Fulguleti de nov-dec 2006 (196)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ema, bun venit!

Flore, felicitari . Sa va traiasca fetitele! Refacere rapida mami.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

despre flore: s-ar parea ca vineri cand dr i-a spus ca are 40 sapt fix s-a cam inselat . azi i-a spus neonatoloaga ca bb avea 37 sapt, sau maxim 38 saptamani (flore nu avea cum sa stie ca ea nu avea ciclu cand a ramas insarcinata, ca inca alapta, asa ca... ), deci mai putea sa stea ceva la caldurica si sa iasa cand vroia ea ... noroc ca a fost mare (3550 g) si totul a fost ok. astept maine s-o mute in salon si trag o fuga s-o vad pe flore si pe emma. poate reusesc sa-i fac vreo 2 poze emmei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani BEBINUTA!

Flore, felicitari!!! Sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si frumoasa ca sora-sa! Tie refacere grabnica si mult laptic!

Ruxandra, superbe pozele!!! Mama, ce mi-au placut! Si tu povestesti atat de frumos… Super vacanta ati avut! Sa va fie de bine! Multa sanatate lui Matei!
Leyla, m-a topit Kaan! E atat de scump si ii sta atat de bine tuns asa! Sa va fie de bine si voua vacanta!
Anateo, imi pare rau ca Seba e bolnavior! Sanatate multa, multa!
Roxanica, spor la invatat si bafta la examen! Alexia a stat de mai multe ori cu mama mea cate 5-6 ore si n-a avut nici o problema cu mancarea sau cu somnul. Azi am plecat in vizita la o prietena, dupa aceea m-am dus pe la cumparaturi… am lipsit vreo 5 ore, timp in care mama a scos-o pe Alexia in parc, i-a dat sa manance la pranz, i-a dat medicamentele, s-au jucat, a culcat-o dupa amiaza. Cam ce fac si eu cu pitica atunci cand sunt acasa. S-a descurcat excelent. Cand am venit eu acasa ele dormeau. De cand era micuta, micuta pe Alexia nu a deranjat-o sa ramana acasa cu Cezar sau cu mama, sau cu sora mea, sau cu cumnata-mea... Acum o luna trebuia sa-mi fac niste analize si mama nu putea sa vina sa stea cu Alexia, asa ca am rugat-o pe fina mea sa vina sa stea vreo 3 ore cu ea. Desi o vede pe fina-mea destul de rar, Alexia n-a avut nici un stres. Ea dormea cand am plecat eu de dimineata, asa ca fina-mea a intampinat-o cand s-a trezit. Nici n-a intrebat de mine… A mancat micul dejun, s-au jucat… a trecut timpul imediat. Mi-a spus mama ca mai intreaba pitica din cand in cand de mine sau de tati, dar ii explica frumos ca suntem la doctor sau la serviciu sau la cumparaturi sau pe unde ne-am dus si gata, n-o mai intereseaza subiectul. Se va obisnui si David incet incet. Va tin pumnii sa fie bine!
Bambo, sanatate multa Antoniei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

bine ai venit Emma, felicitari draga Flore, sa fiti sanatoase amandoua

la multi ani Bebinuta, multa fericire si tot ce-ti doresti

Anateo multa sanatate lui Seba, iar tie multa putere. in cateva zile o sa-i treaca burtica, e bine ca vrea lichide, poate reusesti sa-i pui putine saruri de rehidratare.
Dandusa poate se hotaraste Raducu sa vina sambata. sau il ajuti tu, cu aceeasi metoda de data trecuta .
Ruxandra multa sanatate lui M. of, ce de mai trag mititeii cu burticile. si cand ma gandesc ca de luni tre sa o duc la gradi iar, ma apuca frica. super calatoria voastra, superbe pozele...
Diana te pupacim si hai sus din butoi. important e ca sunt muschetarii sanatosi .

noi am fost la teatru de papusi duminica, pentru prima data. ia placut mult, a rezistat 45 minute, cu 10 minute inainte de sfarsitul piesei i s-a facut foame si am iesit. am vazut pacala, spectacolul era pentru copii mai mari, ea cred ca era printre cei mai mici din sala. participa si ea cum putea, cand nu era vacuta pe scena ma tot intreba unde e muu, apoi a inceput cu ursul. am intrebat-o dupa vreo 2 zile si mi-a spus ca l-a vazut pe papa (popa), pe muu (vaca) si mor-mor (ursul). mai repetam, data viitoare iau bilete din timp, ca acum nu am gasit cu loc si am stat pe scara.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ce de vesti bune, cata buna dispozitie, you made my day!!!!!...Flore si Nicu, felicitari!!! Bine ai venit pe lume, Emma, sa cresti mare si sa fii sanatoasa, s-o iubesti tare tare pe minunata printesuca!

...si Ruxandra...woow, bine ai revenit!!! Am vazut toate toate cele peste 500 de poze...absolut minunat!!! Sa va fie de bine!!! Asa pofta de duca mi-ai facut ca m-as toooot duce si iar duce.... Sanatate multa lui G!

Bebinuta, LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti!...hai, capul sus, privirea-nainte, zambetul pe buze si-or veni ele si vremuri mai bune!

Dandusicooo, mai ai putin, putin, putin...ia pregateste tu baia aia fierbinte, lumanari, o tinuta sexy, asa cam pe sambata si-apoi vezi tu c-o sa patesti fix ca data trecuta la 4 fix fix fix

Adina, super rapid ati scapat de suzeta...eu, ca si Dia, n-am curajul inca sa i-o iau...Denis o ia doar la somnic, peste zi l-am dezvatat/s-a dezvatat complet de ea, asa ca o mai lasam putin...poate, Doamne ajuta, ii trece vreun gand si-o lasa singur

Ramsan, ma bucur ca mai scrii! Am vazut si pozele cu frumosul tau cu ochii verzi!

Leyla, chiar ma intrebam si eu cum de-a stat Kaan la pictat fata...ca tare mi-ar placea si la Denis asa ceva, dar tare ma-ndoiesc ca va sta...

Apropo de teatru de papusi...au avut teatru de papusi la gradi acum o sapt si ceva...el, fiind cel mai mic din gradinita, m-am gandit ca poate va avea un impact nefast lucrul asta. Chiar vorbeam si cu educatoarele care-mi spuneau ca vor fi cu ochii pe el si in cazul in care se sperie, il vor duce in alta grupa sa se joace (au mai avut copii asa mici care s-au speriat rau)....da' de unde...piticul meu a stat pe scaunel pe toata durata spectacolului, l-a savurat, batea din palme si striga cat il tine gura "mai, mai" ...am crezut ca lesin de drag si emotie cand mi-au povestit educatoarele...

Mai aveam de zis, dar m-a lovit somnul...mai trec si maine pe la voi

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

iu huuu!! felicitari flore!!! bun venit pe lume bebe emma!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani superbei domnisoare ALESSIA MARIA, care implineste doi anisori! Sa fie sanatoasa, norocoasa si sa aiba o viata frumoasa plina de bucurii si de prieteni adevarati!
Adina, felicitari pentru doi ani de mamicie! Sa-ti dea DD putere, intelepciune si rabdare sa o cresti frumos pe mica printesa!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Ale!

Sa cresti mare si sanatoasa, frumoaso. Mami Adina felicitari. Good job done.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ALE!!!!

Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte doar de lucruri minunate in viata!!!

Adina, te pup cu drag

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare: Voi de la 2 ani tot lapte de 3.5% le dati sau treceti pe lapte slab, de 1.8%?...ca parca auzisem eu un zvon cum ca asa ar trebui, da' nu-s sigura.

Slideshow

Mergi la inceput