Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)
Raspunsuri - Pagina 10
alehiam spune:
Pe mine m-a trezit fiu-miu la 5 jum... si de abia pe la 6 a readormit. Asa ca dau
azi... ca nu cred ca functionam doar cu capuccino ![]()
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
aeperju spune:
neata! mersi de cafea. AM nevoie. Si pe mine m-a trezit fi-miu la 6 ...ii iese o masea si tare mai este suparat. sa vedem cand maia doarme poate mai trag si eu un pui de somnic.
o zi buna!
emma
aandreea27 spune:
neata.multumim mad de cafea.si mie imi trebuie o cafea strong strong de tot.azi noapte a dormit andrei bine,nu am putut dormi eu.m-am tot uitat la filme,de abia pe la 5 am adormit.pela 7 m-am trezit sa stau la taclaua de dimineata cu husband,care nu poate sa-si bea cafeaua fara mine si melita mea.pe la 8 s-a trezit si bibu,acum e in plina verva prin casa.a pus mana pe aparatul foto imi e tare teama ptr el.
.ce mai fac bolnaviorii?![]()
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
betty78 spune:
Buna dimineata si de la noi.
Mario a fost matinal azi...mi-a dat trezirea la 5 si de atunci nu a mai vrut sa doarma.
Rox vad ca ti-a raspuns Aniast. Deci eu i-am dat de 3 ori/zi a cate 10 picaturi, tot cel rosu cu alb si zyrtec 10 picaturi/zi
Adimercedes buna intrebarea cu ouale...si eu ma tot tin sa intreb cum mananca bebicii oua, ca Mario nici nu vreea sa auda. Acum ma pregatesc de omleta si va spun rezultatele mai tarziu. Eu nu i-am dat pana acum lapte de vaca sau de capra sau alte derivate cu lapte, dar sigur o sa incerc cat de curand, de abia am reusit sa il fac sa pape formula.....si cateodata mai baga o portie de tzitzi...
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
gabitz78 spune:
neatza si de la noi.mama, dar iar ati avut tastarita!![]()
la multi ani sonia!sa cresti mare, sa fi sanatoasa si fericita!

eliza e ok, sper ca am scapat definitiv de virusi. nu vrem sa se mai intoarca niciodata!vise....
rox,sabina - ce mai fac puii?cum se mai simt?
din ciclul tara arde si baba se piaptana: eu sunt happy...am reusit sa mai slabesc...si inca mai am....dar macar vad rezultate si ma motivez.![]()
pupici dulci tuturor si o zi minunata.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, sa stii ca multe din siropurile astea sunt ciudate la gust. Nici Andrei nu prea vrea sa ia medicamentele, asta seara am incercat cu Stodal in loc de Eurespal si era sa il inec de tot (Prisi, am aplicat metoda ta si era sa ramai fara ginere). Duminica la noi in curtea comuna gaseai copii cu branula, tusitori si chiar un copil cu varicela, de nu stiam cum sa plec mai repede. |
Stiu ca sunt rele, Roxy, dar daca trebuie1?! Iar am gasit sange in nara dreapta, dupa care au iesit multi muci...saracutul, ce rau trebuie sa fie, daca ii da si sangele de atatia muci! De cand am inceput cu antibioticul, tuseste de zici ca se ineaca si mucii curg de parca antibioticul a dat drumul la un robinet. Macar de-ar trece odata! Sanatate multa bolnaviorilor tai, tare greu trebuie sa fie cu 2 bolnavi!
Cum adica cu branula? Si unul cu varicela! Imi pare rau, dar parintii sunt iresponsabili de-a dreptul, si eu m-as fi dus sa-i scutur putin, macar sa le bat obrazul!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Usor usor vreau sa-i scot si laptele din timpul zilei, sa raman doar pe 240 dimineata si 240 seara. |
Sa stii ca Tudor primeste cam 200-260 ml de lapte dimineata (6-7:30), inainte de somnul de pranz (adica pe la 11:30-12) si seara inainte de culcare (20-21). Asa ca nu cred ca trebuie sa te stresezi sa-i scoti laptele din timpul zilei, daca incepe sa manance mancare solida bine (si cazul nostru).
Sa o tina Vladi tot asa!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
greyeras spune:
Buna fetelor!
Fata mea inca doarme asa c am profitat si am citit si eu din urma. S=a trezit si ea pe la 5 cand s-a trezit tati, dar dupa ce a plecat el al 6 a adormit la loc.
Ieri am avut si noi probleme cu mancarica, la pranz a refuzat total sa manance. Referitor la oua, Adelina mananca omleta cu mare placere, eu ii fac omleta cu branzica in ea si pun putin unt in tigaie, iar ou fiert mananca doar galbenusul.
Am vazut pozele Ioanei, trandafirasul scump.
Alehiam mersi mult, azi aflam ce si cum.
Pupam bebeii bolnaviori.
Ma gandeam ca si noi am fost la party si Doamne ajuta nu avem nimic.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Din depresiile mele nu cred sa mai ies curand, acum colac peste pupaza fratele meu a avut un accident cu masina chiar cand iesea de pe strada unde locuieste a intrat un idiot in el. Chestia e ca l-au scos pe fratele meu vinovat pentru neacordare de prioritate, mai nasol e ca masina v-a sta pe dreapta, necesita oaresce reparatii. Bine ca nu a patit el nimic.
greyeras spune:
Ma gandeam la ce au scris Luy si Erina ca nu au mai iesit din casa de cand sunt fetele bolnavioare. Eu o scot pe Adelina afara chiar si atunci, doar sa nu aiba febra. Cica e bine sa iasa la aer chiar daca sunt raciti, mai ales ca e frumos acum, doar sa nu intre in contact cu alti copilasi. 
mamicile si multa rabdare va doresc.