Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Papanash tati al meu s-a operat de prostata acum 10 ani(cand avea el 66 de ani) a avut ceva probleme dupa operatie,dar de atunci e ok...Sanatate multa tatalui tau!

Am admirat-o pe Alessia,de mami Kriss79,ce frumusica si mare a crescut...ce cuminte a stat la taiatul motului!
Si pe trandafirasul Carpatinei,e o dulcica!...duamna,dar va pricepeti la torturi,din cate am vazut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Lisa cea frumoasa si mergatoare... pana sa apara in cadru io credeam ca tu agiti palaria aia..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, , nu, eu o agitam doar cand o culegeam de pe jos...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Sonia de mami Roxali! Sa cresti mare,sanatoasa si voioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziua si de la noi. Alex e mai bine, la Bubu imbunatatirea e mai putin evidenta. Tuseste rau cum il pun in pat, a tusit toata noaptea. Tot mucios,dar mai putin ragusit. Eu sunt ok deocamdata, dar cam satula de stat acasa si cam depasita de nevoile terorisitilor maraiti. Amandoi sunt plictisiti si tot ies certuri pe jucarii. Pe la pranz vine mama sa o duca pe Alex la balet, abia astept sa am si eu putina liniste.

Cam greu si cu batutul netului, nu prea am liniste cu ei. Am reusit sa le dau siropurile, dar Stodal in loc de Eurespal. Insa nu e chip sa ii fac aerosoli lui Bubu, m-au apucat niste bazdaci si pe mine de imi venea sa arunc aparatul ala, mai ales ca s-a infundat si oricat l-am curatat tot sare furtunelul de acolo.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreea, nici nu ma gandisem ca i-ai da supa inainte de felul 2. Alex abia la gradi a aflat ca supa se da inainte, la ea am procedat mereu invers ca altfel nu mai manca nimic. Cat despre sarcina, asa am perceput-o si eu pe a2a, ca totul era in vesnica miscare si ca nici nu am timp sa realizez ce se intampla.

Ali, m-ai prins ca tot nu am pus umidificatorul ala. O sa iau si eu ceva preventiv, multumesc.

Betty si Andreea, multam de clarificari privind Ambroxol. Din acela ii dadusem Alexandrei, mie imi e cam frica.

Gabitz, multumim de grija. Suntem asa si asa.

Yaia, e foarte bine ca ii curge nasul, otita e intretinuta de nasul infundat. Daca ii curge e de bine. Sangele poate fi de la o capilara fragila, Alex pateste asa de la apa marina folosita in mod repetat. Initial am suspectat Vibrocil, apoi am vazut ca facea de la apa marina.

Greyeras, si

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Voi dati copilasilor ceai in loc de apa ? De care ?
Pana acum nu i-am dat Mariei decat apa, dar nu stiu daca o s-o bea de-i pun Sinupret in ea. As incerca si cu ceai, de-aia va intreb.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Adi, ca sa preiau filmul trebuie sa fie intr-un format accesibil copierii, nu webshot si nici onetruemedia. Asa mi-a trimis si Marunzika un film frumos pe webshot dar nu am reusit sa-l copiez.
cel mai simplu e sa intram concomitent pe mess ( daca ai cont) si sa mi-l trimiti de-acolo. Asa au facut toate fetele pe care inca o data le pup si le mai astept pe-aici. Ramonaiani, Ramonarosca, ce mai e cu voi,de ce nu mai dati nici un semn ?

fetelor, eu stau cu messul inchis, cum il deschid cum ma agata soacra-mea, si e vorba lunga.....am inteles ca exista optiunea ca sa ma fac invizibila numai cui vreau eu, asa-i ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

papanash, soacra ta sta pe mess ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

bai, io-s cam varza la cap.
nu v-am mai zis,tata-i bolnav de ceva vreme, un adenom de prostata. e incapatanat ca un catar si nu vrea la medic, nu vrea echo, sta numai in tratamentul facut de sora-mea ( dat din vorbe, de medic ), mai nou, de vreo 2 saptamani nu mai reactioneaza la tratament si are dureri mari. O cheama din garda pe sora-mea sa-i faca calmante.
in cele din urma (dupa cateva certuri cu mama si sora-mea, pe tema asta) a acceptat sa vina la mine sa mergem la Spitalul militar la un control. partea naspa e ca au iesit analizele super proaste, enemie, infectii( nu ma pricep la interpretari) si sora-mea zice ca ,dupa parerea ei, nu scapa neoperat. Tata nu vrea operatie, sunt sigura. Si chiar daca vrea, la varsta lui e destul de riscant....
io stau ca proasta si bocesc, tot citesc pe net despre asta, si nu-s in stare sa mai fac nimic.Acuma nu am nevoie de incurajari ( cred ) dar sa-mi ziceti si mie daca aveti cazuri de-astea in familie, si cum evolueaza. Ca eu si medicina suntem de-un paralelism perfect.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Papanash, acum am vazut mesajul tau. Imi pare tare rau de stresul cu sanatatea tatalui tau. Cunosc prea bine incapatanarea asta "masculina". Din putina medicina cu care m-am intersectat, cred ca se lasa cu operatie. Acum tine e voi sa il convingeti. Si tatal meu a tot amanat o operatie de hernie multipla si se lega cu "bracinar", cica... Pana la urma s-a operat, nu a avut de ales, l-am batut la cap si cu amenintari si sperietori a acceptat. Apoi cine se simtea bine si era viteaz si sprinten ca o gazela??? Dar cand e vorba de "putza" lor (scuze franchetzea) e cu atat mai greu sa ii convingi. Succes si multa sanatate.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Voi dati copilasilor ceai in loc de apa ? De care ?
Pana acum nu i-am dat Mariei decat apa, dar nu stiu daca o s-o bea de-i pun Sinupret in ea. As incerca si cu ceai, de-aia va intreb.

ghighi bea cu placere ceai de menta, neindulcit.
altceva nu-i place, nici tei,nici sunatoare,nici cu miere...
eu ziceam ca i-am dat miere, acolo 3 varfuri de lingurita, nu va ganditi ca i-am turnat borcanul pe gat. i-am dat acum cu raceala asta , eu retinusem ca de la 1 an se poate da.

filme Ghighi

Mergi la inceput