Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 22
roli25 spune:
Ce ma enerveaza astia cu reclama lor
Aici e scaunul http://www.c h i c b e b e.ro/products/183-018kg/images-2918-cam_fotoliu_auto_ciao_plus.mbs
reclamamascata fara pauze
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
laura_dimitris spune:
roxanici, carne cruda - nu , dar sunt si eu fan coca de cozonac sau compozitia de cheg...
eu zic ca nu esti deloc "pe campii" ori poate esti si in acest caz sunt si eu "pe campii" cu tine si nu vad lucrul acesta...![]()
plec acasa!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
danybv spune:
roli25 sa stapaneasca sanatos si iubit scaunelul auto, este frumos si foarte util in primul rand
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
ramonab spune:
Si eu sunt innebunita dupa compozitia cruda cand fac prajitura cu piscot.Tot l-as manca asa crud.Sotu ma cearta cand ma vede ce fac.Da eu mai fur cate-o lingura.
Acu de vreo cateva zile bag in mine must in nestire, imi place ffffff mult.Abia astept perioada asta din an sa imi aduca socri must sau oricine are, musai sa imi aduca.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
anca.b spune:
Laura, mercic de sfat. la mine daca intra ceva pe acolo,a dio, numai "mersterul" mai curata...e o masina foarte veche...din fericire la a 7-a incercare a luat-o...acum am bagat tura a doua...poate mai merge o data....
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui laura_dimitris
am patit si eu odata sa nu-mi mai stoarca rufele... ba mai mult, ramasese si cu apa in ea... Am descoprit ca avea in gura de scurgere o sosetica d'aia de matase care infundase scurgere.. la msaina mea am undeva in dreapta jos o chestie care se desurubeaza si se curata mizerile ce se strang acolo... Eu asta am facut si a mers apoi masina. Poate asta este si la tine... Daca nu, si motorul daca o fi ars se poate repara... Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
stoisor spune:
multumesc fetele
eram umpic stresata i drept de felul ei de a se arunca asa pe spate
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
monicaa spune:

Poze si filmuletze proaspete cu omidutza in actiune!!!

De aici http://good-times.webshots.com/photo/2603825050103538713PnCwnu
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
stoisor spune:
auzi mami schimba doc aia ca mi se pare ,defapt chiar i nu mi se pare ,c-am depasita......i poti face o analiza sa nu ramana treaba cu anemia asa in aer dar FI SERIOASA DA? i chiar penibila ,sper ca ti-a intrat pe stanga si a iesit pe dreapta,da ce noi nu stim sa vedem un grafic de crestere si dezvoltare,suntem fete citite si informate nu niste incuiate,......trebuia sa i zici vreo doua
pt o mami de nota 10
| Citat: |
| citat din mesajul lui NataliaS Eu nu prea am bagat in seama tv-ul; il m,ai las deschis dar nu o intereseaza prea tare, ii trage vreo 2 palme peste ecran si isi vede de ale ei...v-am mai spus ca nu sunte fan reclame... M-am intors de la medic - cica are un usor rosu in gat, fara alte complicatii. Mi-a zis sa nu-i dau nici macar sirop de tuse doar badijonari cu albastru de metil si Pulmex baby dat pe piept si gat...in schimb a zis ca-i prea slaba - 8400g, ca are prea putini dinti - 5, al 6-lea iese acum, ca e putin anemica dupa cum se vede ca are albul ochiului usor albastriu, ca are alimentatia prea putin diversificata , ca-i dau prea putina carne 30g/zi...ei bine mie nici unele nu mi se par reale...poate cu exceptia diversificarii cu care suntem in urma...se pare ca sunt o mama tare naspa...sunt putin suparata, nu stiu daca sa duc sau nu fata la analize...Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
Ereena spune:
primele detalii . cele inscrise pe lista .cand se vor hotara mai multe detalii vom stabili numar final de participanti , in functie de cati tatici si fratiori vor veni
1-nemary
2-miki-mamica
3-lala20
4-alinatudor
5-madalina28
6-stancuta
7-lauraD
8-ellenuta
9-roli25
10-ereena
11-grati.ela
12-ancasoare
13-lalaD
14-ginette
Pentru cadouri s-a votat in unanimitate DA(absolut toti bebelusii vor primi cadouri,va fi un fel de schimb
)
Pentru baloane avem 2 voturi NU si 12-Da
Data petrecerii - cele mai multe voturi (6) sunt pentru 1 februarie 2009 (eu am scris 2008 dar nu mi-a atras nimeni atentia
) mai avem o propunere pt 1 martie
Ora petrecerii- avem 5 voturi pt 14:00 si o noua propunere pt ora 15:00. trenuie luat in calcul ca vor fi fete din provincie si daca este o ora dupa 16 posibil sa renunte la a mai veni. nu este vb numai de mine.
tort,pentru adulti, nu pt copii
-Agapitos-martipan,fructe,biscotini
-Alice-tort alice
-Andreea-nuca sau diplomat
-Piticot-diferite forme
Locul desfasurarii-sala de conferinta,majoritatea .avem o propunere loc de joaca ritzi pitzi,posibil sa nu fie obligatoriu meniul pt bebei
cam atat pentru acum
edit:cu siguranta s-a facut capitol nou pana am scris eu mesajul asta![]()
later edit:mai avem urmatoarele sugestii
Ar fi foarte frumos sa stam cu copii pt ca de asta le organizam petrecere ca sa ii si vedem si poate asa si mamicile se vor recunoaste mai usor..... dupa bebei....
Oricum ma angajez sa fac un concurs pt copii care sa fie interactiv si sa le puna rotitele in miscare .... cu animalutze, nebunii.... ma mai gandesc pana atunci....de la miki-mamica
va rog NU pe data de 01.02 este ziua bubulinei si deja am aranjat pt turta cu nasii pica duminica.multumesc....de la madalina28
1. Irina, esti super !
2. Sala conferinta e ok, valoarea cadoului ok, nu stiu daca avem voie / loc cu carucioare,putem face rost de cateva scaune de masa pt bebitii care vor avea ora mesei atunci?
3. angajam fotograf profesionist sau facem poze pe cont propriu?
4. bebeii / parintii bolnaviori ar fi bine sa stea acasa, va fi aglomeratie mare si riscam o epidemie :-)
5. sa incercam sa gasim o sala mai in centrul Bucurestiului, ca sa fie mai usor tuturor sa ajunga.
Alte idei vor mai aparea pe parcurs.......de la stancuta
cadou adus de parinti de acasa si pentru fratiorii mai mari...
daca vom veni cu ei !
multumiri pentru timpul alocat de tine acestui eveniment!!
pupici!!!!....de la laurad
retroproiector pentru pozute, eventual si un pc pentru filumlet....de la ellenuta
Muzica de copii. Statie, difuzoare...etc...de la roli25
muzica pentru copii... de la ginette
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
Ioanact spune:
Nu ne face nimeni capitol nou?
[b] Merg sa pun musacaua in cuptor 15 min si gata.![]()

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)