Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ROXX - la temp intre 38.5-39 dr noastra ne-a scris nurofen 4.5 ml la 6 ore, 3 zile; dc ajunge la 39, repede impachetari si nurofen, alternat cu supoz paracetamol, la 4 ore, 3 zile; iar intre astea, daca tot nu scade sub 38.5 1/2 novocalmin, dar nu mai mult de 2 ori pe zi

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ADELA - nu ma supar mai pe ea,dar imi pare rau ca de mai bine de o luna are tot felul de raceli, e si agitata, mica...;stiu ca sunt cazuri grave la care eu nici nu pot sa ma uit si multumesc lui Dumnezeu pentru copilasul meu.

POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ade eu am auzit ca f putini copii renunta singuri la tzatzica ,in parc imi povestea o bunica ,care avea 4 copii ,ca i-a alaptat cat au vrut ei si fata cea mica avea vreo 3 ani si venea de la joaca si ii zicea "mamai da si mie un pic de tzatza" dupa care relua joaca

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ROXX - la temp intre 38.5-39 dr noastra ne-a scris nurofen 4.5 ml la 6 ore, 3 zile; dc ajunge la 39, repede impachetari si nurofen, alternat cu supoz paracetamol, la 4 ore, 3 zile; iar intre astea, daca tot nu scade sub 38.5 1/2 novocalmin, dar nu mai mult de 2 ori pe zi

Eu i-am dat alternat, paracet si nurofen. Face febra la intervale mari.
Acum doar ce am vb cu pediatra, inca nu antibiotic, mai asteptam, continuu sa-i dau echinaceea si colargol, paracet si nurofen dc mai face febra si pt tuse eurespal.

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ellis, N-am vrut sa te necajesc, am simtit doar nevoia sa mai impartasesc cuiva sentimentele extrem de puternice pe care le-am trait ieri vizionand reportajul respectiv...Poate e si o urma de vinovatie, recunosc, pentru ca uneori uit cat de norocoasa sunt!...
Anca, da, stiu ca nu prea se intarca singuri, da' eu tot sper ca intr-o zi o sa ii fie si ei foame rau si o sa ceara tzi-tzi si n-o sa-i ajunga cat am...Si o sa planga si o sa ceara mai mult...si eu o sa-i dau un bibe de laptic praf...Si ea o sa pape dintr-o suflare si o sa fie atat de satisfacuta incat o sa se repete si alta data episodul... Visez, nu? Pe bune, pai la cate povesti sunt cu bebe care refuza sanul ca e mai comod si mai satisfacator bibe.......Acu' serios vorbind, chiar n-am nicio sansa sa se intample, nu?...Hmmm...banuiam eu...

PS. Am editat ca scriu numai aiurea...mananc litere, inversez...chiar am nevoie de-o cafea!

Mergi la inceput

Rox eu stiu ca antibiotic se da dupa trei zile de febra ptr ca poate avea o boala a copilariei.Bine, in astea trei zile ii dai paracetamol alternat cu panadol.

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Rox eu stiu ca antibiotic se da dupa trei zile de febra ptr ca poate avea o boala a copilariei.Bine, in astea trei zile ii dai paracetamol alternat cu panadol.

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Da, inca nu antibiotic, am scris putin mai sus.
Multumesc

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

Ade nu ai mama nicio sansa si o sa te alerge asta mica pe afara dupa tzatza ,parca te vad fugind cu tzatzele pe afara si asta mica cum cauta sa iti puna piedica

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

neatza gagici!LAVI ce frumoase sunteti.gata mai e putin si trece primul anisor,ce repede a mai trecut timpul,parca ieri ma vaitam cu burtihanul meu ca nu-l mai puteam duce ,si acum avem copii mari mai fetelor,cu dinti si fitze
Anculecu tigarile sa stii ca tre sa recunosc ca aveai tu dreptate dar eu nu le-am lasat nici acumluare-ar boala de tigari
Offf asa rau ce-mi pare cand aud de piciulici bolnaviori,offf ca doar stiu cat de greu este,si cu febra multe persoane zic ca inclusiv 38,5 nu e bai,dar mie mi se pare mare totusi,eu mereu cand au peste 38,5 le dau la 6 ore,le-am dat chiar si la 4 ore alternat paracetamol cu nurofen.
despre bila aia minune sau vrajeala va tin la curent,deocamdata astept sa ma sune tanti aia sa vad ce-mi mai zice cand o trimite.
fetelor voi la supa cu galuste ptr bebei cum faceti galustile cu albus cu tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Am si eu o curiozitate: picii vostrii se mai trezesc de 3-4-5 ori/noapte sa "ceara" lapte/apa/ceai? Macar sa ma consolez cu gandul ca mai pateste si altcineva sa nu doarma mai mult de 2-3 ore legate.

Ramona,

noi avem nopti in care se trezeste o data, sau de 2,3,4 ori(ca si azi-noapte, de ex.) dar Eric se trezeste nu de foame sau sete, ca daca ii dau bibe, trage de 2-3 ori din el si gata... cred ca il dor gingiile, cum iasa dintii... plus ca atata se invarte in pat, ca titirezu'.. se pune in 4 labe, in somn, apoi se lasa pe o parte, se intoarce pe cealalta, ca pana la urma se trezeste si maraie...seara il pun in patutul lui intr-o pozitie, iar dimi il gasesc in directia opusa, in te miri ce pozitii...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput