Fulguleti de nov-dec 2006 (196)
Raspunsuri - Pagina 18
dandusa spune:
Felicitariiiiiiiii Floreeeeeeeeee
[1bis]sa va traiasca Emma sa creasca mare sanatoasa
Dia,
acum sant bine,doar ce am venit de la control...![]()
ma pregatesc pentru duminica,abia astept sa-l cunosc pe Raducu
dopul se duce putin cate putin,colul este deschis si el tot nu vrea sa iasa![]()
Mamica stralucitoare
39 +
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
danutz spune:
Bun venit pe lume printesei mici de Flore!
Felicitari mamico pentru minunea mica, sa fie sanatoasa si papacioasa!
Bebinuta
Sa fii sanatoasa, fericita si numai de bine sa dai! M-am tinut toata ziua sa te sun, dar m-am luat cu o treaba...
Si Doamne de cand astept momentul...sa danseze fetele pt Dandusa

...hai ca mai e asa de putin!!!
Si nu in ultimul rand
Sandokanilor!!!
...acu' daca ma lasa Maria-sa , tare vreau sa mai cetesc din urma...
.
Noi ne intoarseram de la munte ieri seara, morti de oboseala, eu epuizata psihic dupa 2 zile de sedinta, Rares in verva dupa 4 zile de alergat in aer liber. Macar pt asta si pentru niste peisaje superbe si tot s-a meritat deplasarea...Poate poate reusesc sa descarc si niste poze...da' nu promit!!!
...
bebinuta spune:
Multumesc dragelor, multumesc mult de tot.
Chiar daca ziua de azi a fost una dintre cele mai triste zile de nastere din viata mea( am avut asa o stare proasta) toata lumea din jurul meu a facut tot posibilul sa ma simt bine. Colegele mele mi-au cantat si dansat ca sa ma inveseleasca, sotul de dimineata mi-a facut surpriza un cadou frumos si un buchet de flori(nu l-am iertat insa pentru supararea pricinuita), Ada mi-a spus la multi ani( a fost o scumpa) Oana de Dia mi-a spus la multi ani(si ea o draguta), prietenii m-au asteptat acasa cu tort si lumanari, voi mi-ati urat la multi ani, Flore a nascut, ce mai... numai lucruri bune s-au intamplat si eu inca nu le pot gusta...
Sunt intr-o faza mai proasta azi, m-a ajuns oboseala din urma, nu mai lucrez la 6 ore si asta m-a cam daramat, Ada e legata permanent de mine, nu mai pot face nimic de ea, cred ca sufera ca ma vede asa de rar.
M-am descarcat, cred ca aveam nevoie de asa ceva...
Va pup si inca o data va multumesc ca existati, va citesc din umbra, dar nu mai apuc sa tin pasul cu voi.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
bamboletta spune:

Flore felicitari sa-ti traiasca printesa,refacere rapida si mult laptic

La multi ani Bebinuta
sa treaca supararea

Noi nu suntem prea bine,antonia tot cu voma o data pe zi,maine mergem iar la medic,vrem sa facem si analize,eu sunt in butoi
maraie toata ziua vrea mancare cand ii dau nu mai vrea,ea in rest e vioaie la fel ca inainte,a slabit are 10.500 kg
nu mai pot
multa sanatate bolnaviorilor 
n buna
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dandusa spune:
La multi ani draga Bebinuta
sa ne traiesti,sa fii sanatoasa
Mamica stralucitoare
39 +
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006