Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (122)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!
noi am avut o noapte cam nasoala...febra 39,1 si a si vomitat pe la ora 3, de atrebuit sa o schimb integral, atat pe ea cat si pe mine ...i-am pus supozitor si i-am dat 1ml nurofen....a dormit pana la 09, 45...acum nu are febra dar nici apetit...a mancat mai putin de 80 g mar cu biscu......in rest e cam lipicioasa din cauza starii pe care o are si vrea mai mult in brate....
nu am vb cu dna dr. inca...mai astept sa vad ce se intampla

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna ziua!
noi am avut o noapte cam nasoala...febra 39,1 si a si vomitat pe la ora 3, de atrebuit sa o schimb integral, atat pe ea cat si pe mine ...i-am pus supozitor si i-am dat 1ml nurofen....a dormit pana la 09, 45...acum nu are febra dar nici apetit...a mancat mai putin de 80 g mar cu biscu......in rest e cam lipicioasa din cauza starii pe care o are si vrea mai mult in brate....
nu am vb cu dna dr. inca...mai astept sa vad ce se intampla

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

offfffffff....saracuta... de la ce-o fi? sanatate multa si multi

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Multumesc mult pentru urari!

La multi ani, Pussi! Multa sanatate si sa te bucuri de comorile tale!

Rox, masinuta e cumparata de aici, e primita cadou de la nasii lui...dar sa stii ca nu are calitate superioara , zdrangane...ma rog iti faci treaba cu ea...
Legat de termometru eu am unul care e de tampla dar se scoate un capacel si se transforma si pentru ureche, e OK, dar eu cand simt ca ar fi in neregula il folosesc si pe cel clasic!

Cami, eu cred ca Raducu e timid , de-asta nu baga lumea in seama...dar lucrez la acest aspect.
Cami, te-ai maritat la 16 ani? aveti niste fetze de pusti....

Mihuta, ce concediu frumos ati avut..cel putin asa reiese din poze...

Sanatate multa copilasilor bolnaviori!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

am votat si eu pozele cu miresucile noastre...insa cred ca am gresit putin...am crezut ca nu pot sa votez decat 5 fotografii...sorry...

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

"Buna dimineata!"

Pussi, la multi ani!! Iti doresc multa fericire alaturi de familie!

Mihuta, pai voi sunteti intelectualii intelectualilor! Foarte dulce Sophia, se vede si in poze ca e jucausa si activa.
Cami, ora 3 dimineata e perfecta pentru scris, nu? :)) Foarte draguta echipa ta mica! Unde pot vedea si eu desenele astea? habar n-am despre ce vorbiti. In afara de dexter nu prea ma uit la nimic. Nu-mi place cartoonul asta in romana, dar macar sa cunosc personajele... Ah, pozele din luna voastra de miere sunt superbe, romantice, sexy... vreau si eu! De fapt am Muntenegru in cap, sper sa si reusesc, e drum de 2 zile, iar Maria nu e amatoare de drumuri lungi. :(
Eu abia mai reusesc sa stau la calculator, Maria vrea sa ma vada ca particip activ la tot ce face, jocurile noastre au devenit din ce in ce mai palpitante, rade si fuge anticipativ de mine, intelege foarte multe din ce-i spun, ne jucam cu mingea, stie sa o ia in brate si sa mi-o dea, e chiar foarte fericita cand face asta, o primeste sau o prinde foarte frumos. :) In parc o pun in zone mai mari acoperite cu frunze, ii place fosnetul si cand ii fac semn sa vina spre mine incepe sa rada si se ascunde fugind, iar cand o ajung si o ridic deja tipa.
Eu i-am scos de vreo 3 zile o laterala a patutului, e lipit de al nostru acum. Stie sa se urce si sa coboare din patul nostru, iar uneori ziua se duce la ea sa se joace (se vede in oglinda); noaptea la fel, se mai duce la ea in patut unde are mai mult spatiu sau sta jumatate la noi, jumatate la ea. Cu ocazia asta stau si eu langa tati noaptea si e mai bine si cald. Ii place mult sa citeasca, sa vb la telefon, sa danseze si sa cante (deja schimba ritmul in functie de melodie - sau asa mi se pare mie). Ah, si de ceva timp reusim sa stam cu totii la masa.
Noi am ajuns cumva la un singur somn pe zi, de max o ora. Mai e cineva asa sau o fi doar un accident, o perioada?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Multa sanatate copilasilor bolnavi! Off, sper sa treaca repede!
Noi nu am fost deloc deloc raciti, mi-e groaza de prima febra...

Primul orice

Mergi la inceput

Adina, voi ce mai faceti? Daca mai ai putin timp da-ne si noua un semn. Cum se simte Floris?

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

andreea am vrut sa iti trimit Pm dar nu il ai activat. m-am uitat pe site-ul dat de tine dar nu am gasit ponei balansoar. ce pret ai dat pe el??

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna

andreea am vrut sa iti trimit Pm dar nu il ai activat. m-am uitat pe site-ul dat de tine dar nu am gasit ponei balansoar. ce pret ai dat pe el??

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Lavinia, poti sa-mi trimiti PM, am mai primit si trimis mesaje...
nu e pe site poneiul, la mine problema e mai complicata legata de achizitionarea calutului... am dat 150 ron+ taxe postale, deci 165 ron... nu stiu daca are acum, dar poti sa-i scrii si sa vorbesti cu ea sa vezi daca mai aduce si cand...mai multe nu stiu ce sa-ti zic...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea multumesc frumos. intr-adevar e acceptabil pretul.

Mergi la inceput