Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 7
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Miha eu vreau si lasa ca depun eu banii ptr ea si mi-o trimite tot mie .De la cine o iei? Alina si noi facem asa dar nu apuca sa vomite anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
Sper sa fie doar o faza. Care sa treaca repede!! Acum se zbate sa si le bage pe gat daca incerc sa o opresc.

Petro, multumesc mult!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
irina_stef spune:
Mai fetelor,m-au sunat acum de la o firma de unde am cumparat eu niste chestii si cica imi trimit nu stiu ce dracovenie care se baga in masina de spalat,e ca o bila ii zice oko ball si nu mai trebuie sa pui nici detergent nici balsam
si speli cu aia 3 ani fara nimic,voi a-ti mai auzit asa ceva ca eu zau ca nu prea pricep.cica mi-o trimit gratis doar 10 euro taxe de transport(tare mi sa nu fie vreo taca)ca pana acum nu am mai auzit sa speli la masina fara detergent si sa nu fie nevoie sa pui deloc balsam ca cica ies rufele foarte moi.aaa si cica o data pe luna sa o tin o ora la soare
abramburika spune:
irina - n-am mai auzit de bila aia minune ... da' am dat o cautare pe google, pe imagini si uite ce am gasit.
miha - nu am spus-o cu nici un subinteles ... despre voturile de la mirese ... pur si simplu am zis ca nu am "cerut" voturi pt. ca nu sper nimic de la acest concurs ... n-am vrut sa supar pe nimeni ... Imi dau seama ca sunt alte foto care merita sa castige decat ale mele ...
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
Vasari spune:
Irina, foarte interesanta oko ball. Dar nu gasesc din ce e facuta. Poate scrie in instructiunile tale. Am gasit pe net informatii, cam toate in spaniola.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
irina_stef spune:
mai am cautat si eu pe net scrie ca e o bila ce e facute din particule ceramice si nu stiu ce magneti.oricum eu asta nu cred,ptr ca asa ce ar face firmele producatoare de detergenti,mai ales ca pretul ei intreg este de 40 euro.in fine nu mai stiu astia ce sa scoata si cum sa le vanda.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui abramburika miha - nu am spus-o cu nici un subinteles ... despre voturile de la mirese ... pur si simplu am zis ca nu am "cerut" voturi pt. ca nu sper nimic de la acest concurs ... n-am vrut sa supar pe nimeni ... Imi dau seama ca sunt alte foto care merita sa castige decat ale mele ... |
Hai nu te supara ca si eu am facut o gluma...fara nici un subinteles...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui irina_stef mai am cautat si eu pe net scrie ca e o bila ce e facute din particule ceramice si nu stiu ce magneti.oricum eu asta nu cred,ptr ca asa ce ar face firmele producatoare de detergenti,mai ales ca pretul ei intreg este de 40 euro.in fine nu mai stiu astia ce sa scoata si cum sa le vanda. |
Eu am vazut o bila de genul asta la cei de la quelle.Dar e anticalcar.Cica s-ar reduce consumul de detergent...balsam...dar numai atat...se reduce.
Daca e asa vreo bila,vreau si eu.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
hellloooooo
ce fac fetele?? bebicii???
irinush ce ma bucur cand vad ca postezi!! citesc cu mare interes ce nazdravenii au mai facut puiutii tai!!! te admir mult de tot ca te descurci de una singura cu ei!!!

ellis, vezi ca am vazut geanta postasului ca o aduce pe comanda tipa de care zicea andreea. era cu 125 ron
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
abramburika spune:
miha - stai linistita ca nici eu nu m-am suparat ... am crezut ca te-ai suparat tu ... si era fara intentie
.
abramburika nazdravana
mihuta spune:
Azi n-am mai culcat copila la pranz (ca s-a intins cu somnul de diminetata pana la 14,30) asa ca face nani devreme in seara asta si am si eu timp de forumit.
Cami, n-am ajuns la Santorini ca mi s-a parut cam dificil cu Sophia, ne-am plimbat prin Creta (am inchiriat masina), vremea a fost cum ai spus, uneori mai rece insa ne-am dumirit prea tarziu ca in partea de sud la marea Ligiana era o vreme superba si o apa calda. Asa ca daca mai ajungem in Creta tot asa toamna, mergem in sud. Mi-a placut foarte mult Matala, uite aici, o plaja cu o atmosfera foarte laidback, cu hipioti, pensiuni mici cu bougonvilla atarnand peste bolte.
Cred ca Stefania ca si ceilalti pui care au frati mai mari,o sa faca progrese mult mai rapide decat copilasii singuri la parinti cum e Sophia mea.
Anca si Andreea, noua ne-a placut Creta. In corfu n-am fost dar am auzit ca e mai verde. Creta e o insula pietroasa, cu plantatii de maslini, cu sate mici si pitoresti cu flori mediteraneene in gradini. Mancarea e foarte buna, vremea e excelenta, mai ales la inceput si sfarsit de sezon, pentru ca am inteles ca in august e prea cald si prea aglomerat. Partea de nord e mai dezvoltata turistic, partea de sud e pentru turismul mai putin agresiv, cu plaje micute neaglomerate. Cu avionul se face 1 ora jumate, deci nu e departe, sunt multe locuri de vizitat, orase cu porturi cu influenta venetiana, manastiri vechi foarte frumoase, ruine minoice si romane, pestera in care se zice ca s-ar fi nascut Zeus si multe altele. Mie mi se pare o destinatie frumoasa, n-am fost in Corfu asa ca nu pot a o compar, iar cu Turcia nu o compar din alte motive, noi am locuit 6 ani in Istanbul, asa ca pentru noi Turcia este a doua tara. In Turcia serviciile sunt mai bune, dar depinde unde nimeresti si mai ales ce fel de vacanta vrei.
Noi am fost la un hotel de 4 stele all inclusive, pentru ca avea rating ok pe tripadvisor.com si erao oferta mai buna decat demipensune. Noi nu prea suntem genul sa stam in hotel/ministatiune, am fost in luna de miere in Kemer (Turcia) la ultra-all-inculsive si in afara de faptul ca ne-am ingrasat cateva kile fiecare (eu vreo 4 !!!) pot spune ca dupa 3 zile ne-am cam plictisit. Dar cred ca e fain de mers cu cel putin inca o familie. Altfel noi preferam sa vizitam, cel putin pana mai creste Sophia.
Ma tot lungesc dar vreau sa adaug ca aveti niste poze superbe din luna de miere, Cami ! Si noi ne-am tot dat cu parapanta, dar nu in tandem, dar de cand am vazut la tv cum a murit un turist roman in Turcia, nu-mi prea mai vine...
mami de Sophia

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)