Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Eu ma retrag...Noapte buna! Somn usor!

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu ma retrag ca dimi la 8.30...trezirea!!!!!!!!!!1
somnic pufos!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

azi peste zi a mai facut febra, dar acum seara nu...o mai ctrl eu la noapte,a si cinat aproape un borcanel de gris cu fructe, laptele nu l-a mai vrut la 22,20 ,dar acum la 12 a bagat 100 ml......mai vedem ...incerc sa nu ma panichez
multumim de gandurile bune tuturor !

vasari, ce multe stie Maria ta !!dar nici noi nu suntem dep arte......asa de repede vrei bb2?bineee...ank nu intra in discutie...
ank83, ce semnatura faina !
buna irinastef,sanatate micutilor tai !
dar voi, fetelor ,de cand activati pe DC ?!
sa intri sa ne zici de bila aia , ce ne-ar scuti de niste cheltuieli!
mihuta, mi se pare mie sau ai avut un concediu reusit?iar Sophia ta e superba , seamana cu tata, clarrr
ram0nica, a mea se trezeste(sau o trezesc eu) numai pt. lapte...doar cand nu se simte bine se trezezte des....ai grija!sau a fost tot timpul asa?
bbyasmi...ce bafta pe tine ...asa fetita cuminte ai !sa doarma de la 20,30...!!!dar de fapt si a mea doarme de la 22-10, dar mai mananca de 2 ori noaptea...dar ce sa mai zic de Raul(ank83) de la 2 luni juma...!
am vazut si pozele...super...ati calatorit ceva vara asta, nu gluma!
pussi, cand vii inapoi la tm cu ele?...da , rasfat cu bunicii astia!bine ca mananca...eu ii fac 3 feluri si nu mananca nici unul...
totulli, ce dragut....doar voi 2 la munte...sa va odihniti !nu-l pune cu tine in pat..mai bine pune ceva sub tarcul lui!!
ellis, stai linistita...am mai avut si eu episoade de genul asta...de eram disperata...o lasam sa-si faca damblaua , facea si kk, apoi....somn

si Ana are in mod normal 2 reprize de somn,de la 13-15 apoi de la 17, 18-19, dar observ ca se cam strica ritmul si sunt din ce in ce mai dese zilele in care se trezeste la 11, apoi se culca doar pe la 16 pana la 18,19...iar la 22, 22,30 incepe somnul de noapte

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

hai ca m-am intins....
oricum acum a venit al doilea utilizator al PC...chiar tre sa ies
noapte buna!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata! Ce optimista eram azi -noapte cand credeam ca la 7.30 se trezeste picea!!! dar 6.30 ce are? - ASA CA BIANACA, TE INTELEG PERFECT!
aseara sotul a fost la Real si nu mai aveau nici catel vorbitor, nici geanta postasului de la fisher price...dar a primit Alessia de la matusica un cub cu forme, o spirala cu bile si o casuta chicco, asa ca avem jucarii noi de care va fi interesata cel putin cateva....minute.

LAVINIA - m-am uitat pe adresa aia, dar cel putin geanta postasului de la little si cea de la vtech sunt mult mai scumpe decat in magazinele virtuale, cu cel putin 30 ron, nu stiu de celelalte, dar astea asa sunt; oricum am mai facut o comanda de una, am uitat firma, astept azi raspuns.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LAVI - fff frumoase fetele!

ROXX - eu te invidiez pt cat doarme LUCA!

BIANCA- eu zic ca e bine cat a mancat micuta, las-o usor, asta e ritmul ei;

ma retrag ca rage magarusul meu; i-am facut ceai de tei cu homeogen si ii mai pun si cartof...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

neata dau un pahar de lapte caldut.....

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

daca nu vrea nimeni...ma retrag sa il savurez singura!!!
ne "auzim" mai tarziu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina_stef

buna gagici!
Au adormit in sfarsit si teroristii mei,am casa vraiste,mancare de facut rufe de intins si altele de strans...dar sa mai astepte,acusica sa stau si eu putin pe net ca nu am mai intrat de multicel.nici nu stiu cu ce sa incep
Ellis,noi am facut dexametazona(injectabil)cand au avut bebeii mei bronsiolita si asta a doua oara cand au facut o forma mai urata,chiar naspa rau si se sufocau tare si nu le intra aer bine in plamani.eu zic sa nu folosesti,cum am zis am luat ptr bronsiolita forma urata care zic eu ca e mai grav decat o faringita sau laringita,sau raguseala cum am inteles de la tine.nu prea stiu sa explic bine dar este un cortizon care relaxeaza plamanii astfel incat aerul sa patrunda cu usurinta.deci nu e ptr gat.
ANK LA MULTI ANI cu intarziere,sa fie sanatos si sa va bucurati de copii si ei de voi!
LAVi ce face printesa a inceput sa pape ca citisem zilele trecute ca era putin racita
Mai Ancule(drag)stii ce mi-am adus ieri aminte,de cand eram noi la aspirante cat ne chinuiam,mai stii,cand ziceam ma duc sa trag o pipa si tu ziceai mai lasa-le ca de asta nu se prinde samburelul,si de lavi care nu vroia sa ne arate poze cu ea

aaa,vb de jucarii,de antemergator,noi avem de la fisher prise dar zau daca il folosesc,doar se mai joaca la zornaitorile alea de pe el si asta 2,3 minute,apoi gata.

ROBI a meu azi s-a trezit tusind si cam tare,dar noi deja suntem obisnuiti cu faringitele,cred ca facem in fiecare luna.

fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)

http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community

-IRINA-

mama ce ma bucur ca mai dai si tu vesti din cand in cand si sunt sigura ca esti f ocupata cu 2 .
Da ma imi amintesc de Aspirante a fost o perioada frumoasa si urata in acelasi timp dar ne-a legat intre noi f strans...aveam dreptate cu tigarile?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Am si eu o curiozitate: picii vostrii se mai trezesc de 3-4-5 ori/noapte sa "ceara" lapte/apa/ceai? Macar sa ma consolez cu gandul ca mai pateste si altcineva sa nu doarma mai mult de 2-3 ore legate.

nu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput