Fulguleti de nov-dec 2006 (196)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ROXANICA,sa-ti traiasca sotul!!!
Noi papam numai bucatele si nu mai vrea sub nici o forma sa-i mai dau eu si nimeni altcineva,vrea sa pape singura,cu ciorba mai avem ceva probleme,adica face mizerie,dar e din ce in ce mai bine,ca varsa tot mai putin.Nu mai vrea deloc sa stea in scaunul ei de masa,ci doar la masa,papa frumos din farfurie,cu mana sau furculita,lingura.Azi de ex dimineata a papat paine cu unt si miere,o felie fara coaja,si a baut shake cu lapte ,banana si cereale,apoi la pranz a papat ciorba de perisoare si un suc proaspat de fructe,pe urma ,macaroane cu mai multe feluri de barnza,iar niste paine cu unt si miere,apoi lapte cu cereale.A mai rontait niste biscuiti cu cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

bambo, daca nu le accepta poate i-ai pus prea mult, pune o doza mai mica de saruri..daca ii este cu adevarat sete bea orice, octavian asa facea, m-ar fi baut si pe mine cand vomita...deci mi se pare ca nu ii este fetei char asa de sete ;)..de papa rapid poti sa-i dai o felie de paine prajita cu branzica sau goala, banana cu orez sau orez cu morcov,depinde ce-i place, sau "ceva" cu orez, numa nu pere sau prune :)...cate o lingura doua trei la fiecare ora sau doua...poti sa fierbi un pic de pui sa il amesteci cu orez, sarezi normal si-i dai, ca de sare are nevoie acum..vezi tu! multa sanatate

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui desiree

bambo, daca nu le accepta poate i-ai pus prea mult, pune o doza mai mica de saruri..daca ii este cu adevarat sete bea orice, octavian asa facea, m-ar fi baut si pe mine cand vomita...deci mi se pare ca nu ii este fetei char asa de sete ;)..de papa rapid poti sa-i dai o felie de paine prajita cu branzica sau goala, banana cu orez sau orez cu morcov,depinde ce-i place, sau "ceva" cu orez, numa nu pere sau prune :)...cate o lingura doua trei la fiecare ora sau doua...poti sa fierbi un pic de pui sa il amesteci cu orez, sarezi normal si-i dai, ca de sare are nevoie acum..vezi tu! multa sanatate

mersi,i-am amestecat sarurile cu ceai de menta poate asa il vrea,astet sa se trezeasca,la 2-3 ore sa pape? azi nu a papat decat 2 biscuiti ,un sfert de banana si o felie de paine prajita,Octavian

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Dandusa, mie mi-a spus doctorul sa ung burta cu Vitamina A si nu a plesnit de loc. Nici nu zici ca a fost intinsa. Numai ca pe piept si pe coapse nu m-a dus capul sa ma dau si pe acolo am ramas cu ceva dungute....

pun pariu ca Stefania nu avea 4600g la 39 de saptamani fix,fix,fixasa ca pot sa ma dau eu cu crema cremelor ca la cata bufla am in burtoi,nu au cum sa nu apara vergeturile...si culmea...inca nu da semne ca vrea sa iasa
Crinuta a avut 3800g si n-am avut pic de vergetura...,acum...alta gascan in alt traistan

Mamica stralucitoare
39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am fost azi la dr...,controlat pe toate partile...
col lung si deschis...,placenta ok,lichid ok,copil de 4600 g
il lasam sa-si aleaga singur data de nastere...,daca se incapataneaza pe 2 Nov facem cezariana...
bine...si pana atunci,tot cezariana scrie pe mine,clarrrr
cu d-zeu inainte...

voi ce stiti de marja de eroare pe care-o da ecograful,+/-?
daca aveti exemple,spuneti-mi si mie...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Bambo - super acvariul ... si masinuta e cool, dar Anto e o scumpa - o adevarata domnisoara .
Flore - nastere usoara si bb sanatos si mancacios.
Roxanica - La Multi Ani! sotiorului tau si petrecere frumoasa.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Dandusa - pupam Crinuta mica si creata si burticuta() de Raducu . La Sara cat mi-a zis la ultimul echo atat a si avut, dar la Anto mi-a zis 2,700 si a avut 3,350 dar era un echo vechi. Prietenei mele i-a zis ca are 3900 si la nastere a avut 3,300 ... deci . Eu zic ca Raducu are sigur 4 kg ... asa ca vai de ta.
Nastere usoara!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

am fost azi la dr...,controlat pe toate partile...
col lung si deschis...,placenta ok,lichid ok,copil de 4600 g
il lasam sa-si aleaga singur data de nastere...,daca se incapataneaza pe 2 Nov facem cezariana...
bine...si pana atunci,tot cezariana scrie pe mine,clarrrr
cu d-zeu inainte...

voi ce stiti de marja de eroare pe care-o da ecograful,+/-?
daca aveti exemple,spuneti-mi si mie...

Mamica stralucitoare

4600 ??????????? Doamne, mi-e mila rau de tine asa mica cum esti tu si el un buflei rotofei...cred ca e cumplit de greu....la octavian cu 3 zile inainte de ceza mi-a zis ca are 4500 si atat a avut..dr mi-a zis atunci ca eco da o marja de eroare =/- 250 gr, la greutatea lui..deci raducu poa sa se apropie de 5, ha ce zici de asta? abia astept sa vad ce golan rotofei ai tu in burta acolo.....Doamne ajuta! la greutatea asta nici nu ma-as mai gandi 9(eu, fricoasa) sa nasc natural..m-ar rupe, zau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dandusa, un ecograf performant nu are marja de eroare mai mare de +/- 200 g , asa ca oricum ai intoarce-o, raducu tau e tot mare ... hai ca mai ai putin, ce mai conteaza niste vergeturi? io una n-am facut vergeturi in sarcina (desi eram pe cale sa explodez) pt ca m-am dat constiincioasa cu creme de la mustela si a fost ok... da' dupa, sa te tii.... cine draq mai stia sa se dea cu creme cand dormeam pe apucate? si atunci am facut pe sani de la umflat/desumflat si pe coapse de la slabit rapid.

desiree, asa si io cu ficatul ... am avut si eu pasarica asta, nici n-am incercat decat de vreo 4 ori pana acum, si nu inainte de 1 an jumate, deci nu i-am dat cand era mica deloc... si acum am tot incercat ca am avut pui (si implicit ficat) crescut bio si nu umflat cu hormoni... si am zis ca-i mai diversific cumva meniul... da' ioc :).. cu masa de pranz treaba sta asa: mic dejun dim la 9 la gradi , la 10 fructe si la ora 12 au masa de pranz unde oana mananca in cel mai bun caz doar supa ... ajungem acasa, doarme 2-3 ore si de abia atunci ii dau masa de pranz (adik pireu + carne).. deci e odihnita, vesela, vioaie si de multe ori chiar flamanda. asa ca nu stiu de ce. dar asta e, om creste noi mari :))... eu tot sper ca o sa se dea pe brazda si o sa manance felul 2 la gradinita, mai ales ca de luna viitoare ramane la program intreg. dc nu, e cam nasoala treaba :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

dandusa mie mi s-a spus ca o sa am fecior cu peste 4 kg..mi s-a spus sa ma astept la 4, 200...s-a nascut dani cu 3.650...

desire mananca Octa cu scobitoarea? ai zis ca-i frigi ceva in ulei de masline...n-are rost, adica si uleiul de masline de la o anumita temperatura devine si el nociv, eci tot acolo esti, plus ca gustul e naspa, si uleiul scump...la carne da, pune de masline dar f putin, dar la cartofi si alte cele ce au nevoie de mult ulei...nu merita.

cum fac eu ficatelul: tai o ceapa proaspata bucati mai mari, o asez deasupra unor 2 linguri de ulei de masline, si peste asez ficatelul. sarez si pun capacul. Dupa vreo 5-10 minute, depinde de foc, adaug foi de dafin, ardei verde si cognac...f putin...mai dau un clocot si gata...mananca Dani de rupe...si cand era bebe mic ii amestecam blenduit din supa cu pure de cartof si nu vroia sa-l vada nici in poza...

Bambo, da-i ce pofteste, fara s-o stresezi, singura restrictie ar fi laptele, smantanurile si dulciurile...daca vrea lapte ii cumperi d'ala fara lactoza si gata
saruri noi trebuia sa bem cam 1 l pe zi, dar daca a baut 500ml tot ok a fost, noi am cumparat gata dizolvate cu diferite gusturi speciale pt copii. daca nu accepta, incearca sa-i storci si putina lamaie proaspata in combinatia aia cu menta...
Noi am cinat azi pangasius..la teflon, am profitat ca mananca ca un lup si i-am dat doar peste, fara alte musamalizari...a papat foarte bine. am presarat putin usturoi praf pe el, si-am mancat unul mare eu cu el.intrebarea mea este: cum sunt pestii proaspat in magazine daca-s adusi din alte tari? adica scrie pe el, produs proaspat, necongelat, refrigerated...adica adus pe gheata, sau la temperatura foarte mica, dar nu a fost congelat...e de bine, e de rau?
sa nu mentionez ca proaspat e cam la dublu pret ca cel congelat...

Dupa vaccinul antigripal l-a lasat Paco la cresa...toate bune si frumoase...la 2 au venit sa ia masa cu mine la restaurantul din colt..a adormit cu painea-n gura...asta e singurul efect secundar deocamdata de la vaccin...a fost moale, somnoros, dar fara febra...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput