Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mami de trandafirash, ai o minunatie acolo, ascunsa bine ! Pazeste-o ca pe ochii din cap, ca multi vor fi cei care vor ravni inima ei !
Este o dulceatza

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Inca una si ma duc..

Tomasaaaaaaaaaaaaaaaaa.. credeam ca dupa ce Tudor va merge la gradi o sa ai mai mult timp (si) pentru noi... Hai, mai vino la o poveste..!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Luy, multumesc!

Multe pentru "ebada" cea ochioasa!

=====================

Mergi la inceput

Mariei nu-i mai curg asa multi muci, insa a inceput sa tuseasca
Azi noapte, pe la 1, ne-am speriat, ca s-a inecat ( cu muci banuiesc ) si nu-si mai revenea, a tusit asa vreo 2 minute si eu mai mult decat s-o tin in brate si s-o bat pe spate nu stiam ce sa-i fac, tati era si mai panicat decat mine... Voiam sa-i zic sa se imbrace si sa mergem de urgenta la Budimex dar tot treceau 5 minute pana ajungeam si ea se ineca... Groaznic... Si-a revenit intr-un final, dar nu am mai avut curaj sa o pun in patut, iar am pus-o in scoica si asa am luat-o cu mine in pat, eu m-am pus la picioarele ei si am motait... Pe la 2.30 se tot foia in scoica si am luat-o de acolo, am pus-o pe o perna sub care am mai pus niste rufe ca s-o inalt, a dormit saraca asa, destul de inclinata. Din fericire nu a mai tusit in somn si a fost destul de bine pana dimineata.

Insa ne-am speriat tare azi-noapte, ca nu stiam ce sa-i facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

motivul pentru care copiii bolnaviori ( virusati) nu se scot afara nu este ca sa nu imparta virusi la persoanele sanatoase.
Organismul lor este foarte sensibil si pot contacta usor alti virusi si asa se amplifica boala. eu l-am scos pe ghighi sambata si dupa aia mi-a facut iar febra si s-a umflat ochisorul.
acum e mai bine, tot mai are muci dar nu asa multi, iar ochiul e rosu dar nu mai e umflat, deci ii face bine tratamentul.
picaturile sinupret i le pun in lapte si cred ca nu-i schimba gustul, ca-l bea.siropul tot asa i-l dadeam din lingurita, fuge cand vede seringa.n-a mai facut febra, de ieri dimineata nu i-am mai dat sirop.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Acum doarme ( de-aia sunt eu pe net ), am pus-o tot asa, pe o perna inclinata. A mai tusit o data in somn si e cam infundata pe nas. Mai rau e ca de azi dimineata nu mai vrea sa stea sa-i pun picaturi in nas, ieri si alaltaieri nu am avut probleme cu asta.
Aseara am pus batista bebelusului in functiune, am aspirat-o f.putin ca nu am vrut s-o stresam sau s-o speriem, in plus era si f obosita. Asa ca n-am scos mare lucru, ba cred ca i-am "rascolit" mucii de s-a inecat cu ei in somn Desi cand s-a culcat respira f bine.
Offffffffff

Mergi la inceput

Luy, sinupret e f bun pt. ca dizolva secretiile si n-o sa se mai inece cu ele. incearca sa-i dai cate 15 picaturi de 3 ori pe zi, in orice, suc,ceai,apa,compot, incearca toate variantele ca-i foarte bun.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Carpatina, am vazut dulceata de trandafiras, e timpul ca tati de trandafiras sa-si cumpere pistol si daca mai vad multe torturi pe-aici dau in diabet virtual, ca in poze sunt neincepute-netaiate si-mi imaginez cum le halesc eu pe toate .

filme Ghighi

Mergi la inceput

Roxali, sa-ti traiasca printesa Sonia, sa fie sanatoasa si norocoasa, sa aveti viata frumoasa.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Adimercedes, "responsabila" cu filmul diasporei nu e Sim.. e o alta Simona, nume de cod papanash

=====================

Carpatina, multumesc mult de clarificare .

Papanash, atunci mesajul meu catre SIm e de fapt catre tine . pe Ghighi cel mergaret si sper ca stait mai bine cu raceala...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput