Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Eu nu prea am bagat in seama tv-ul; il m,ai las deschis dar nu o intereseaza prea tare, ii trage vreo 2 palme peste ecran si isi vede de ale ei...v-am mai spus ca nu sunte fan reclame...

M-am intors de la medic - cica are un usor rosu in gat, fara alte complicatii. Mi-a zis sa nu-i dau nici macar sirop de tuse doar badijonari cu albastru de metil si Pulmex baby dat pe piept si gat...in schimb a zis ca-i prea slaba - 8400g, ca are prea putini dinti - 5, al 6-lea iese acum, ca e putin anemica dupa cum se vede ca are albul ochiului usor albastriu, ca are alimentatia prea putin diversificata, ca-i dau prea putina carne 30g/zi...ei bine mie nici unele nu mi se par reale...poate cu exceptia diversificarii cu care suntem in urma...se pare ca sunt o mama tare naspa...sunt putin suparata, nu stiu daca sa duc sau nu fata la analize...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Natalia, ce zice dr. acolo...cum sa fie slaba? e in marja pt. varsta ei. Prea putini dinti? Da pe ce lume traieste? sunt copii carora le ies dintii si la 1 an. Hai sa fim seriosi si sa facem o statistica chiar printre clopotei...cati au peste 2-3 dinti.
Cum sa iei in seama asemenea aberatii, mai ales cand ai experienta unui copil in spate.
Cu anemia, hai sa zic...mergi si-i faci o analiza de fier si daca e cazul ii dai niste Fier...mare lucru, dupa 8 luni stim bine ca rezervele de Fe se imputineaza, si se rezolva cu un supliment.
Ufff ce nervi imi fac cand aud de dr. din astia care dau cu gura aiurea...fetele frumoase.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:

Eu nu prea am bagat in seama tv-ul; il m,ai las deschis dar nu o intereseaza prea tare, ii trage vreo 2 palme peste ecran si isi vede de ale ei...v-am mai spus ca nu sunte fan reclame...

M-am intors de la medic - cica are un usor rosu in gat, fara alte complicatii. Mi-a zis sa nu-i dau nici macar sirop de tuse doar badijonari cu albastru de metil si Pulmex baby dat pe piept si gat...in schimb a zis ca-i prea slaba - 8400g, ca are prea putini dinti - 5, al 6-lea iese acum, ca e putin anemica dupa cum se vede ca are albul ochiului usor albastriu, ca are alimentatia prea putin diversificata, ca-i dau prea putina carne 30g/zi...ei bine mie nici unele nu mi se par reale...poate cu exceptia diversificarii cu care suntem in urma...se pare ca sunt o mama tare naspa...sunt putin suparata, nu stiu daca sa duc sau nu fata la analize...

Parerea mea e ca nu este slaba la 8,400 , iar de dintisorii cum sa fie putini? Ioana nu are nici unul, urmeaza acum sa ii iasa, nu mai zi ca esti o mama naspa, ca vin si eu , daca mai zici asa. Ca sa fii mai linistita nu i-ar strica sa ii faci niste analize. sa nu mai fii suparata, suntem alaturi de tine.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:

OF, ce spui acolo ? Ce "mama nashpa"...?!!!
Bine ca ai aflat de rosu' in gat.
Cat despre greutate si dintisori... mie mi se pare a fi totul ok!!!

Carnita, 30 de gr. pe zi.. nu prea stiu cat inseamna... eu cred ca-i dau cam 100-150 de gr. dar cruda... nu stiu cat reiese dupa fierbere...
A nu se intelege ca-i dau carne cruda lui eleni am vrut sa spun ca inainte de preparare o cantareste cam intre 100 si 150 de grame...
lui stefi sa se faca bine cat mai repede!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:

Stupid..atat de stupid ca nu merita luat in seama!
Off..si doctorii astia..unii parca sunt cazuti din luna.
Eu ii dau 30g de carne pe zi fara zi de pauza si e ok. Asta e doza recomandata aici.

Pupici si insanatosire rapida

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Pai i-am zis si eu ca mie mi se pare ok ca greutate, ca Ana s-a nascut cu 4200g si avea 9 kg la un an, iar ea s-a nascut cu 3100 si acum avea 9100 imbracata si cu pampers, am zis deci 8400...iar de dinti la fel, Ana a avut primul dinte la 10 luni jumate, ea are 5 la 10 luni... cu anemia...are bujori in obrajori, talpile rosii, buzele rosii...eu m-as mira sa fie anemica, dar poate merg sa-i fac o analiza...nici nu stiu cum, la astia mici nu se face pe stomacul gol, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Andrei (de Roli) c-a baut cu bibe !

Nati, nu t eingrijora; Adela are 3 dinti (de fapt 2 si jumatate ) si are 10 luni si 2 saptamani. Cat despre anemie, merita sa-i faci o hemograma dar din ce-am inteles eu de la dr, cam toti bebelusii au o usoara anemie.

Despre alimente Helene, le-a "punctat" cam pe toate.

Si, bataitza pt tine, dak mai zici ca nu esti mama buna! ( sa nu doara bataita).

Ali(Stoisor), - sper sa nu fac confuzie - si buburuza da mainile spre spate, cand e in brate; chiar, se lasa pe spate si eu ii zic "o sa cazi; tine-te de mami" si ea, se uit afix in ochii mei, incepe sa se lase si mai mult si, cand mai are putin si se "rupe" intinde mainile spre gatul meu si mi-arata gingiile!

Anca, ce-ai facut bun?
Nasoala faza cu masina; sa fie asa cum a zis Laura, doar niste scame.

Luiza, stiu exact ce-nseamna sa innebuneasca toti la munca.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Apropo de analize..nu stiu daca va mai aduceti aminte ca m-am plans de umflaturile de sub ochi la Clara. Ei bine am renuntat sa ii fac analize in Bucuresti dar luni dimineata la prima ora ne-am prezentat la pediatra noastra.

Cum copilul arata la exterior bine am decis sa ii facem analize complete si complexe sa eliminam orice cauza posibila: tiroida, rinichii, ficat etc. Numai ca pentru asta trebuia luat sange din vena. Mie mi s-a facut instantaneu rau iar cand mi-a spus ca cel mai usor se ia din cap am inceput sa transpir atat de abundend ca imi picura apa de pe varful nasului.

Vreau sa va spun ca in 2 minute erau umplute 5 recipiente cu sange, nu a ramas semn nimic, copilul nu a plans, a matait doar ca a trebuit sa o tin, iar cum i-am dat drumul a si inceput sa zambeasca.
Are o mana femeia asta fantastica. Vena a fost apropo pe frunte.
Mi-a explicat ca la mititei e cel mai bine sa iei sange asa. Nu doare, nu ramane semn si se vede si vena bine.

Rezultatele le avem marti. Sper sa fie totul ok.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna ziua fetele

Vai ce pot sa citesc pe aici , NataliaS draga mea eu iti recomand sa schimbi dr cat de repede poti , cum poate sa zica asa ceva de un bebelus care se afla in graficul de crestere , are dinti cat trebuie , asta este pt dr iar tie un pupic mare si ai grija de tie si bebe, esti o mama perfecta, copii fac anemie si daca hranesti cu lapte de vaca cel mai bun si daca ii dai carnea cea mai frageda din lume si tot fac o usoara anemie .Deci fruntea sus cresteti copilul cum stii tu mai bine mai ales ca mai ai un copil deci stii si numai pleca urechea la ce zice dr asta

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Andrei s-a trezit si vorbeste cu jucariile din patut. Nu ma duc inca la el...mai stau si eu in liniste pe net ..., astept sa ma strige.

Am vizionat pozele Postasului Andrei, bravo plimbaretu' si poze din Minorca cu "Deliciosii"...ce vacantaaaa frumoasaaa si ce baieti mari!

Azi i-am luat lui Andrei scaunul asta de masina http://reclama/resources/products_large/1155834774.jpg
Am ales modelul asta pe considerentul ca la fel are si frate-sau, doar ca al lui e cu portocaliu...nu puteam sa iau alt model sa fac discriminare, nu?
Trebuia sa eliberam urgent scoica ca sambata mergem cu ea sa scoatem finutzu' din spital si oricum nu mai incapea ca s-a facut galigan mare.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:

OF, ce spui acolo ? Ce "mama nashpa"...?!!!
Bine ca ai aflat de rosu' in gat.
Cat despre greutate si dintisori... mie mi se pare a fi totul ok!!!

Carnita, 30 de gr. pe zi.. nu prea stiu cat inseamna... eu cred ca-i dau cam 100-150 de gr. dar cruda... nu stiu cat reiese dupa fierbere...
A nu se intelege ca-i dau carne cruda lui eleni am vrut sa spun ca inainte de preparare o cantareste cam intre 100 si 150 de grame...
lui stefi sa se faca bine cat mai repede!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mai asteapta putin, sa faca macar 2 ani.
A propos de carne cruda, eu sunt "fan"; cand face mama chiftele sau sarmale, e jale!
Si mai aveam, cand eram copil o "pasiune" : coca de cozonac - de imi spunea bunica-mea "o sa ti se lipeasca de matze" si eu ii spuneaam "hai sa vedem!"

Scuzati ca mi-am luat steguletele si-am plecat pe campii!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput