Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (122)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Ank-ule,faina petrecere ati avut. Si casa plina de baloane.
Te prinde gravidanta. Esti mumoasa. Merita,zic eu sa-l faci si pe al 3-lea.

... poti sa te apuci si tu... fara sa bagi motiv ca e a treia cezariana si bla bla bla... ca uite cate fete sunt pe aici pe DC care au nascut 3 prin cezariana ...
...si multumesc

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 8 saptamani pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea stai tu linistita ca o sa calareasca el singur cand creste ca e frumusel rau

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

eu am intrat asa scurt..acum ies ca s-a trezit vitezomanul meu... si se aude patutul ala duduind din toate incheieturile...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 8 saptamani pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Andreea stai tu linistita ca o sa calareasca el singur cand creste ca e frumusel rau

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

multumim de compliment... nu ma indoiesc ca o sa fuga fetele dupa el... pana atunci mami e de baza, nu vedem altceva sau pe altcineva...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MIHA - poate fi de la struguri; crema este cea pt iritatiile cauzate de scutec? daca da, am si eu o prietena al carei bb s-a iritat f tare de la ea.

Da despre aia este vorba! La gunoi cu ea...

Citat:
te intreb pe tine, ca am mai intrebat pe forum si nu a raspuns nimeni, sa ii dau micutei oral dexametazona pt raguseala? nu are alte simptome, gen fabra , tuse...dar mi-e fff frica de laringita; dr mi-a rec dexametazona 2-3 cate o fiola pe zi, dar e cortizon..

Am citit cand ai scris...dar n-am raspuns pentru ca nu stiu ce sa zic...Nu stiu nimic despre Dexametazona,dar daca e cu cortizon m-as feri,in masura in care se poate. Eu de cortizon si antibiotice ma cam feresc,dar daca e cazul apelam la ele.Daca e sa-i dau doar ca sa previn laringita,clar nu i-as da.Daca e de tratat,adica are simptome clare de laringita,bineinteles ca-i dau.
Ai incercat sa-i pui cataplasma cu cartof crud? Stiu ca e leac de la babe dar chiar functioneaza. E cam neplacuta procedura si nu stiu cum ar sta ea cu gatul infasurat,dar poti incerca sa-i pui noaptea.
Sanatate multa la pui mic!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao la toate lumile !!!!!

Am vazut pozici cu copilasi frumosi ... printesa Sofia si tobosarul Raulito ... sunt superbi!!!!! Si o graviduta radioasa si frumoasa!!! Chiar ca te prinde gravidanta ... mai e un pic ... v-ati gandit la nume pt. fetita?

alina - masuta aia muzicala de la chicco e €59 aici ...

miha, cristi - multumesc de voturi la miresuci ... nu am "strigat" in gura mare pt. ca particip doar asa de dragul de a participa la concurs, nu sper sa si castig ... Multumesc oricum, inca o data!

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
miha, cristi - multumesc de voturi la miresuci ... nu am "strigat" in gura mare pt. ca particip doar asa de dragul de a participa la concurs, nu sper sa si castig ... Multumesc oricum, inca o data!

Eu am strigat si-n gura mare...da' si ce daca?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIHA - merci; n-am mai stat sa te intreb ca dadea sa adoarma, am ras un cartof, l-am pus in tifon, i l-am pus pe gat si am infasurat un fular; e bine? acum doarme; sa vad cat rezista pana se trezeste si incepe sa traga de el.
dr a recomandat f usor dexam, cica nu are eecte sec dc ii dau timp f scurt 2 zile, incerc sa nu-i dau, sper sa dea semne de ameliorare pana la noapte.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna gagici!
Au adormit in sfarsit si teroristii mei,am casa vraiste,mancare de facut rufe de intins si altele de strans...dar sa mai astepte,acusica sa stau si eu putin pe net ca nu am mai intrat de multicel.nici nu stiu cu ce sa incep
Ellis,noi am facut dexametazona(injectabil)cand au avut bebeii mei bronsiolita si asta a doua oara cand au facut o forma mai urata,chiar naspa rau si se sufocau tare si nu le intra aer bine in plamani.eu zic sa nu folosesti,cum am zis am luat ptr bronsiolita forma urata care zic eu ca e mai grav decat o faringita sau laringita,sau raguseala cum am inteles de la tine.nu prea stiu sa explic bine dar este un cortizon care relaxeaza plamanii astfel incat aerul sa patrunda cu usurinta.deci nu e ptr gat.
ANK LA MULTI ANI cu intarziere,sa fie sanatos si sa va bucurati de copii si ei de voi!
LAVi ce face printesa a inceput sa pape ca citisem zilele trecute ca era putin racita
Mai Ancule(drag)stii ce mi-am adus ieri aminte,de cand eram noi la aspirante cat ne chinuiam,mai stii,cand ziceam ma duc sa trag o pipa si tu ziceai mai lasa-le ca de asta nu se prinde samburelul,si de lavi care nu vroia sa ne arate poze cu ea

aaa,vb de jucarii,de antemergator,noi avem de la fisher prise dar zau daca il folosesc,doar se mai joaca la zornaitorile alea de pe el si asta 2,3 minute,apoi gata.

ROBI a meu azi s-a trezit tusind si cam tare,dar noi deja suntem obisnuiti cu faringitele,cred ca facem in fiecare luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

merci , IRINA! sanatate si lui ROBERT!
offf, iar sunt multi pui raciti!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput