Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (122)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Te suparasi, LAVI? pai tu dai lapte cand eu sunt chioara de somn? o cafea n-ai?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui roxx

Am uitat sa urez un la multi ani pt. pussi, multa sanatate!

Intrebare intrebatoare : mai este cineva careia sa nu-i fi venit menstruatia pana acum?

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

mie

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 8 saptamani pana vine

marfa rau

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Lavi da o cafea ca laptele ma adoarme si am de lucru.

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui roxx

Am uitat sa urez un la multi ani pt. pussi, multa sanatate!

Intrebare intrebatoare : mai este cineva careia sa nu-i fi venit menstruatia pana acum?

_

mie

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 8 saptamani pana vine

marfa rau

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

da, mai, am comis-o ...am uitat complet de ank, dar gandul meu era fetele care inca alapteaza...acum, amuzati-va ...

_

Mergi la inceput

Luca a inceput sa tuseasca, de dimi la 5 avea febra. O sun pe pediatra. Cred ca incepem antibiotic

_

Mergi la inceput

Buna dimineata! am uitat sa salut

_

Mergi la inceput

Roxx cat are febra?
Tuseste rau?

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Avea 38,7 de dimineata. Nu tuseste rau dar....of, e prima raceala asa :( ...nu mai vreau altele

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata!
Si eu o cafea, si eu, va rog!...Desi Ilana mea a fost rezonabila azi-noapte (doar 2 treziri la 2.30 si la 7.00), eu parca sunt batuta! Si colca peste pupaza sunt si supi pentru ca sunt grasa! Si nu pot deloc sa tin regim ca imediat se duce naibii lapticul!...Si fiica-mea nu da semne ca vrea sa renunte!...Si asa am niste sentimente contradictorii...as vrea sa redevin eu, dar parca nu ma lasa sufletul sa o intarc fortat...Ma gandesc ca doar n-o sa suga o vesnicie! In schimb eu am o vesnicie sa tin regim, nu?

Eu am bifat CM de pe la 6 luni ale fetei. Dar nu mi-a lipsit deloc! Plus ca sunt dezamagita pentru ca toata lumea m-a asigurat ca scap de dureri dupa sarcina si nastere! De unde!...
Dar faza cu Ank e super tare!
Apropo, Ank, esti superba gravidutza! Te invidiez pentru curaj! Si Raul e un baitel tare frumos! Pare mai mare decat vrasta lui...Poate si din cauza ca eu sunt obisnuita cu "categoria usoara" a fiica-mii!
Am vazut si poze cu Sophia frumusica! Si noi avem jucaria aia cu soarele si buburuza! Prima ei jucarie Acum sta agatata de clanta de la usa camerei ei si pitica se duce si trage de cordon si-o face sa cante...
Ellis, dulci piticutei si muuuulta rabdare tie! E tare greu cu bebe bolnavior, dar gandeste-te ca macar e doar o raceala...Am vazut ieri un reportaj pe Acasa despre bebe Sebastian, copilasul care a vut probleme la nastere din cauza unor medici iresponsabili...Parintii lui erau pur si simplu distrusi...eu am plans...Spunea biata mamica lui ca isi doreste din suflet ca baietelul ei sa poata sta in scaunul cu rotile!... Ca e mai bine asa decat sa stea toata viata intins pe spate, in pat... E infiorator si nu-mi pot imagina suferinta mai mare!...Asa ca mi-am promis mie ca nu ma mai supar cand iubita mea are zile proaste, nu papa, nu doarme sa mai stiu eu...Multumesc lui D-zeu am un copil cuminte, bun si mai ales, sanatos!
Fug acum ca am ceva de lucru, dar poate mai revin azi!

Mergi la inceput

maricica febra,suna la dr

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput