi foloseste 
Liana, mami de Teo