Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 9
Vasari spune:
Ramo, noi avem multe treziri... 4 sau 6, depinde si de noapte.
Mihuta, noi nu facem petrecere de mot, o sa fim doar noi 3, foarte intim si comod cred. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adelamaria spune:
Buna!
Eu bifez nopti bune (f. rare) cu doar 1 trezire, nopti OK cu 2 treziri (majoritatea) si nopti proaste
...(s astea destul de rare cat sa supravietuiesc!)...
Ellis, si eu am citit intrebarea ta, dar nu ma pricep...Daca vrei sun o prietena farmacista maine si intreb.
Nu mai pot scrie acum, dar mai vb maine.
Pup!
mihuta spune:
Ank-ule, pai pe mine ma rupe de sale Sophia (cu cele aproape 12 kile saltarete ale sale) mai mult decat cand eram gravida. Ca de carut se plictiseste foarte repede...
Miha, multumesc de complimentele pentru par, fuse fuse si se duse, l-am tuns ieri de nu s-a vazut, ca nu il mai suportam, era mereu o incalceala groaznica in capul meu. Acum arat un pic bagata la 220 Volti dar am cumparat o super masca sa-l domesticesc.
Ramo, si la noi mai sunt nopti cand se trezeste, dar sunt si nopti in care doarme dusa. La noi e mai simplu ca doarme langa mine si daca se trezeste si vrea lapte, spune, o servesc si adormim la loc.
mami de Sophia
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta BB, multumim de complimente, seamana cu taica-su, mai putin ochii si veselia ! Deja am tuns-o de 4 ori, dar acum o tin cu o bandana in cap ca ii intra parul in ochi tare dar asteptam motzul. Chiar vroiam sa intreb, voi faceti petrecere mare de motz ? Ca eu vroiam ceva in cadru restrans, adica nasii parintii si fratii dar ma tot intreaba prietenii si nu prea stiu ce sa zic. Problema e ca majoritatea copiilor care ar veni sunt sub un an sau peste 3, asa ca Sophia tot n-ar avea cu cine sa se joace. Tu cum vei face ? mami de Sophia |
mihuta, noi suntem o gasca mare de prietene cu bebei care am nascut tot cate una la o luna diferenta de cealalta, deci de luna trecuta in fiecare luna avem cate un sarbatorit care face anisorul. pe langa prietene+sotz + bebii mici unele din ele mai am cate un copil mai mare. in total cu tot cu nasi suntem vreo 40 cred. decie destul de mare zic eu. ca sotzu' tot rade...zice ca : ce facem botez???

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
ca tot vb de turcia, majoritatea prietenilo nostri merg de vreo 2 ani in antalya la ultra all inclusive...si sunt super super multumiti. dar majoritatea au venit cu cate 4-5 kg de persoana in plus de fiecare data!!! eu anul asta ma preferat litoralul romanesc ca anul trecut am fost in sicilia si nu am ajuns pe litoral la noi (facem 12 ore cu masina). dar m-am "calmat" pentru urmatorii cativa ani cu litoralul romanesc. la anul mergem si noi ori in antalya (vreau sa fac rezervare de prin martie aprilie) ori tot in sicilia. oricum mie groaza de kg luate in plus,...la cat de pofticioasa si mancaioasa sunt!!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
roxx spune:
Multumesc pt rasp. legate de termometru. M-am hotarat, voi cumpara unul Scala de pe chic bebe, cu multe functii dupa cum descriu ei.
Cristi, mersi, am inteles. 
Mihuta, Cami f frumoase pozele. Mi-ar placea si mie p'acolo.
Bianca, Irina sanatate la pici.
Luca azi iar a facut febra, i-am dat panadol si acum la culcare, preventiv, nurofen.
Ramona, Luca se trezeste noaptea, de 2-3 sau chiar 4 ori sa mai tzocaie putin.
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
abramburika spune:
ramo - te consoleaza si o trezire pe noapte? Ca Silvia asa face, mai nou .... avea si nopti cand dormea fara treziri ... da' acu' se trezeste 1 data pe noapte sa-si faca plinul
.
mihuta - Sofia e dulce foc!!!! Si aem si noi soare din ala cu gargarita
...
abramburika nazdravana
bb_yasmi spune:
din cate observ mai mult beblusi alaptati la san se trezesc noaptea mai de, nu??
mami Lavi
si bubulina
ellis spune:
scriu rapid 2 vorbe, ca tre sa culc copilu':
BB - MERCI, DAR ACUM NU MAI AM ADRESA FETEI...
, CAUT IN URMA...
PUSSI - ma bucur ca sunteti bine, va dadusem disparute;
ADELA - merci frumos, am farmacisti in familie, cumnata-mea mi-a zis sa nu ii dau, dar cand vezi ca ii e rau copilului nu mai sti ce sa faci; i-am pus azi de 2 ori cartof si parca o mai lasa; merg inainte cu nurofen, homeovox/homeogene, immunobaby, pulmex; sper sa fie mai bine.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
mihuta spune:
Eu de cand merg in vacante cu Sophia slabesc (mancand), asa ca la ceva foloseste si caratul in brate ! Am sa regret cand o sa mearga singura aceasta minunata si neasteptata calitate !
BB, ce frumos ! Eu am 3 prietene cu bebelusi mai mici ca Sophia, restul au copii 3-4-6 ani , asa ca as face petrecerea pentru ei, mai ales ca a mea nici nu merge singura in picioare...
Pussi, la multi ani, ca uitasem sa urez !
mami de Sophia