Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 11
danybv spune:
Buna seara fetele
Vai, ce poze frumoase am vazut eu acum : sper sa nu omit pe nimeni , clopotei de LalaD ( geanta postasului ) s-o stapaneasca sanatos si fericit
, Miri_mik , foarte frumoase pozele
, miky_ mamica
poze frumoase
Ven Maria mea doarme numai in patutul ei de cand este mica si doarme in doua reprize a cate 3-4 h repriza , la ora 8 trezirea ,papa mancarea de dimineata pe urma la ora 11 somn pana la ora 14-15 depinde de ea , serveste masa de pranz si pe urma joaca pana la ora 17-18 cand mai face un somn de 2-3 h , ea de regula pe la ora 22 adoarme pana dimineata la ora 7-8 depinde .Uneori isi schimba orele de somn dar ca timp tot asa doarme adica 2-3 h legate .Asa a fost d emica nu am avut probleme cu ea in privinta somnului deloc, decat atunci cand a fost racita s-au cand a avut colici, s-au de la dinti .
Ioanact bebelusii dorm greu si din cauza oboselii acumulate de peste zi din cauza durerilor , iti doresc sa fi puternica si sa rezisti
foarte frumoase pozele
Anandrei felcitari pentru bebe vedeta 

Ellenuta felcitari Evei pentru reusita
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
monicaa spune:
Bravo Eva!!! Pupa mama pe ea de curajoasa! Sa vezi acum show Elenutza ca nu o sa ii mai ajunga tarcul! Pupici multi.
Miri super pozele si grozave ciupercutze!
Alina m-am tot tinut sa iti urez bine ai venit si uite ca am tot uitat.
la clopotzica ta mica.
Eu ma retrag ca a inceput serie noua din Neveste disperate. Macar un serial pe saptamana sa vad si eu.
Seara frumoasa
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Ioanact spune:
danybv voi incerca sa fiu puternica, o sa rezist.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Am scris si eu 3 mesaje dimineata dar nimeni nu m-a bagat in seama.Nu-i nimic! Intrebam despre epilarea cu ceara in timpul sarcinii pt ca aveam programare si nu stiam daca sa merg sau nu.In celelalte sarcini am folosit lama sau epilatorul si acum as fi vrut sa ma epilez cu ceara ca tine mai mult timp.Am renuntat la programare si cred ca voi continua asa cum am facut si pana acum.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Eu m-am epilat singura, pe toata durata sarcinii, doar la sf. am apelat la lama ,o singura data, inainte de a naste, ca nu mi-o mai vedeam
Iar in legatura cu numele de baieti, mie imi place LORAND.
Pup burtica , bebelusul si domnisoara
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Ioanact spune:
monicaa

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ereena spune:
seara buna,zuze buburuze
miriiiiiiiiiii
familionul bronzat si distrat . nu-mi spune, ciupercuta tot voi ati pictat-o ?
ven, matei doarme de la 21,30 pana la 8,30 ,cand la noi in pat, cand la el , cand in brate , cu enspe mii de treziri .mai doarme de la 11,30-12 pana pe la 15 la el in pat, adormit cu suzi si cantat si mai doarme 30 de min afara in carucior la plimbare.
ramonab, am luat aztec pt mucegai, inca nu l-am folosit ,poate maine.ma bucur tare mult ca nu miroase absolut deloc.merci de pont
BRAVOOOOOOOO EVAAAA 
cu ocazia asta anuntam si noi al doilea dintisor
.mai are doar un coltisor mic mic de spart gingia. sper sa urmeze cateva zile mai linistite
am 2 raspunsuri la sondajul despre petrecere care nu sunt semnate. le rog pe cele care le-au trimis sa le mai completeze inca o data si la alte sugestii sa spuna ca ele au fost, altfel nu le pot lua in considerare ,orice poate trimite .si inca ceva, treceti va rog nume si nick, ca sa stiu ca voi sunteti.repet,oricine poate trimite seondajul completat .
MATEI
Primul
5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Vazut poze si cu papusica Ioana(puiuta de mamica Alina)... ![]() ![]() Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea Bibi se face mare! VIDEO ![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |

ALBUM
Alte POZE
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ancasoare spune:
[quote]citat din mesajul lui stoisor
no hai BRE sa incercam sunt de la p![]()
r![]()
o![]()
b
e
b
e![]()
![]()
da?
Yeeeah, i-ai facut pe mishei! BRE
irlandeza spune:
Ereena, felicitari pt. al doilea dintisor.
Iar in legatura cu sondajul....eu nu o sa-l completez ......nu sunt in Ro. ,
pacat, mi-ar fi placut sa va cunosc. Cine stie, poate cu alta ocazie.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
sweetgys spune:
Buna fetele,

revenim si noi dupa ceva vreme, sper ca ne scuzati k avem motivatie. Taty a renovat apartamentul si in tot acest timp noi fetele am locuit la mama cu fam fartelui meu (e casa duplex, deci e loc), care are 2 copii, baietel Albert de 3 ani si fetita Ana de 10 luni, deci de o varsta cu fica mea. A fost tare frumos asa cu multi copii la un loc (chiar ma gandeam la Dana si la cum va fi in curand la eqa in casa...), dar ne a fost si dor de casuta noastra! Si dor tare si de voi, acolo n am avut net...ca i casa noua si inca n au apucat sa traga...In fine...noi suntem binisor, cu zile senine si zile cand e maraita tare mititica, dar nu ma plang inca. Avem 2 dintisori jos si o chinuie cei de sus acum dar inca nu se vede nik.
De papa, papam asa si asa, sunt zile cand traieste cun aer si zile cand ma declar multumita, dar parca tot putin mi se pare, mai ales cand citesc ce cantitati mananca bebeii vostri...300g!!!! A mea n a mancat niciodata 200g!!!
La 9 luni implinite ieri raportam 10kg, 77cm, sta cateva secunde singurica in picioare apoi cade, merge sprijinita de o mana sau de mobila...si multe mutrite si multe shotii...
Multumim din suflet pu urarile de La multi ani de ieri. M am bucurat tare azi cand am reusit sa intru pe net si am vazut ca nu ne ati uitat! Pupici tuturor!

Scuze pt dimensiunea mesajului....

Gya
de
Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
http://good-times.webshots.com/album/564120501BubINw?vhost=good-times
http://www.flickr.com/photos/sweetgya/
Nasterea unui vis 21.01.2008

Intrebam despre epilarea cu ceara in timpul sarcinii pt ca aveam programare si nu stiam daca sa merg sau nu.In celelalte sarcini am folosit lama sau epilatorul si acum as fi vrut sa ma epilez cu ceara ca tine mai mult timp.Am renuntat la programare si cred ca voi continua asa cum am facut si pana acum.
16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii