Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 3
anacami spune:
Andreea,cel mai bine mergi la doctor cat mai devreme sa nu fie o infectie mai grava.
In general numai ser fiziologic (usor incalzit, sa aiba temp. corpului-daca il pui pe mana nu il simti de cald sau rece). Chiar am vazut zilele trecute o emisiune cu dr. aia oftalmolog celebru (bruneta,la 45-50 ani) nu mai stiu cum o cheama..
Spuinea ca nu rec. nimic in general, ci op igiena f.f. buna (atat a hainutelor, cat si a mainilor care ajung pe acolo...).
Cand era mica facea si Stefania un fel de coaja,la un moment dat chiar ma speriasem ca se lipisera pleoapele . Am pus si lapte de san; nu stiu tu cum stai,daca mai ai sau nu..
Daca este mai rau poti folosi picaturi Ophtamesone N (N are si putin antibiotic fata de cel simplu..). Uite aici
Anca,am fost si noi in Creta.Este frumos, dar sincera sa fiu as prefera fara copil ..Pentru copii as alege Antalya, cred ca anul viitor acolo vom ateriza (la un all inclusive sau ultra-all-inclusive..).Uite cateva poze cu noi din Creta (si sejur in Santorini..)
Noi nu am reusit sa vizitam tot ce ne-am propus (bine,eram si in luna de miere, obositi dupa un an de alergatura in fiecare weekend pt. nunta)
Bine, Mihuta,am observat ca a plecat f. mult cu Sophia,parca nu am auzit vreodata sa o lase cu cineva sa plece singuri..
Va pupam pe toti!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ellis spune:
eu ii dau deja imunobaby
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
anacami spune:
aaa,si preturile sunt cam mari...noi ne-am luat demipensiune si am regretat...
nici pe insula, in mag. obisnuite din localitati, nu sunt preturi mici..
Plajele sunt in general cu pietre, gasesti foarte putine cu nisip.
Majoritatea inchiriau masina sau ATV si vizitau insula in lung si in lat..
Sunt la mare cautare si croazierele de o zi- Santorini,Pireu,etc..
Puteai merge sa inoti alaturi de delfini (sper sa nu incurc..)
Se practica f. mult si sporturile acvative:scufundari,para-seiling,etc
mami de Sebastian
si Stefania 
ancadragoman spune:
Cami mersi de pont dar sa stii ca si Mariuca e carata peste tot,totul a inceput la 5 luni cu un sejur in delta![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Victo spune:
salut.am o mica pauza la serv, asa ca am intrat rapid, ca acasa nu prea mai apuc.
am vazut unele poze noi..din pacte eu nu am vreme sa pun,nici in album nu am mai pus de mult..poate in vacanta de iarna... promit ca pun d ela petrecere.
ANk..stii ca mor dupa ochisorii lui Rulito, nu? super aranajmentele.si eu tot acasa voi fac, si ma gandeam tot la baloane pt decoruri.
Creem, pupam micuta zambareata si mergatoare.
edit..maaa...cred ca sofia te pune sa il lauzi pe stefanutul meu...sa stii ca deunazi si eu ii ziceam lui taica/su, ca nu stiu daca asa sunt toate mamele, dar eu uneori imi vad copilul ca cel mai frumos si mai destept din lume!
rox...sigur ca ne/a fost dor de voi!Doamne, sa nu/l recunosc pe matei..de cand nu l/am vazut! ce mare e si el...si fi/miu e mare cititor, dar noi avem cartulii din alea mai simplute, cu cate o singura poveste. si ia si analizeaza absolut toate vietatile din poze si mi le arata.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
anacami spune:
Anca,am re-editat si mesajul de mai sus, reciteste-l te rog
Oricum,este dificil cu un copil mic dpdv al mobilitatii.Spre ex. am fost in Santorini cu vaporul Ne-au preluat cu un autobuz/autocar, drumul este dificil se merge mai mult cu prapastia pe langa tine. Printre turisti a fost si o familie cu copii; au plans tot timpul, deja toti ceilalti erau iritati de urletele celor mici (erau din mai multe tari, noi am avut sejur individual,nu cu grup)
Oricum,este o insula destul de scumpa,atat la cazare,cat si la servicii,mancare,etc,etc
mami de Sebastian
si Stefania 
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Andreea,cel mai bine mergi la doctor cat mai devreme sa nu fie o infectie mai grava. In general numai ser fiziologic (usor incalzit, sa aiba temp. corpului-daca il pui pe mana nu il simti de cald sau rece). Chiar am vazut zilele trecute o emisiune cu dr. aia oftalmolog celebru (bruneta,la 45-50 ani) nu mai stiu cum o cheama.. Spuinea ca nu rec. nimic in general, ci op igiena f.f. buna (atat a hainutelor, cat si a mainilor care ajung pe acolo...). Cand era mica facea si Stefania un fel de coaja,la un moment dat chiar ma speriasem ca se lipisera pleoapele . Am pus si lapte de san; nu stiu tu cum stai,daca mai ai sau nu.. Daca este mai rau poti folosi picaturi Ophtamesone N (N are si putin antibiotic fata de cel simplu..). Uite aici Anca,am fost si noi in Creta.Este frumos, dar sincera sa fiu as prefera fara copil ..Pentru copii as alege Antalya, cred ca anul viitor acolo vom ateriza (la un all inclusive sau ultra-all-inclusive..).Uite cateva poze cu noi din Creta (si sejur in Santorini..) Noi nu am reusit sa vizitam tot ce ne-am propus (bine,eram si in luna de miere, obositi dupa un an de alergatura in fiecare weekend pt. nunta) Bine, Mihuta,am observat ca a plecat f. mult cu Sophia,parca nu am auzit vreodata sa o lase cu cineva sa plece singuri.. Va pupam pe toti! mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
mersi anacami...
am mai avut problema asta cand era mic, cand credeam ca e infundat canalul lacrimal... atunci am pus tobrex si in 10 zile a trecut... acum nu e asa grav, nu curge mult, dar il sterg de cateva ori pe zi cu ser...i-am pus atunci si eu lapte de la san, dar nici un efect... acum mai astept 2-3 zile si daca nu trece merg la medic...fff faine pozele din Creta! e superba insula, am vazut si alte poze si documentare de acolo...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anacami spune:
daca vrei blanuri, acolo este patria lor
; de-a lungul drumului era cate un magazin la fiecare km
.De preturi nu stiu,ca nu m-au interesat..
mami de Sebastian
si Stefania 
ancadragoman spune:
Am inteles Cami,mersi mult ,cred ca o sa raman la Turcia ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami daca vrei blanuri, acolo este patria lor mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
asa e... iar in Turcia gasesti haine de piele peste tot... preturi ff bune...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png