Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 12
Vasari spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
deci tu chiar esti pusa pe fapte mari ... Pai sa iti faci sa vezi.. ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 8 saptamani pana vine ![]() |
daaa, dar tu ai furat startul!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
ellis uite aici: http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim/Comenzi?authkey=sdNsXrrOEEM# ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
multumesc mult;
mie imi vine sa tip - dupa ce toata ziua m-am chinuit cu ea sa o rezolv cu gatul, acum, de aproape 2 ore nu are stare, rade continuuu, se tranteste in pat, acu a facut kk, nu vrea sa doarma neam; iar maine la 7.30 e cu ochii mari; sa-i fac doar o repriza de somn ziua? pai dc nu doarme pana la 14, e rupta si nu mananca; habar n-am cum sa fac cu ea...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
roxx spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Ank, sa stii ca-mi fac un test de ovulatie, cine stie, poate mai am sanse. :)) Roxx, eu chiar il astept, as mai vrea un copil cat de curand, sa nu fie diferenta mare intre ei. Chiar daca as alapta in tandem. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Scuze, n-am stiut

_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
popbianca spune:
la mine cum a fost noaptea asa a fost si ziua...
m-am pus sa recuperez...nici vb sa pot, s-a luat curentul(eu cu un mesaj luuuuung...pierdut), am incercat iar, dar s-a trezit copila(abandon, treebuia sa-i dau papica- care de altfel nici nu a mirosit-o) , apoi am plimbat o verisoara prin oras, sotul la fotbal(a jucat , apoi s-a si uitat)asa ca m-am enervat cumplit...iar acum la ora asta nu mai am energie sa reiau cap. pierdute...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Vasari spune:
Multumesc, Roxx! Cum va fi asa va fi. :)
Bb, sunteti tare dragute cum va jucati in jurul ursuletului.
Somn usor, eu o sa incerc sa ma pregatesc pt trezirile din noaptea asta. ![]()
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
mihuta spune:
Cristina, la multi ani ! Am uitat !
BB, ce frumoase sunteti (si ursuletul e dragut ! Avem si noi castaneta de lemn, chiar n-am vazut-o de ceva vreme. Voi n-aveti senzatia ca va dispar din jucarii? Eu cred ca o sa trag intr-o zi o mobila si o sa gasesc depozit de jucarii pierdute...
Ellis, cred ca e de la kk, asa mai face si a mea din cand in cand. Intr0o seara s-a intins distractia pana la 12, era chioara de somn dar plina de chef de distractie. Noi avem inca 2 reprize de nani ziua, dar tare mie ca daca renunta , o va pastra pe cea de dimineata, iar mie mi se pare prea mult sa stea nedormita pana seara.
mami de Sophia
bb_yasmi spune:
mihuta, alina multumim.
mihuta, am vazut jucaria si la voi in poze o data. si iasmi avea 2 reprize de nani ziua si seara mi se culca cam tarziu, pe la 22.30 dar si-a refacut singura programul inapoi: trezirea la 8-8.30 apoi urmatorul nani e la ora 12 pana pe la 15-16 (adica aproape juma din zi
) iar cel de seara de la 20.30-21 cel tarziu pana dimi.eu sunt multumita de programul ei.
PS: e catel..nu urs..![]()
de plus ,e primul ei cadou de 1 anisor!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
totulii spune:
in sfarsit dupa lupte si lupte am reusit si eu sa vad pt prima data pozele cu iasmi: o dulcica de fetita, zambareata fooooooc.
va las, ma duc langa puiul meu la somnic.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316
bb_yasmi spune:
totulii multumesc frumos. ti-am vazut si eu pozele, sunteti o familie ff frumoasa!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
roxx spune:
Bb, sunteti tare frumoase!
Luca renunta cateodata la somnul de dimineata si adoarme pe la 13-14 si doarme cate 2 ore jumate, chiar 3. Cand mai trage un somn dimineata, mai face un somnic de 1 ora pe la 17.
Depinde de starea de spirit ![]()
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

... Pai sa iti faci sa vezi..
17.10.2007
de
care