Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 24
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
De la Piticot , nu ? Si eu tot la ei voi face tortul de un an O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Da, de la Piticot; au niste prajituri acolo de "vezi" cum se duce acul de la cantar "in sus", cand te uiti la ele!
Chiar ma gandeam acum la tine - ca intri o tura dimineata si apoi, seara; mai rar peste zi (stiu, esti prinsa cu piticii).
Oricum, eu dimineata imi iau "notite" din post-urile tale.

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
NataliaS spune:
![]()
Ce scumpa e Clara cea cretulina cum se taraste ...
fetita frumusica.
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
nemary spune:
LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de azi! 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
cristacoman spune:
Buna, fetelor.
Felicitari Elle pt. Eva plimbareata, bravo ei.
Natalia, eu ce sa mai zic de Antonia care are 8400 gr, 75 cm si doar 2 dinti...deci voi sunteti super cu 6. Si la noi doc. zice ca este foarte bine asa cum este, ca n-are cu cine semana o grasana...ca doar mami are 45 kg...asa ca ...nici la voi nu cred ca are cu cine semana.
mamica grijulie si fetele frumoase.
Sanatate multe fetelor bolnavioare, Stef si Eva.
Am vazut poze si filmulete, o minunatie de clopotzei, care cresc mari si frumosi.

Despre "aruncatul pe spate", ce sa spun, Antonia face asa cand nu-i convine ceva, se arunca pe spate cu mainile deschise si vocifereaza. Eu ii spun mereu ca nu are voie sa faca asa, sau o las jos si plec de langa ea si daca vede ca nu se mai bucura de atentia mea se ridica singura.
Noi am fost bolnave saptamana trecuta, cu laringita si rosu in gat si febra mare de 39.5, tuse si muci la greu. Din fericire ne-a trecut, dar a mai ramas cu tuse si ceva mucozitati. Asta, normal, dupa ce mi-a dat mie raceala, ca doar nu era sa fie asa de egoista si sa o tina doar pt. ea, nu? ![]()
Despre somn, ea doarme in 2 reprize cate 2-3 ore pana la ora 17. Apoi pentru ca mami si tati sunt acasa, nu mai inchide ochii. Mai adoarme in masina vreo ora daca plecam pe undeva, altfel nici nu se pune problema, e muuullt mai interesant sa ne tina companie.
Seara adoarme dupa ora 23, asta pentru ca o las sa stea cu noi pana ii pica capul de somn. Eu nu mai vreau sa o adorm in brate si nici nu mai pot, asa ca o las pana pica "lata"
.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
danybv spune:
fetelor Maria mea doarme de la ora 12 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
cristacoman spune:
A, da si doarme dimineata pana la 9-9.30, cu o trezire intermediara la ora 4-5 pt. supt, in rest somn de voi toata noaptea.
Elle, vroiam sa-ti spun, dupa ce am inceput serviciul, Antonia se trezea din ora in ora, si nu pt. a suge, ci pt. a ma controla daca sunt sau nu acasa; dupa o luna aceste treziri sau redus la 2 pe noapte, adik la 3-4 si 6-7 dimineatza. De cateva nopti nu se mai trezeste decat o data pe noapte. Si nu are legatura cu faptul ca o alaptezi si ca nu i-ar ajunge lapticul. Asa am crezut si eu ca asta ar fi motivul, dar ea se trezea indiferent daca manca cereale sau nu seara si indiferent daca avea 4 mese sau 3 in ziua respectiva.
Ea a cerut 4 mese/zi de mancare, astfel:
9-9.30 - piure de fructe cu o lingura de cereale;
12.30-13.00 - piure de legume cu pui/curcan/vita/peste (oul nu-i place, asa ca mai incercam)
15-16 - iaurt cu branzica de vaci
18.00 - san
21.00 - cereale cu lapte, groase le mananca cu lingurita
22.30 - san
5-6 -san
Ea nu pune gura pe biberon decat ca sa roada tetina si poate mai bea o gura de apa. Toate lichidele le bea din cana normala (am una mai mica speciala pt. espresso), sau pahar, sau din canuta cu cioc pe care am cumparat-o de la nuk. Este super buna, cea pt. 8 luni este cu supapa si nu curge decat daca suge copilul. Au si pt. 6 luni si este fara supapa.
fetele.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
raly spune:
Multumim mult celor care ne-au felicitat pt implinirea celor 10 luni.Asa m-am emotionat vaznadu-ne si pe noi pe lista cu clopotei felicitati.
Va uram si noi din tot sufletul la multe luni/ani fericiti si sanatosi alaturi de mamicile voastre.
Un salut special si la multe luni lui Benji( nascut in aceeasi zi cu baiatul meu)Si tie Ceska felicitari pt pozele cu toamna, mi-au atins o coarda sensibila, ai talent la fotografie si comentariu. Mai pune poze. Mor dupa baietelul tau sa va traiasca si sa va faca fericiti!
Mai sunt clopotei care refuza biberonul de seara? Thomas se culca de 3 seri cu burta goala. Oare de ce? Masa dinainte este la ora 6 (de obicei fructe cu branza/cereale.