Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Bine ii scoti afara cand sunt bolnavi, dar nu cu branula sau varicela, Doamne iarta-ma!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Ma duc sa mananc, vad ca fata mea nu are nici un gand de trezire.
O zi buna va doresc!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78
Eu nu i-am dat pana acum lapte de vaca sau de capra sau alte derivate cu lapte, dar sigur o sa incerc cat de curand

Ca veni vorba de lapte,. sa va spun si eu ca suntem in plin proces de trecere la lapte de vaca, normal. Si asta nu pentru ca nu as fi vrut eu sa continuu cu NAN, dar au fost presiuni de la gradinita. Educatoarele stiau ca de la 1 an se poate trece la lapte normal. Inca de la 10 luni, de cand a inceput gradinita, ma bateau la cap ca unii copii beau lapte de vaca, dar eu am zis un nu categoric, asa ca pentru Tudor au trebuit sa ia NAN (la un moment dat le-am zis ca aduc eu de acasa daca e vreo problema, nu a fost cazul). Si cand se apropia ziua lui de nastere, imi tot ziceau ca eu sa le anunt cand incep sa-i dau lapte normal, ca sa inceapa si ele. Cand am avut programarea la vizita oblicatorie de 1 an, evident ca au aflat, ca am intarziat la gradinita dimineata si a trebuit sa le spun motivul. Asa ca dupa vizita, mi-am reamintit ca trebuie sa trecem pe lapte normal. Stiau foarte bine ce se recomanda aici la clinici si nu puteam sa le pacalesc. Si ma saturasem de intrebarile lor, asa ca am inceput sa trecem incet-incet la lapte de vaca. Nu am tinut neaparat, dar asta e. Tudor il bea cu placere, inca e 50%-50%, dar probabil cvam intr-o saptamana o sa fie pe lapte de vaca. Asta e, noi sa fim sanatosi, el e baiat mare acum!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greyeras
Alehiam mersi mult, azi aflam ce si cum.

Sa ne spui si noua...eu tin pumnii sa fie bine si abia astept sa primesc o veste buna! Sunt cu ochii pe forum!

Poze

Mergi la inceput

Greyeras, lasa ca trece si asta, bine ca nu a patit nimic fratele tau. Iesi tu si din pasa proasta, o sa vezi. Doar atitudinea ta sa fie una pozitiva!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

greyeras multa rabdare incet incet trec toate relele.
yaia si pe mine ma bat gandul sa trec la lapte de vaca dar de unde sa iau aici un lapte in care sa am incredere?!oricum pana in 1 an si jumatate ramanem pe NAN poate intre timp gasim si pe cineva in care sa avem incredere ca ne aduce lapte de buna calitate.anul trecut cand eram gravi am incercat sa luam de la cineva de pe lnag bucuresti lapte devaca si ne-am lasat pagubasi.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Asa ca dupa vizita, mi-am reamintit ca trebuie sa trecem pe lapte normal. Stiau foarte bine ce se recomanda aici la clinici si nu puteam sa le pacalesc.

La noi recomandarea e sa "stam" pe "formula" pana la 1 an jumate...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

La multi ani Sonia de mami Roxali !

Sa-ti fie viata un cantec!

=====================

Mergi la inceput

Adimercedes, "responsabila" cu filmul diasporei nu e Sim.. e o alta Simona, nume de cod papanash

=====================

Mergi la inceput

Lisa cea frumoasa si mergatoare... pana sa apara in cadru io credeam ca tu agiti palaria aia..

=====================

Mergi la inceput