Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 8
Ank83 spune:
mai daca ar fi pe bune bila aia si eu o vreau...
... deci Irina sa ne tii la curent cu ea.Iti dai seama ce economie am face si cum ar da faliment producatorii de detergent
..
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 8 saptamani pana vine 
mihuta spune:
Vad ca vorbeati de balansoar ponei, a aparut si Raul acum vreo 2 saptamani cu copilul intr-o mana si calul in cealalta. Am tinut cont de ce a spus Miha ca balansoarul nu a prea avut succes la puii ei si cand am vazut ca nici nu poate sa stea Sophia pe el, l-am trimis pe tati cu cal cu tot la magazin inapoi. S-a intors cu o masinuta cu un indian un cowboy un hipopotam si un elefeant. Sophia a rontait indianul si un pic cowboyul, cu animalele a aruncat un pic pe jos si de masina s-a cam speriat.Acum personajele stau pe dulap si masina zace rasturnata in patut... Asa ca l-am rugat pe viitor sa ii cumpere jucarii pe gustul ei nu al lui...
mami de Sophia
ram0nica spune:
Am si eu o curiozitate: picii vostrii se mai trezesc de 3-4-5 ori/noapte sa "ceara" lapte/apa/ceai? Macar sa ma consolez cu gandul ca mai pateste si altcineva
sa nu doarma mai mult de 2-3 ore legate.
bb_yasmi spune:
mihuta superbe pozele!!! iar de printesa ce sa mai zic...e asa frumoasa!!!!! ma tot uit la ea..ce parut mare are..ptiu-ptiu....ma uit cu cine seama..cand o vad cu tati mi se pare leit tati,. cand o vad cu tine seamana si cu tine....oooo parca si mami seamana cu tati.....gata , mi-am dat seama: are ochii tai...in rest e toata.....tata!!!!!! 
hai ca te-am zapacit..
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ram0nica Am si eu o curiozitate: picii vostrii se mai trezesc de 3-4-5 ori/noapte sa "ceara" lapte/apa/ceai? Macar sa ma consolez cu gandul ca mai pateste si altcineva sa nu doarma mai mult de 2-3 ore legate. |
eu nu te prea pot consola: iasmi doarme neintrerupt de la 4 luni!! adica de pe la 20.30-21 pana dimi la 8-8.30!!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ank83 spune:
Mihuta.... sa nu te superi ...dar e leita tata
... cAnd ai scris ca a aparut Raul cu un ponei ma tot gandeam cand a avut fiu-meu cal si eu nu stiu
... Super poze m-am uitat si eu la ele... De abea astept anul viitor fara burta ... sa imi iau pruncii din dotare si sa merg oriunde vreau fara sa gafai sau sa ma opresc ca nu mai pot de shale
... Sa merg sa ma lafai pe o plaja cu printesa
si voinicul meu
... e si bineinteles cu sotul meu ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ram0nica Am si eu o curiozitate: picii vostrii se mai trezesc de 3-4-5 ori/noapte sa "ceara" lapte/apa/ceai? Macar sa ma consolez cu gandul ca mai pateste si altcineva sa nu doarma mai mult de 2-3 ore legate. |
mai Ramo si al meu doarme toata noaptea de la 2 luni jumate
... dar mai incearca si in alte parti 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito

pussi spune:
salutiiii,
multumesc din suflet pt. urarile de bine! De baut si papa va dau cand ajung in TM(suntem tot la bunici) si netul imi merge f f f prost.
Tustele sunt bine, nu mergem dar stam bine in picioare singurele pana cand facem primul pas si cadem... papam bine, la pranz trei feluri, buni ne face si desert(crema de zahar ars, lapte de pasare, praji, clatite)...o las ca deja suntem mari. In cursul zilei dorm doar 2 ore intr-o singura etapa ... in rest somn de la 20 la 8 dimineata.
n-am citit tot din spate...
Ankule n-am vazut pozele dar o sa le vad, promit...
ancutaD si eu iti recomand Turcia, e super ok.
bianca cum sunteti cu febra?
ellis .. suntem tot la bunici..
va pup
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
mihuta spune:
Eu parca am vazut la Quelle niste nuci din arborele de sapun cu care poti spala in loc de detergent. Mi s-a parut super ideea, dar nu in perioada asta cand serveste sfecla coapta si piure de spanac.
BB, multumim de complimente, seamana cu taica-su, mai putin ochii si veselia ! Deja am tuns-o de 4 ori, dar acum o tin cu o bandana in cap ca ii intra parul in ochi tare dar asteptam motzul. Chiar vroiam sa intreb, voi faceti petrecere mare de motz ? Ca eu vroiam ceva in cadru restrans, adica nasii parintii si fratii dar ma tot intreaba prietenii si nu prea stiu ce sa zic. Problema e ca majoritatea copiilor care ar veni sunt sub un an sau peste 3, asa ca Sophia tot n-ar avea cu cine sa se joace. Tu cum vei face ?
mami de Sophia
ram0nica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
eu nu te prea pot consola: iasmi doarme neintrerupt de la 4 luni!! adica de pe la 20.30-21 pana dimi la 8-8.30!!!! |
Ferice de voi
!