Fulguleti de nov-dec 2006 (196)
Raspunsuri - Pagina 7
Donia spune:
Trebuie neaparat sa va dau un link cu un cantec pentru copii, "o-ho-ho", cum spune Cristi, ii place de nu mai poate, dar e amuzant si pentru mamici. Noi ne uitam impreuna si imi vine sa rad de fiecare data.
http://www.youtube.com/watch?v=exads7KV-Y0&feature=user
Si de acelasi autor, inca o chestie tare draguta, cu animale:
http://www.youtube.com/watch?v=yihq8BIhL9c&feature=channel
Pe fuga, scuze pentru poze... aveam de ales sa pun vreo doua sau vreo doua sute... asa ca mi-am zis sa va las mai usor de data asta
Io exersez de zor autocontrolul, laudati-ma, nu ma certati ![]()
Mey, kikineata, ruxandra, a_deju? Toata lumea bine?
Ei, avem ora de vizionare youtube, nu mai pot scrie, dar revin 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Psssst, sunt pe fuga, in mare liniste mai fur cateva minute cu voi...
asiza? doo vorbe?
roxanica, la multi ani pentru sot si multa santate si fericire!
Spune-i ca si pe mine ma deprima cei 30 de ani ai lui, dar din alte motive ![]()
Bambo, super caprita cu cizmele, super desenul de pe perete!
... asa de cunoscut imi pare, seamana cu unul din cele 5-6 ale lui Cristi ![]()
Asa, las-o in pace cu mancarea, baga lichide cat de multe. Sanatate!
dandusa, albumul ala din vacanta de vara l-am pus pe public special pentru tine, stiam eu c-o sa-l vezi ![]()
Iar fug...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am prins si eu cateva minute si mai citesc pe ici pe colo.
Dandusa, Dia, imi pare rau de ce au patit domnisoarele. Banuiesc ca acum sunt bine. Multa sanatate Crinutei si Oanei.
Teutz, multa sanatate Alexiei.
Dbunny, multa sanatate lui Dani. Eu stiu ca la meningita nu poti pune capul in piept si nu suporti lumina. Sper sa nu fie cazul.
Dandusa, mie mi-a spus doctorul sa ung burta cu Vitamina A si nu a plesnit de loc. Nici nu zici ca a fost intinsa. Numai ca pe piept si pe coapse nu m-a dus capul sa ma dau si pe acolo am ramas cu ceva dungute....
danita, multa sanatate la amandoi.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Teutz spune:
Multa sanatate fulguletilor bolnaviori!
Acs, Danutz, cat suntem la serviciu va sta mama mea cu Alexia. E tanara pensionara si de-bia asteapta sa alerge dupa nepoata. 
Donia, sunt deliciosi micii gradinari!
Foarte haioase cantecelele!
Laura 
Ramsan, bine ai revenit! Rares e ditamai baiatul si dulce foc!
Adina 

Dbunny, desi muceste si tuseste la greu, Alexia e vioaie… Alearga toata ziua, retine tot mai multe cuvinte si le repeta… pe unele le poceste atat de caraghios… S-a smecherit si acum pentru orice boacana face ea da vina pe ta-su.
Dianarus, am reinceput din septembrie sa-i dau Alexiei vigantol, 2 picaturi. Mi-a spus pediatra sa-i dau in toate lunile care contin litera R, adica din septembrie pana in aprilie, inclusiv. 
Bambo, sa stapaniti sanatosi acvariul si masinuta! Admirat frumoasa domnisoara.
Acs, ultima carte pe care i-am cumparat-o Alexiei este “Viata la ferma” de Tony Wolf. Alexia e super incantata pentru ca sunt foarte frumoase imaginile si sunt, de fapt, 12 carti mai mici (Iazul, Poiata, Grajdul cailor, Custile iepurilor, Shura, Livada, Ogorul, Grajdul vacilor, Prisaca, Masinile agricole, Gradina de legume si Gospodaria de la tara). 
Roxanica, la multi ani sotului tau!
(si Cezar a fost foarte deprimat cand a implinit 30 de ani
) Eu stau cam prost la capitolul incurajare ca trebuie sa ma intorc la serviciu… Am zile in care ma apuca jalea, dar asta e… trebuia sa ma intorc odata si odata… Ma consolez cu gandul ca macar ramane pe maini bune, ca se intelege excelent cu mama mea. E dragoste mare intre ele. 
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
iulia-stefy spune:
Flore, nastere usoara! Atunci cand va fi sa fie si o vrea sa vina in lume....
vacanta la mare
Poze din Copou
iulia-stefy spune:
dianarus, ce mai fac muschetarii? Eu ii mai dau Vitamina D3 de la Biofarm, cate 2-3 picaturi pe zi pana la primavara. Asta ne-a recomandat medicul la ultimul control.
Bambo, multa sanatate Antoniei. Sa dea DD sa fie bine. Nu uita de saruri de rehidratare.
vacanta la mare
Poze din Copou
iulia-stefy spune:
Bambo, Stefy mananca mancarea bucatele. Daca ii dau pulpita in mana rontaie la ea. De o saptamana manaca singura.... si ciorba. O mare parte din zeama e in barbita.... dar isi da toata silinta. Si o las, ca altfel.... nu are cum sa invete.
Dia, si Stefy a avut o perioada cand la pranz nu manca bucati si am tras concluzia ca nu putea mesteca de somn si am mutat masa mai devreme si s-a rezolvat problema. Si eu ii dau mancarea blenduita cand are gatul iritat. Atunci isi face greata, ca o gadila pe gat bucatile si decat sa vomite prefer sa ii dau mancarea pasata.
Laura, si Stefy vrea morcovul intreg. Eu la ficat am renuntat dupa mai multe discutii pe tema asta, ficatul fiind organul care filtreaza toate toxinele din organism. Am si eu piticii mei, sustinuti si de unii pediatri si atunci am renuntat.
Roxanica, la multi ani sotului! Petrecere frumoasa!
Multumesc pentru reteta de pizza. O sa o incercam si noi.
Stefy spune din ce in ce mai multe, le leaga.... cum stie ea....
Zilele trecute voia ceva dulce si se ruga de tati sa-i aduca. Dupa ce el a iesit din camera ca sa-i aduca ea zice: "Te-fy pup ta-ta du-ce cus" adica Stefy i-a dat pup lui tati si el aduce dulce acus....
In week-end am fost cu ea la Gradina zoologica la Barlad, ca am fost la bunica de la Barlad si a fost foarte foarte incantata. La maimute se catara pe gardut.... ca se strambau si se stramba si ea la ele si ele o imitau....Filmuletele nu au iesit ca am ajuns tarziu la gradina. Am fost si la sora mea si s-a jucat cu nepoata mea care e cu 7 ani mai mare decat ea. Doamne cate nazbatii auputut face.... ca a ramas sora-mea plangand cand am plecat, de frumos ce s-au jucat.
vacanta la mare
Poze din Copou
aka spune:
salutare. va citesc, mai greu cu scrisul.
cri mananca orice, neblenduit de foarte mult timp. la ciorba chiar imi cere baba (boaba de mazare).acum folosim robotul pentru suc, ma ia de mana si ma duce in bucatarie si imi zice brrr, sa ii dau drumul sa facem suc. la pranz un singur fel, ciorbita cu paine, ca alfel o da pe toata pe jos, sau orice fel de tocanita, mancarica la cuptor, cu orice fel de carne. dimineata ii da iaurt, paine cu almette, cascaval, uneori cremvusti,danonino. iar cand venim de la servici mananca alt fel de mancare fata de ce a mancat la pranz, uneori cand se culca mai vrea iaurt. fructe a inceput sa manance, mai da si la papusi, mai la ea in gura...
Roxanica la multi ani sotului. ce ma bucur ca esti multumita de cum mananca puiul tau.
zilele trecute mi-am adus aminte de Anateo. daca ne mai citesti scrie 2 randuri.
Lacramioara cum mai e la cresa?
multa sanatate bolnaviorilor.
Flore nastere usoara. ma bucur ca ai lasat printesa ma hotarasca singura. o poti ajuta cu niste ulei de ricin, la mine a avut efect.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
desiree spune:
dia, cateodata, dimineata,pe langa castronu cu cereale ii mai dau si bucatele de branza si cacaval cu scobitoarea, branza moale, cascavalul tare...cerealele si branza se topesc in gura, cascavalul e scuipat urgent pe jos, desi stiu ca ii place..concluzia: ii e lene sa mestece bucati cand nu ii este foarte foame...dar sa il vezi cum musca bucatzoaie din cascavalul ala sau coaja de paine sau carnea cand il apuca efectiv foamea...cu copanelu nu zi de 2 ori ca nu va manca ca la noi tot asa nici nu visam si i s-a nazarit intr-o zi l-a insfacat si a plecat cu el..acu il cauta si prin ciorba, din care mai nou mananca doar legumele si carnea, ferice mie, caci obisnuia sa pape doar zeama, acu nu o mai suporta, el vrea ce e consistent de acolo :)
la oana cred ca e vorba de rutina..si seara e posibil sa-i fie foame mai mult ca la amiaza..poate daca i s-ar decala putin pranzul sa ii fie mai fomica, da nu e posibil ca ea papa la gradi, nu? atunci mic dejunul mai frugal, zic si eu sa ma bag in seama, caci tot cred ca e vorba de rutina..si la octa am observat dimineata asteapta micul dejun frumos pe scaun, ca stie ca vine ceva ce-i place, la pranz nici nu se uita din prima la masa pregatita cu atata atentie, ca stie ca e cu cantec, poa sa-i placa sau nu..sunt foarte reticenti la alimente si consistente noi, cred ca perseverenta in sensul asta e cuvantul magic..eu perseverez sa-l obisnuiesc cu legume si nu mascate in pireuri sau mixate cu mai stiu eu ce, ci efectiv legume bucati caci mie nu imi papa legume sub nici o forma preparata,decat in ciorba, azi a papat conopida pane fix doua guri in timp ce eu salivam langa ea asa buna a iesit si dulce..dar ii servesc zilnic legume intr-un fel sau altul (altfel decat in ciorba)chiar daca ajung sa le mananc eu..ideea e sa le vada zilnic pe masa ca l-o pali curiozittatea intr-o zi,ca si cu copanelu, sper :)
iulia stefy, deacord cu ficatul plin de toxine, am si eu acelasi pitic cu ficatul, nu i-am dat, desi noi mancam, a gustat odata de la noi si nu i-a placut, m-am bucurat, are de unde sa isi ia fierul atat de laudat in ficat, nu e necesar sa pape ficat..de fapt nu e necesara nici carnea zilnic la copii, de 2 ori pe saptamana daca papa carne e suficient pt ei, asta mai nou am aflat-o (citit-o) recent si eu si sunt relaxata ca nu tre sa sper sa pape copanelul zilnic,nici nu o face zilnic, deci el stie cand sa pape si cand sa nu pape copanelu desi eu am zilnic cate unul pregatit :)
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
bamboletta spune:
i-am luat saruri de hidratare de la Humana,nu prea stiu cum sa i le dau,cat pe zi
nici farmacista nu stia prea bine
,am incercat sa-i dau a luat o gura si a aruncat paharul jos
,a zis ca "nu pace"
,am sa incerc sa-i dau cu seringa de la panadol poate asa vrea,sunt in pana de idei nu stiu ce sa-i fac de papa
Donia-frumoase cantecelele maine i le pun si antoniei
Roxanica-
sotului
n buna 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)