Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 23
ginnette spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui monicaa![]() Poze si filmuletze proaspete cu omidutza in actiune!!!![]() ![]() De aici http://good-times.webshots.com/photo/2603825050103538713PnCwnu Pupici Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Vai ce dulce e
!Paturica aia, e un centru de activitati?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
anca.b spune:
Natalia, shlapu' mare pt dr ta si shlapu' mic pentru tine ca stai sa o asculti! analiza pt fier poti sa-i faci, ca sa fii tu linistita. iar cu diversificarea, o sa recuperati...
de dinti, no comment...stefan are si el numai 4...dar dr noastra a zis ca e absolut normal si ca are un nivel de dezvoltare echivalent unui bebe de 1 an...asa ca....
Roli, felicitari pentru achizitie.
Ramona, vreau si eu must...cred ca-mi cumpar struguri si ii storc acasa...ce pofta mi-ai facut!!!!!
Roxana, si eu sint fan orice fel de aluaturi crude (dulci sau sarate, nu conteaza). meniul de azi a fost asa: tocanita de cartofi cu carne de vita si muraturi pentru ovi, supa de legume cu carne de vita pentru stefan, ciuperci umplute cu brinza pentru mine.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
| citat din mesajul lui anca.b Roxana, si eu sint fan orice fel de aluaturi crude (dulci sau sarate, nu conteaza). meniul de azi a fost asa: tocanita de cartofi cu carne de vita si muraturi pentru ovi, supa de legume cu carne de vita pentru stefan, ciuperci umplute cu brinza pentru mine. Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
La felurile cu vita, nu m-ai castigat - poate, fara carnea de vita - dar la ciuperci ...

fix in piata ma opresc; branza am!Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
monicaa spune:
Bifat mancarica de conopida!! Delicioasa!!!
in unanimitate mami si Clara.![]()
Ginette..da e centru de activitati dupa care plangeam intr-o vreme ca nu il au sa il comand. E super ca lateralele sunt gonflabile si se pot si scoate. Acum ca se taraste am deschis o parte sa poate pleca la plimbare.
Buunn..se aude sunet de kakutza. Atunci putem pleca in oras...cum spuneam ieri...intr-adevar astazi e o zi superba!!!
Pupici si pe diseara
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
NataliaS spune:
Roli - sa stapaniti sanatosi scaunul!
Stef a papat vreo 160 g de piure de morcov, patrunjel, dovlecel si carne de pui si ma bucur tare ca a papat relativ usor.
Mai eu ma tot uit la ochii copilului si ma intreb daca nu toti copiii au asa culoarea albului ochiului - e usor albastriu...cam ca albul de la ariel
Ma capiat dr asta...dar eu sunt vinovata ca sunt (vorba Anei mele) - tolomaca - si pun la suflet tot ce mi se spune...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ginnette spune:
Uite modelul asta o sa-i fac tortul de 1 an.
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ginnette spune:
Hai, Nati, nu mai fii suparata; iesi la o plimbarica cu printzesele, sa mai uiti de probleme
.
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ginnette Uite modelul asta o sa-i fac tortul de 1 an. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
De la Piticot , nu ?
Si eu tot la ei voi face tortul de un an
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Monica frumoasa omiduta ai tu acolo 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ereena spune:
rog pe cine face capitol nou sa copieze maseajul meu cu date despre petrecere si sa il trimita ca prim mesaj de capitol de pe contul zuzelor
lalaD ,am facut mancarica de conopida sa vedem daca ii place piciului.daca nu o papa mama ca miroase demential
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Sondaj - aniversare 1 an clopotei