Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Andreea dar se da pe calut ca Maria nu prea il foloseste![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
mariussimiuc spune:
Helau la mamici dependente! 
Deci...va fu dor de mine? ![]()
LA MULTI ANI PUSSI! Sa fii sanatoasa si mereu iubita! 
LA MULTI ANI TUDOR!
Ecaterina e o frumoasa puiuta ta. Aici e o scumpa si seamana cu tine. 
Ank-ule,faina petrecere ati avut.
Si casa plina de baloane.
Te prinde gravidanta.
Esti mumoasa.
Merita,zic eu sa-l faci si pe al 3-lea. 
Roxana,pupici studiosului mic.
Andreea,a avut si Amira un episod de asta de ochi curgator si lipicios.
Eu i-am pus Nettacin,cate o picatura,de 2 ori pe zi.
Miha,pupici Sophiei,care papa biscuiti cu cacao.
Imi place ca in aproaPE toate pozele e vesela,cu gura pana la urechi.
si ma gandeam cu cine seamana asa pletoasa,dar tu ai un par superb. 
Cami,ce tinerei si plimbareti erati! ![]()
Bianca,sanatate la puiuta! 
Ieri a papat Amira mea struguri.A mai papat si pana acum,dar ieri a papat muuuult.Si i-am dat,mai ales ca-mi era asa de draga cum scotea coaja si samburii afara cu limbuta.
Spre seara am tras o sperietura...doamneee...
La un moment dat a facut kk. Fiind inainte de baita,am zis ca mai poate astepta 5 minute cat sa termin de pus niste rufe la uscat. Si la un moment dat a inceput sa faca..."ihhhh...ihhhh..."...ca si cum ar fi tras aer in piept si nu-l mai expira.
Cand i-am desfacut scutecelul era toata numai o rana.
De bagat in apa n-am putut sa o bag ca urla ca din gura de sarpe,cu chiu cu vai am sters-o cu servetele umede.Am dat-o cu niste Pantenol spray si dimineata era mai bine...Acu nu stiu de la ce-o fi facut?
De la struguri?De la o crema de la Mustela? (am o prietena care a patit la fel de la crema de asta
) Sau de la dintisorii care dau sa iasa? Zilele astea sigur vom auzi primul clantanit pe lingurita. ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ram0nica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Multa sanatate copilasilor bolnavi! Off, sper sa treaca repede! Noi nu am fost deloc deloc raciti, mi-e groaza de prima febra... |
Multumim!
Intrebai daca mai doarme vreun pici doar o ora pe zi. Si Mr. se inscrie aici, si pe masura ce trec orele devine un adevarat taifun
mariussimiuc spune:
Am licitat si adjudecat o carte de cresterea copilului la bazarul pentru Sonia. Este vorba de "Copilul de la 3 la 6 ani" de Anne Bacus. Abia dupa ce am licitat mi-am dat seama ca o am. Acum vin cu intrebarea...cine vrea cartea? Nu vreau bani pe ea,doar sa nu mai vina la mine,ca n-am ce face cu ea. ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
Miha ai lipsit?![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Vasari spune:
Dar mai e vreun copil care-si baga degetele pe gat pana vomita? Deja s-a intamplat de 3 ori. Degete pe gat mai des.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
MIHA - poate fi de la struguri; crema este cea pt iritatiile cauzate de scutec? daca da, am si eu o prietena al carei bb s-a iritat f tare de la ea.
te intreb pe tine, ca am mai intrebat pe forum si nu a raspuns nimeni, sa ii dau micutei oral dexametazona pt raguseala? nu are alte simptome, gen fabra , tuse...dar mi-e fff frica de laringita; dr mi-a rec dexametazona 2-3 cate o fiola pe zi, dar e cortizon..
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui anacami Ank,despre Raul nu pot sa-ti spun prea multe pareri,mi le-am exprimat deja acum cateva zile .Despre tine iti spun ca m-ai surprins,arati super nici nu zici ca mai ai cateva saptamani si nasti.Raul mi se pare ca seamana f. bine cu tati, nu te superi-da???Stii cum se lauda Fulger? "Viteza,sunt viteza!!" |
..da le mai aranjeaza
... si acum ca a invatat sa bata si la tobe le intoarce invers si bate cu ce apuca in ele si zivce BUM BUM BUM..Multumesc de compliment....
.. dar Raul ma mentine in forma Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 8 saptamani pana vine

ancadragoman spune:
Miha eu vreau si lasa ca depun eu banii ptr ea si mi-o trimite tot mie .De la cine o iei?
Alina si noi facem asa dar nu apuca sa vomite
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea dar se da pe calut ca Maria nu prea il foloseste anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
anca, da, il folosim, dar asta presupune sa-l tina cineva pe eric sa nu cada... se tine el bine, dar mi-e frica sa nu se lase brusc pe spate....ii place, rade cand e pe el si sta tare teapan si mandru...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png