Fulguleti de nov-dec 2006 (196)
Raspunsuri - Pagina 20
acs spune:

Felicitari Flore! Emma, bun venit!

Alessia

Sa fii sanatoasa si fericita! Felicitari Adina!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Yagmur spune:
FELICITARI mami Flore! Abia astept sa vad poze
LA MULTI ANI sarbatoritelor Alessia si Bebinuta...
Eu sint tare ocupata la job, Luca face kk dupa fiecare masa insa nu diaree.... febra din cand in cand... eu cred ca o fi vreun rotavirus ceva, cel mai rau este insa fundul care e zob... am dat cutaden, aloe first, si degeaba... mai aveti sugestii?????
Iarasi urla cineva dupa mine 

; imi vine sa imi dau demisia si sa plec in lume...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
saryta spune:
Alessia
- La multi ani! sa cresti mare si frumoasa si sa se bucure mami si tati de tine ... Adina sa-ti traiasca fetita.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.
ramsan spune:

Bun avenit pe lume Emma!! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare! Flore mami felicitari pentru cea de-a doua super realizare din viata ta, iti doresc refacere rapida si mult mult laptic pentru bebelina! Abia astept sa vad poze cu voi si sa ne povestesti cum a reactionat Alessia cand si-a vazut surioara micuta! 
Dandusica ne pregatim de galerie? Poate vine tot la fix fix 40 Raducu cel voinic
Abia cand va aud pe voi burticoasele in prag de nastere, imi aduc si eu aminte ca prin vis cum asteptam si eu un semn de la bb... ce vremuri!
Yagmur incearca si Bepanthene si crema de galbenele - cel putin la Rares cele doua dau rezultate rapide si sigure.
Mai fetelor, ce dor mi-ati facut de duca... si eu parca m-as tot duce o tura la munte, o tura la shopping in Austria (le notez acolo insa, pe lista de dorinte de la anul). Taaare as mai vrea si eu o vacanta, ca anul asta a fost un concediu ratat din cauza de mononucleoza la copil facuta in faza acuta fix fix cand eram noi la mare
... ghinion curat...
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
ramsan spune:

LA MULTI ANISORI ALESSIA
Adina sa-ti fie sanatosa Alessia si sa iti ofere numai bucurii! 

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
roxanica2006 spune:
La multi ani, Ale!!!! sa fii fericita si sanatoasa, fetitza frumoasa!!! 

Bine ai venit pe lume, EMMA!!!! felicitari, Flore!!
Sper ca totul e bine cu micutza ta, dar totusi ce aiurea sa a[precieze sarcina de 40 saptamani si sa provoace nasterea cand bebe mai putea sta in burtica. In fine, noroc ca totul e bine! 
dandusa, chiar asa, ar fi perfect sa vina raducu pe lume chiar de ziua Crinutei, nu? Daca tot e cezariana nu poti forta putintel norocul?? sau preferi sa-si aleaga singur ziua micutul? Oricum si asa e perfect, ii vor desparti cel mult cateva zile, asa ca vor avea petrecere comuna, chef monstru, ce fain!
Yagmur, imi pare rau de
-ul lui Luchita, chiar nu exista alte creme fata de cele pe care deja le folosesti, spalat bine cu apa si sapun dupa fiecare kaki, lasat cu fundul gol si rabdare. Iar tie spor la treaba!
Editez sa-i raspund si Asizei. Io cred ca i-as da tot 3,5%, ala mai slab e apa chioara, si stiu ca pediatra recomanda iaurtul cu grasime mai mare, unt, etc, dar nu stiu pana cand e valabila recomandarea asta, numai la inceputurile diversificarii ori toata copilaria??
Oricum noi bem inca lapte praf, intrebare: pana la ce varsta veti da lapte praf micutilor??
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Laura13 spune:
wowww!!!! party mare mare azi pe forum!!!
bine ai venit Emma!
sa ai o viata lunga, sanatoasa, plina de fericire si bucurii!!! flore, nicu, felicitari pentru cele doua reusite, cele mai importante in viata! sa va bucurati de ele in fiecare secunda!

ale 

ce repede au trecut cei doi anisori! da' mai ai multi, multi, asa ca nu fii trista!
sa fii sanatoasa, bucuroasa si fericita, toata toata viata! sa primesti cadouri superbe si sa fii veselia intruchipata. adina, sa va traiasca madretea, sa va bucurati de ea si sa va aduca numai fericire, impliniri si bucurii!
asiza nu stiu ce sa iti spun de lapte ... habar n-am. sorry.
ramsan eu sunt de principiu ca orice copil trebuie sa stea la el acasa, in mediul pe care il cunoaste, sa stie ca doarme in patul lui si mananca la masa lui. nepoata mea (din partea surorii lui florin) sta la bunici (in acelasi oras), din una in alta au inceput sa o lase si peste noapte la bunici, acum la 3 ani copilul nu stie sa spuna unde e acasa.
mai ales ca voi aveti casa, curtea ... si efortul pentru copil e mai mic cand vin altii la el, decat cand este el plimbat. eu asa zic ...
roxanica, iubita ... NU ITI ABANDONEZI COPILUL!!!!! stiu, feels like it, da nu-i asa. zau. nu te duci la munca pt tine, te duci pentru el, ca sa poti sa ii oferi tot ce ii trebuie. il lasi cu mami tau, care stii ca va ajea grija de el ca de ochii din cap. stii ca il iubeste si el va simti asta! va plange, cel putin la inceput. este o ruptura brusca, el e mare si deja stie mai multe lucruri. dar se va obisnui, va invata ca mereu, dar mereu, te vei intoarce la el acasa. dani, cand ajung acasa, ma ia in brate si imi spune: "ai venit!". probabil ca la un nivel sau altul ii este frica de faptul ca plec si nu ma mai intorc. dar fiecare zi in care ma intorc ii mai atenueaza din aceasta frica. mami mai pleca (la serviciu, intr-un concediu ... poate candva, la cosmetica, in oras) fara el. important e sa stie ca mereu te vei intoarce la el, ca despartirea e de scurta durata. in plus ... asa e viata. nu poate sta lipit de mami mereu ... e ceva firesc. dar, really, chiar nu se pune problema de abandon.

dani e mai bine, nu a mai facut febra, e pe drumul cel bun. cred ca in we plecam la bunici
.
va pupic!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
aka spune:
Ale 
Un cer albastru fara nori
In calea ta sa fie
Sa ai in viata numai flori
Noroc si bucurie.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

felicitari Flore
Radu(11.06.2008)+