Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)
Raspunsuri - Pagina 13
luy spune:
Mami de trandafirash, ai o minunatie acolo, ascunsa bine ! Pazeste-o ca pe ochii din cap, ca multi vor fi cei care vor ravni inima ei !
Este o dulceatza 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
carpatina spune:
Inca una si ma duc.. ![]()
Tomasaaaaaaaaaaaaaaaaa.. credeam ca dupa ce Tudor va merge la gradi o sa ai mai mult timp (si) pentru noi... Hai, mai vino la o poveste..!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Luy, multumesc! 
Multe
pentru "ebada" cea ochioasa!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
Mariei nu-i mai curg asa multi muci, insa a inceput sa tuseasca 
Azi noapte, pe la 1, ne-am speriat, ca s-a inecat ( cu muci banuiesc ) si nu-si mai revenea, a tusit asa vreo 2 minute si eu mai mult decat s-o tin in brate si s-o bat pe spate nu stiam ce sa-i fac, tati era si mai panicat decat mine...
Voiam sa-i zic sa se imbrace si sa mergem de urgenta la Budimex dar tot treceau 5 minute pana ajungeam si ea se ineca...
Groaznic... Si-a revenit intr-un final, dar nu am mai avut curaj sa o pun in patut, iar am pus-o in scoica si asa am luat-o cu mine in pat, eu m-am pus la picioarele ei si am motait... Pe la 2.30 se tot foia in scoica si am luat-o de acolo, am pus-o pe o perna sub care am mai pus niste rufe ca s-o inalt, a dormit saraca asa, destul de inclinata. Din fericire nu a mai tusit in somn si a fost destul de bine pana dimineata.
Insa ne-am speriat tare azi-noapte, ca nu stiam ce sa-i facem 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
papanash spune:
motivul pentru care copiii bolnaviori ( virusati) nu se scot afara nu este ca sa nu imparta virusi la persoanele sanatoase.
Organismul lor este foarte sensibil si pot contacta usor alti virusi si asa se amplifica boala. eu l-am scos pe ghighi sambata si dupa aia mi-a facut iar febra si s-a umflat ochisorul.
acum e mai bine, tot mai are muci dar nu asa multi, iar ochiul e rosu dar nu mai e umflat, deci ii face bine tratamentul.
picaturile sinupret i le pun in lapte si cred ca nu-i schimba gustul, ca-l bea.siropul tot asa i-l dadeam din lingurita, fuge cand vede seringa.n-a mai facut febra, de ieri dimineata nu i-am mai dat sirop.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
luy spune:
Acum doarme ( de-aia sunt eu pe net ), am pus-o tot asa, pe o perna inclinata. A mai tusit o data in somn si e cam infundata pe nas. Mai rau e ca de azi dimineata nu mai vrea sa stea sa-i pun picaturi in nas, ieri si alaltaieri nu am avut probleme cu asta. 
Aseara am pus batista bebelusului in functiune, am aspirat-o f.putin ca nu am vrut s-o stresam sau s-o speriem, in plus era si f obosita. Asa ca n-am scos mare lucru, ba cred ca i-am "rascolit" mucii de s-a inecat cu ei in somn
Desi cand s-a culcat respira f bine.
Offffffffff
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
papanash spune:
Luy, sinupret e f bun pt. ca dizolva secretiile si n-o sa se mai inece cu ele. incearca sa-i dai cate 15 picaturi de 3 ori pe zi, in orice, suc,ceai,apa,compot, incearca toate variantele ca-i foarte bun.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Carpatina, am vazut dulceata de trandafiras, e timpul ca tati de trandafiras sa-si cumpere pistol
si daca mai vad multe torturi pe-aici dau in diabet virtual, ca in poze sunt neincepute-netaiate si-mi imaginez cum le halesc eu pe toate .
filme Ghighi
papanash spune:
Roxali, sa-ti traiasca printesa Sonia, sa fie sanatoasa si norocoasa, sa aveti viata frumoasa. 
filme Ghighi
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Adimercedes, "responsabila" cu filmul diasporei nu e Sim.. e o alta Simona, nume de cod papanash ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatina, multumesc mult de clarificare
.Papanash, atunci mesajul meu catre SIm e de fapt catre tine
pe Ghighi cel mergaret si sper ca stait mai bine cu raceala..."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii